Szampony do włosów

WS Wierzbicki & Szmidt Academy Eliksir myjący, Paczula Wonna, Szampon odżywczo - regenrujący

• 10 marca 2022 o 18:11
    Świetny produkt
    Szampon ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza, pieni. Równie dobrze oczyszcza, ale co mnie pozytywnie zaskoczyło to uniesienie jakie daje włosom. Byłam w dużym szoku po jego użyciu, moje oklapnięte włosy były nagle uniesione od nasady, co zdarza im się bardzo rzadko. Jedynym minusem jest dla mnie mała pojemność i dosyć wysoka cena, nie jestem przyzwyczajona do płacenia 30 zł za szampon i to jeszcze o takiej małej pojemności, ale jak będzie na promocji to go kupię! Warto jeszcze dodać, że jest dość wydajny.
    • działanie
    • uniesienie włosów od nasady
    • pojemność
  • 26 lutego 2022 o 16:10
    Dobry szampon tylko strasznie plącze włosy...
    Szampon kupiłam aby wzmocnić i zregenerować włosy po częstym rozjaśnianiu. Poręczna butelka wykonana z ciemnego plastiku o pojemności 250 g. Łatwo otworzyć dzięki zamknięciu na klik. Szampon jest wydajny. Konsystencja bezbarwnego żelu mocno się pieni. Delikatny kwiatowy zapach. Głowa jest dobrze oczyszczona, nawilżona. Włosy są miękkie, delikatne, sypkie, odżywione, odbite od nasady. Regularnie stosowany odżywia i regeneruje włosy. Same plusy :) Najcięższy moment to usiłowanie rozczesania włosów zaraz po umyciu, bez odżywki się nie da... strasznie plącze włosy...sama nie wiem czy kupię ponownie.
    Zalety:
    • delikatny subtelny kwiatowy zapach
    • konsystencja bezbarwnego żelu
    • dobrze się pieni
    • nawilża, regeneruje, odżywia włosy gdy regularnie stosujemy
    • wydajny
    • poręczna lekka butelka z ciemnego plastiku z aplikatorem w nakrętce na klik
    Wady:
    • Strasznie plącze włosy, bez odżywki ciężko je rozczesać.
  • 12 lutego 2020 o 13:57
    Zwykły szampon!
    Szampon ma dość gęstą konsystencję i perfumowany zapach, który na włosach pozostaje wyczuwalny. Jeżeli chodzi o działanie to dobrze oczyszcza włosy, nawet z wszelakich olejów. Po zastosowaniu szamponu, moje cienkie włosy stały się przyjemnie miękkie, sypkie i delikatnie nawilżone. Szampon jest delikatny, nie podrażnił skóry mojej głowy, ani nie spowodował łupieżu. Jedynie co bym się przyczepiła, to strasznie plącze włosy, więc bez odżywki ani rusz.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • nie podrażnia
    • dobrze oczyszcza
    Wady:
    • plącze włosy
  • 4 października 2019 o 12:43
    Jestem na TAK :)
    Zwykle nie oczekuje od szamponu zbyt wiele.. ale ten mnie milo zasloczyl. Moje wlosy sie bardzo z nim polubily. Bylo czuc ze oprucz oczyszczania robi cos wiecej :D ma taki meski zapach :P co nie ukrywam z biegeiem czasu bardzo mi przypadl do gustu :) wydajny , naprawde wart uwagi . polecam :)
    Zalety:
    • dzialanie produktu nawilzajaco odzywcze faktycznie cos w tym jest :)
    • zapach :)
    • no i wydajnosc :)
    Wady:
    • niezauwazylam
    _aniko_
    4 lutego 2019 o 22:18
    Koszmarny
    Nie skłamię pisząc, że to jest najgorszy szampon, jakiego kiedykolwiek używałam. Spodziewałam się po produkcie z tej półki cenowej przeważającej liczby zalet niż wad, ale tu nie jestem w stanie wymienić ani jednej zalety.
    Zalety:
    Wady:
    • włosy po użyciu szamponu są szorstkie i bardzo się plączą,
    • wydajność - ilościowo zużywam dwa razy więcej tego szamponu niż innych,
    • słabo się pieni,
    • przyspiesza przetłuszczanie się włosów, a na końcówkach robi się siano,
    • mimo że nie mam spektakularnych problemów z rozczesywaniem włosów po myciu to w tym przypadku rozczesanie włosów było męką,
    • zapach,
    • cena.