Podkłady

Lirene Dermoprogram Perfect Tone, Fluid dopasowujący się do koloru cery

Lirene Perfect Tone 100 Ivory Fluid Dopasowujący Się do Koloru Cery 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 czerwca 2023 o 10:55
    Średniak
    Podklad jest poprawny, jesli ktoś nie oczekuje zbyt wiele to będzie się dobrze spisywał, krycie ma wystarczające, trwałość średnia ale jesli już schodził to nie robił tego w paskudny sposób, nie wymagał pudru, kolor to największy plus, ogólnie gama pozwala na dopasowanie idealnego odcienia dla nas. Mi zabrakło efektu na twarzy, który spowodowałby chęć kupienia ponownie.
    Zalety:
    • Dostępność, cena, duża ilość odcieni, naklejka ochronna na opakowaniu (mamy pewność, ze kupujemy świeży, nie używany produkt)
    Wady:
    • Nie wyróżnił się jakoś specjalnie żeby został ze mna na dłużej
  • 10 września 2021 o 10:20
    Całkiem dobry produkt
    Fluid przed wszystkimi w bardzo wygodnym opakowaniu o kremowej konsystencji. Świetnie się rozprowadza. Cera po zastosowaniu jest miękka i gładka. W miarę dobrze kryje choć ja nie oczekuje mega dużej maski. Dość długo się utrzymuje na twarzy w ciągu dnia. Produkt wydajny.
  • 15 sierpnia 2021 o 19:56
    Zdrowy,naturalny glow
    Posiadam odcień nr 100 który dobrze współgra z moją jasną, nieco opaloną cerą latem. Używałam go na urlopie, podczas upałów i długich godzin jazdy samochodem i muszę przyznać ,że sprawdził się (biorąc pod uwagę warunki atmosferyczne, okulary przeciwsłoneczne na twarzy ,czy maskę w zamkniętych obiektach)całkiem fajnie. Podkład jest lekki i na tym zależało mi najbardziej wybierając tego typu produkt na wakacje. Dobrze się go nakłada (ja używam w tym celu nasączonej gąbeczki) oraz dogaduję się z innymi kosmetykami takimi jak brązer, róż czy rozswertlacz. Pozostawia na twarzy takie satynowo-świetliste wykończenie. Skóra po jego nalozeniu wygląda zdrowo po prostu. Delikatnie kryje oraz wyrównuje koloryt cery. Na mojej mieszanej w kierunku do suchej skóry przetrwał praktycznie cały dzień. Pod jego koniec jedynie delikatnie się ściera, ale trzeba się naprawdę przyjrzeć bliżej temu zjawisku,aby je zauważyć. Jako że jest to produkt lekki,nie tworzy na skórze efektu maski. Mam nawet wrażenie,że delikatnie nawilża cerę. Nie podrażnia jej,nie zapycha ,ani nie uczula . To idealny podkład, kiedy nie mamy potrzeby wyglądać jak milion dolarów ,nie mamy za wiele do ukrycia i stawiamy na naturalność po prostu. Ja po niego sięgam ,gdy idę na spacer czy na zakupy. Myślę jednak, że i podczas większych wyjść sprawdzi się dobrze . To kwestia jedynie naszych oczekiwań od podkładów do twarzy.
    Zalety:
    • Higieniczne opakowanie z pompką, jasny odcień (100) bez różowych tonów, zdrowe,świetliste wykończenie na twarzy, długotrwałość
    Wady:
    • Dla osób potrzebujących mocniejszego krycia, recenzowany będzie zdecydowanie za słaby.
  • 22 maja 2021 o 17:50
    Nie jest zły
    Posiadam wersję "ivory 100 chłodny", dorwałam go w Rossmanie w dość niskiej cenie. Potrzebowałam czegoś lekkiego i trafiłam dobrze. Krycie jest średnie, kolor bardzo dobrze dopasowuje się do mojej skóry i ją nawilża, dzięki kwasowi hialuronowemu w składzie. Nie podkreśla suchych skórek. Po dniu w pracy podkład lekko się ściera. Niestety dla posiadaczek tłustej skóry twarzy to niezbyt dobry wybór, strefa T za bardzo się świeci po kilku godzinach.
    Zalety:
    • niska cena
    • nawilża
    • nie podkreśla suchych skórek
    • dopasowuje się do koloru skóry
    Wady:
    • skóra w strefie T bardzo się świeci (mam tłustą cerę)
  • 9 maja 2021 o 13:37
    Lekki podkład
    To lekki podkład o niewielkim/ średnim kryciu (można budować poziom krycia). Od razu po nałożeniu ładnie wygląda na buzi nie tworzy efektu maski.Daje efekt rozświetlenia i nawilżonej skóry. Ja miałam idealnie dobrany odcień, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Jest lekki i nie zapycha. Ja zużyłam jedną buteleczkę i nie sięgnę jednak po niego ponownie, ponieważ u mnie za bardzo się wyświecał i nie zadowalała mnie jego trwałość (ścierał się i znikał). Plusem jest to, że nie wysusza. Całkiem dobry podkład, lecz u mnie się nie sprawdził (cera mieszana). Ale pewnie wiele dziewczyn będzie zadowolonych.
    Zalety:
    • efekt nawilżonej,rozświetlonej skóry
    • nie wysusza
    • naturalny wygląd na buzi
    • średnie krycie
    Wady:
    • ściera się
    • nietrwały
    • wyświeca się