Kremy pod oczy

La Prairie Cellular Radiance Eye Cream

• 15 grudnia 2012 o 22:04
    Skuteczny
    Ja póki co zapobiegam i nieźle mi wychodzi. Krem starczył mi na 10 miesiecy używania rano i wieczorem. Fajny lekki ale zarazem nawilżał i pielęgnował. Tusz się nie rozmazywał, dobre wchłanianie. Obecnie mam krem Clinique Repairwear i mimo ze przyzwoity no to jednak juz dużo słabiej porównując do La prairie. Podsumowujac-bardzo komfortowy i bezproblemowy w uzyciu; zapobieganie i profilaktyka-działa. Wad poza ceną nie dostrzegam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 września 2011 o 16:32
    to jak na razie najlepszy krem pod oczy jaki stosowałam
    Dostałam maleńki słoiczek tego kremu jako dodatek do dużych zakupów. Pomyślałam że starczy mi na 2 tygodnie i nie będę nawet w stanie wystawić mu rzetelnej recenzji:) Stało się jednak inaczej. Kremu używam już drugi miesiąc i dopiero doskrobałam się do dna. Ma on bardzo bogatą, treściwą konsystencję co sprawia iż jest niewiarygodnie wydajny. Ja stosuję go tylko na noc gdyż mam okropnie tłustą cerę i w ciągu dnia wszystkie mazidła "spływają" mi z buzi. Ma to swoje plusy bo jak na 34 lata mam skórę napiętą, gładką i pozbawioną zmarszczek. Oczywiście okolice oczy rządzą się swoimi prawami i tam już wyraźnie było widać upływający czas. A odkąd zaczęłam używać tego kremu skóra się wygładza, zmarszczki redukują i wyglądam naprawdę dobrze. Świetnie to widać przy robieniu codziennego makijażu. Podkład i korektor nie zbierają się już w zmarszczkach wokół oczu. Krem ma jedną podstawową wadę: jest koszmarnie drogi ale warto w niego zainwestować. Polecam! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: miniatura (3 ml.)
    Hariko
    29 stycznia 2010 o 17:00
    bardzo dobry
    Moim zdaniem naprawde bardzo dobry! Nie tylko pieknie sie wchlania, ma cudowny poblask na skorze wokol oczu, doskonala konsystencja kremu i niewyczuwalny zapach, /mnie nie uczula/, nie wysusza skory, naprawde godny polecenia gdyby nie jedyny jego mankament-cena! Krem jest naprawde drogi! Wydaje mi sie, ze za takie pieniadze mozna kupic kilka rownie dobrych kremow! Używam tego produktu od:kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań:jedno zuzyte
  • 19 kwietnia 2009 o 9:31
    no nie wiem
    nie przypadł mi do gustu. to klasyczny krem z gatunku "robi nic". a że go stosowałam na przełomie zimy i wiosny, to niestety owo "nic" odbiło się na wyglądzie skóry wokół oczu. postanowiłam zawziąc się i wykończyć opakowanie, żeby dać mu szansę i spokojnie poczekać na działanie - niestety nie doczekałam się. ten krem to klasyczny dowód potwierdzający teorię przeciwniczek ultradrogich kremów - płaci się za markę i dobry PR... szczerze mówiąc moja skóra odetchnęła z ulgą, kiedy się przerzuciłam na - dzsiesięć razy tańszy - polski krem (również pozycjonowany przez producenta jako wyższa półka dla dojrzałej cery). polski krem ma lepszą konsystencję (gęsty, a dobrze się wchłania) no i absolutnie lepsze opakowanie z dozownikiem. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    Kamlisa
    19 grudnia 2007 o 8:47
    ot, krem...
    To kolejny, po osławionym kremiku Lauder wysokopółkowiec, który mnie nie zachwycił. Ot, przecietny krem za nieprzecietne pieniadze... Opakowanie ładne, krem bardzo wydajny. Uzywam ponad miesiąc 1-2 razy dziennie i jestem dopiero w połowie. Gęsty, ale nie tłusty.Nakłada sie kiepsko, do wklepywania i rozsmarowywania trzeba sie przyłozyc, bo zostaja smugi. Z racji dużego rozświetlenia i perłowego połysku - kazda tak smuzka jest widoczna, zwłaszcza, gdy mamy cienie. Natomiast faktycznie po jego starannym rozprowadzeniu - ta okolica wyglada ładnie - jasna i gładka, przynajmniej optycznie. Wchłania sie bardzo szybko, nie pozostawia zadnego filmu. Ucieszy to pewnie te z nas, którym zalezy na makijazu, ale ja wole lepsza pielegnację...Po kilku godzinach musze nakładac inny krem, bo skóra pod oczami nie jest ani nawilzona ani odżywiona...Za takie pieniadze - oczekiwałam kremu full wypas ;), stąd moje rozczarowanie. Podsumowując - znam lepsze i tansze kremy pod oczy, a testowane ostatnio przeze mnie kosmetyki la prairie - nie wprawiaja mnie w zachwyt.Używam tego produktu od:ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1