Kremy i mleczka do włosów

Isana Ekspresowa kuracja nawilżająca do włosów w sprayu anti-frizz

Nasi użytkownicy zostawili 58 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 20:02
    Zapach nie do zniesienia
    Ta ekspresowa odżywka zaskoczyła mnie w negatywnym tego słowa znaczeniu. Przede wszystkim zwracam zawsze uwagę na zapach i tutaj to jest po prostu porażka. Ta odżywka samym zapachem zniechęca do używania. Zapach jest bardzo dziwny, wręcz nieprzyjemny i dla mnie jako osoby, stosującej tę odżywkę jak również dla mojego otoczenia... Kiedyś mój mąż zapytał -co tak dziwnie pachnie? No właśnie... To ta odżywka tak dziwnie i nietypowo pachnie. Jeśli mowa o działaniu to tutaj również nie będę chwalić tej odżywki, ponieważ jedyne co robi, to pomaga rozczesać włosy i nic poza tym. Nie zauważyłam by wpłynęła na wygląd moich włosów ani ich kondycję. Nie polecam tej odżywki. Jeśli zwracacie uwagę na zapachy, to uważajcie bo włosy będą miały nieprzyjemny i męczący zapach, a tego chyba nikt nie chce.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
    • Zapach i jeszcze raz zapach
    • Nieskuteczna
    • Nie odżywia włosów
    • Nie poprawia kondycji włosów
  • 9 sierpnia 2024 o 10:00
    W porządku, ale bez rewelacyjnych efektów
    Podczas zakupów w rossmannie i potrzeby zakupu jakieś odżywki w sprayu, po opisie zachęciła mnie właśnie ta, potrzebowałam nawilżenia moich suchych i zniszczonych włosów, więc moje włosy idealnie pasowały do opisu producenta i w taki sposób odżywka trafiła do mojego koszyka. Cena jest niska, był to tani produkt, i tak zazwyczaj jest w przypadku produktów isana. Opakowanie wygodne, poręczne, plastikowa butelka i wygodny atomizer/aplikator, klasyczna forma odżywki w sprayu. Zapach jak dla mnie dość specyficzny, niby ładny ale nie do końca, jest jakaś dziwna, przeważająca nuta , która nie do końca mi się podoba. Teraz przejdźmy do najważniejszego, a więc działanie, używałam na suche i mokre włosy, obserwowałam stan moich włosów i używałam przede wszystkim właśnie tej odżywki i nie zauważyłam praktycznie żadnych efektów, nie odczułam nawet żadnego przyjemnego nawilżenia, odżywka po prostu nie robi praktycznie nic.
  • 27 czerwca 2024 o 13:48
    Wygładzenie
    Isana ANTI FRIZZ ekspresowa kuracja nawilżająca do włosów w sprayu. Ten produkt bardzo mnie zaskoczył. Udało mi się kupić akurat w promocji. Włosy po użyciu są wygładzone, nie elektryzują się, łatwo się rozczesują. Dodatkowo włosy są tej jakby elastyczne i nawilżone. Zawiera 3 oleje: arganowy, babassu, z pestek moreli, które działają pielęgnująco.
    patt_19
    23 kwietnia 2024 o 18:58
    Odżywka bez wielkiego efektu wow
    Spray ma bardzo fajną formę aplikacji. Ja najczęściej spryskuję nim szczotkę i wczesuje go we włosy. Odżywka pięknie pachnie. Zapach ten utrzymuje się dość długo na włosach. Jeśli chodzi o działanie to odżywka fajnie wygładza włosy. Można stosować ją na suche włosy, jak i wilgotne. Trzeba uważać z ilością aplikacji, aby nie obciążyć włosów. Ten typ odżywki sprawdza się kiedy potrzebujemy w szybki sposób wygładzić włosy. Jednak poza tym nie zauważyłam żadnego działania. Włosy nie są po niej super nawilżone, jak obiecuje producent. Jak dla mnie nie jest to produkt niezbędny w pielęgnacji. Bardziej traktuję ją jako taki dodatek.
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • wygodny aplikator
    • można ją stosować na suche, jak i mokre włosy
    Wady:
    • nie nawilża
    • nie robi nic wielkiego na włosach
  • 31 marca 2024 o 22:26
    Zbędna w mojej pielęgnacji.
    Odżywkę dostałam od mamy, nie podobał jej się efekt jaki zostawiała - jej krótkie włosy nie chciały się po niej układać i były dziwne w dotyku. Ja natomiast nie miałam z nią jakichś problemów, pomimo że teoretycznie nie jest przeznaczona do mojego typu włosów - ja mam cienkie, delikatne i przetłuszczające się, a nie suche i zniszczone. Mimo to postanowiłam jej używać - przynajmniej jako spray do rozczesywania, skoro producent wskazuje na ułatwienie w tym temacie. Technicznie: ma poręczne opakowanie, atomizer psika wygodną chmurą. Podobał mi się zapach kosmetyku, arganowy, ale nie czułam go później na włosach. Fazy łatwo się łączą, wystarczy wstrząsnąć kilka razy. Największą zaletą (albo wadą) jest wydajność odżywki. Używałam jej niemal rok, w miarę systematycznie. Już myślałam, że się nie skończy. Aplikowałam po kilka psiknięć na mokre włosy po myciu, a później lekko ugniatałam je rękami. Następnie rozczesywałam je grzebieniem lub szczotką. Czy było łatwiej? I tak i nie. Gdy używałam biedronkowego szamponu Natei, który bardzo plątał mi włosy, to rzeczywiście odżywka pomagała mi, ale tylko w duecie z inną odżywką do spłukiwania. Przy pozostałych moich szamponach już nie odczuwałam takiego efektu. Czy ją nałożyłam czy nie - rozczesywałam się tak samo. Biorąc pod uwagę typ moich włosów, odżywka nałożona w nadmiarze przyspieszała ich przetłuszczanie. Musiałam odpowiednio ją dawkować, wtedy nic złego się nie działo, a kosmyki były świeże przez standardowy dla mnie czas. Jakiegoś innego specjalnego działania nie zauważyłam, ale krzywdy włosom jako tako nie robiła. Podsumowując, odżywka, czy raczej kuracja, okazała się przydatna tylko przy wspomnianym szamponie z biedronki. Wtedy cieszyłam się, że mam jakiś rozplątujący kosmetyk. Oprócz tego kilkutygodniowego epizodu płyn okazał się zupełnie zbędny w mojej pielęgnacji. Może nada się bardziej do innego typu włosów. Ja już do niej nie wrócę.