Cienie do powiek

Lorac Pro Palette 3 Paleta cieni do powiek

• 17 października 2024 o 0:54
    Uniwersalna paleta
    Była to moja pierwsza droższa paleta i nadal jej używam. Można nią wykonać makijaż dzienny jak i wieczorowy. Zabieram ją na wszystkie wyjazdy. Cienie są trwałe i pasują do wielu typów urody. Opakowanie się troche brudzi, ale łatwość użytkowania rekomenduje ten minus.
    Zalety:
    • uniwersale kolory
    • dobrze napigmentowana
    Wady:
    • opakowanie bardzo się brudzi
  • 16 lutego 2021 o 8:21
    Świetna jakość.
    Lata "chorowałam" na paletę tej marki, a będąc w Stanach kompletnie zapomniałam żeby ją kupić. Na szczęście udało mi się w końcu znaleźć firmę, która wysyła do Europy i ma normalne ceny, bo, niestety polskie sklepy naliczają sobie za te kosmetyki jakąś niepojętą, złodziejską marżę... Sama paleta jest kartonowa, bardzo lekka, ale solidnie wykonana. Ma też całkiem przyzwoite lusterko. Przy pierwszym użyciu, gdy dotknęłam cienia pędzlem wydawało mi się, że nic się nie nabiera. A jednak nabrało się i to bardzo sporo. Te cienie po prostu się nie osypują i nie pylą przy podnoszeniu. Pigment jest w punkt. Rozcieranie to bajka. Dwa cienie błyszczące(te najbardziej intensywne )trochę się osypują, ale przy strząśnięciu z pędzla nie zrobią nam tego pod okiem. Bardzo szybko się nimi pracuje i można uzyskać naprawdę piękny, elegancki makijaż. Dodatkowo paleta jest doskonale skomponowana. Każdy mat ma swoją "parę" z błyskiem. :) Bardzo łatwo i intuicyjnie wykonuje się dzięki temu makijaż. Cienie w ciągu dnia pięknie się utrzymują, nie tracą na intensywności. Na osobną recenzję zasługuje dołączona do palety baza, która jest naprawdę genialna! Idealne kombo. Serdecznie polecam!
    errola
    8 listopada 2016 o 21:49
    Zakochana
    Paleta jest wypełniona po brzegi absolutnie fantastycznymi cieniami. Od samego patrzenia można się zakochać. Dotykając jej byłam jeszcze bardziej urzeczona intensywnością kolorów. Cienie są bardzo kremowe. Rewelacyjnie się rozprowadzają i nie osypują w ciągu dnia. Zupełnie nie tracą ze swojej intensywności w ciągu dnia. Nie wiem które wolę bardziej, matowe czy błyszczące, bo oba rodzaje sprawdzają się w 100%.