Balsamy do ust

Miss Sporty Really Me, Glossy Liquid Lip Balm Nabłyszczający balsam do ust

• 20 sierpnia 2021 o 16:14
    Zwykły błyszczyk jest ok
    Kupiłam w Rossmann na promocji wybrałam kolor nr 2 Pink jasny róż produkt zwyczajny gęsty błyszczyk wg mnie dobry dla osób lubiących tego typu błyszczyki
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładny kolor
    • Nawilża
    • Średnio trwały
  • 8 czerwca 2020 o 11:44
    IDEALNE DO TOREBKI!
    W serii znajdziemy cztery błyszczyki o bardzo cukierkowym smaku i zapachu - mnie przypominają gumę balonową. Bardzo zaskoczyło mnie to, że są gęste, ale jednocześnie przyjemnie aplikuje się je na usta. Wydobywanie z tubki nie sprawia żadnego problemu. Produkty mają tak słodkie i dziewczęce opakowania, że szczególnie młodsza część widowni może poczuć się zachęcona. Balsamy dają transparentny, bardzo naturalny efekt, Really Nude to najjaśniejszy odcień z kolekcji i faktycznie na ustach ma się wrażenie białawej poświaty, Really Pink jest bardziej różową wersją wcześniej wspomnianego koloru. Really Apricot jest najcieplejszy z całej palety. Moim faworytem jest natomiast Really Coral - ciepły, stonowany róż, który chyba daje najbardziej wyrazisty kolor ze wszystkich wymienionych. Spokojnie można je nakładać bez szczególnej precyzji, więc balsamy fajnie sprawdzają się w torebce. Nie są zbyt trwałe, czego można było się spodziewać, ale nie jest też najgorzej - najlepiej prezentują się przez godzinę po nałożeniu, bo ładnie się mienią, lekki blask utrzymuje się nawet do dwóch godzin bez jedzenia i picia. Błyszczyki są gęste i klejące, tworzą przyjemną warstewkę ochronną na ustach. Jestem całkiem miło zaskoczona ich działaniem, bo naprawdę ładnie nawilżają usta, sprawiają, że stają się gładkie i niwelują powstawanie suchych skórek. Błyszczyki dorwałam w Rossmannie za ok. 14 zł, przy czym są naprawdę bardzo wydajne i wystarczą na wiele, wiele aplikacji.
    Zalety:
    • aplikacja
    • nawilża
    • wygładza usta
  • 8 czerwca 2018 o 21:38
    średni
    Kypiłam na przecenie -49% mam kolor OO4 really coral i jestem średnio zadowolona .. Zacznijmy od tego że normalnie kosztuje 15 zł. Normalna cena jak na błyszczyk, ale w tym wypadku zawyżyli. Kolor słabo widać ale to dobrze bo w mojej szkole noemozna sie malowac ijakby byl mocniejszy to by zauwazyli. Pachnie okropnie sztucznie. Ale ma bardzo ładne opakowaniw :)
    Zalety:
    • Wygląd
    • Kolor
    Wady:
  • 16 kwietnia 2018 o 18:39
    Przypomina mój pierwszy błyszczyk
    Kupiłam, bo przypomniał mi się mój pierwszy błyszczyk kupiony w gimnazjum, a było to już jakiś czas temu :) takie miłe, nastolatkowe opakowanie, konsystencja przyjemna, tubka wygodna, zapach nieco chemiczny, jest to aromat gumy balonowej, mi się podoba. Koloru nie daje, jedynie połysk, nie mam obecnie problemu z suchością ust, więc nie wiem jak sprawdzi się w warunkach zimowych, na ten moment efekt balsamu jest wystarczający. Produktu w opakowaniu jest sporo. Warto kupić, szczególnie, że na promocji -55% w rossmannie kosztuje ok 7 zł.
  • 6 kwietnia 2018 o 22:46
    Guma balonowa dla gimnazjalistek
    Dostalam od znajomej, która pracuje w Coty...Balsam na bank w targecie dziewczynek lat 13-16. Pachnie gumą balonową, jest słodki, mieni się jak bombeczka i lepi jak cukierek. Do tego tani w sam raz za kieszonkowe. Niewinny i różowiutki - brakuje mu tęczy i jednorożca. Można stosować krzywdy nie zrobi. Nie wysuszy i nie zniszczy ust. Znam jednak lepsze :)