Kremy na noc

Soraya Magia olejków, Regenerujący krem do twarzy na dzień i na noc

Soraya Magia Olejków Krem regenerujący na dzień i noc cera bardzo sucha 50ml

• 24 sierpnia 2024 o 23:52
    Hit
    Kupowałam ten krem w Kauflandzie, ale od paru lat jest już niedostępny,a był to mój ulubiony krem. Na mojej suchej skórze działa się magia mocno nawilżał ją i pielęgnował. Zapach też był bardzo ładny. Mimo didatku olejków krem nie był tłusty, tylko typowo nawilżający. Szkoda, że został wycofany z Kauflanda. Teraz man innego ulubieńca, ale Soraya Magia olejków wygrywa. Nie umiem go nigdzie stacjonarne dostać.
    • Działanie
  • 1 października 2018 o 20:57
    Ulubieniec
    Hej kochane. To moja pierwsza recenzja więc może nie będzie jakoś specjalnie wartościowa dla Was Ale chciałam się podzielić z wami kremem do twarzy Soraya magia olejków bo osobiście jestem w nim zakochana. Nie dość że poprawił jakość mojej skóry- stała się nawilżona, to znakomicie pachnie. Uwielbiam zapach olejków arganowych A te w połączeniu z olejkami jojoba są po prostu cudowne. Jeśli lubicie słodkie zapachy Ale nie duszące to ten krem jest dla Was. Naprawdę polecam!
    Zalety:
    • Szybkie nawilżenie ,lekkość kremu i jego zapach.
    Wady:
    • Brak!
  • 19 lipca 2017 o 11:29
    Średni
    Jako posiadaczka suchej cery chętnie sięgam po kremy z olejkami w składzie, a co do tego kremu, miałam większe oczekiwania. Niestety, nie do końca się sprawdził. To dobry krem o miłym, ciepłym, olejkowym zapachu, delikatnej, choć treściwej konsystencji, dobrym wchłanianiu, nie klejący się na skórze. Jednak na mojej twarzy działał jakieś 4 godziny, później musiałam aplikować kolejną warstwę kremu. Jak na produkt przeznaczony do skóry bardzo suchej, jest to słaby wynik. Nie zawsze jest możliwość dołożyć kolejną warstwę kremu. Jednak moja skóra jest specyficzna, a krem na pewno jest godny polecenia.
    Zalety:
    • zapach, konsystencja
    Wady:
    • krótkie działanie
    Cerisa
    28 grudnia 2016 o 8:28
    najlepszy krem na zimę dla bardzo suchej skóry
    Jestem przed 40 rokiem życia i mam skórę suchą, zimą bardzo suchą. Pracuje w pomieszczeniu ogrzewanym + klimatyzacja. Ten krem mnie zwyczajnie zaskoczył. Kupiłam go z ciekawości za ok 11 zł w promocji. Nigdy nie myślałam że tłusty krem może być lekki, to się wyklucza ale w tym kremie jest to chyba wyjątek. Szybko się wchłania, naprawdę odżywia, sprawia że skóra staje się zdrowsza z dnia na dzień, lekko natłuszcza, ja stosuję go nawet pod makijaż na dzień oczywiście używam na końcu pudru ale i bez tego byłoby ok (pamiętajcie że mam skórę suchą). Używam go też na noc bo naprawdę widzę jak moja skóra po nim odżywa. Nie tłuści pościeli, skóra pod nim się nie dusi, nie mam rano rozszerzonych porów jak w przypadku innych tłustych kremów których używałam. Uważam że warto go spróbować zwłaszcza zimą, poleciłabym go nawet osobom z cerą normalną. To wspaniały odżywczy, regenerujący, nawilżający lekko tłusty krem. Oczywiście pięknie pachnie ale to już tak przy okazji :)

Zobacz także inne Kremy na noc