Kremy na dzień

• 18 kwietnia 2021 o 21:33
    Rewelacja
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Krem ma delikatny zapach i lekka konsystencję, łatwo się rozsmarowuje i jest wydajny niewielka ilość wystarczy, by rozsmarować go na twarzy. Dobrze nawilza i rewelacyjnie się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Nadaje się pod makijaż i ma SPF co jest plusem. Ogólnie jestem zadowolona, a probka zachęca mnie do zakupu.
    Zalety:
    • Dobrze nawilza
    • Jest wydajny
    • Szybko się wchłania
    Ata77
    16 lipca 2020 o 1:04
    Fajny
    Uwielbiam go za jego zapach. Pachnie dla mnie luksusem, dobrymi perfumami. Krem bardzo szybko się wchłania, doskonale nawilża, nie podrażnia. Trudno mi ocenić działanie liftingujące i przeciwwzmarszczkowe, pod tym względem nie zobaczyłam przełomu. Powinien kosztować mniej, jednak słabość do zapachu sprawi, że pewnie kupię go jeszcze. Bardzo wydajny gęsty, bogaty .
  • 1 kwietnia 2020 o 10:37
    Bardzo dobry
    Używa od:próbka
    Próbkę kremu dostałam w drogerii przy innym zakupie, wystarczyła mi na 3 dni, na tyle mi się spodobał, że planuję jego zakup. Po pierwsze krem ma delikatny zapach i fajną konsystencję, łatwo się rozsmarowuje i jest wydajny - niewielka ilość wystarczy, by rozsmarować go na twarzy. Rewelacyjnie się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Skóra po nim jest lekko zmatowiona i wyrównuje się nieco jej koloryt. Zauważalne jest także zmniejszenie porów. Obiecanego rozświetlenia póki co nie zauważyłam. Bardzo dobrze się sprawdza pod makijaż. W ciągu dnia mat utrzymuje mi się praktycznie wszędzie, oprócz nosa, ale i tak uważam, że to bardzo dobry produkt i chętnie kupię jego pełnowymiarowe opakowanie.
  • 23 marca 2020 o 15:34
    Po prostu świetny!
    Mam cerę mieszaną, raz za suchą, raz za tłustą - tak jak jej się zachce; wypryski hormonalne, zatkane pory, świecenie się na czole, lekkie zmarszczki. Szukałam kremu, który sobie poradzi z tym wszystkim i wreszcie znalazłam! Faktycznie matuje skórę na cały dzień, aż sama nie mogłam w to uwierzyć. Nie zatyka porów, daje efekt gładkiej i nawilżonej skóry, już po tygodniu zauważyłam, że cera jest bardzo fajna w dotyku i nawet mój mąż stwierdził, że wyglądam jakoś promienniej. Ma fajną konsystencję: nie za gęsty, nie za rzadki, trochę jakby połączenie kremu z pianką. Kupiłam go na przecenie w Douglasie (ok. 85 zł), ale teraz już wiem, że zapłaciłabym też pełną cenę bez obniżki, bo jest tego wart. Wcześniej inwestowałam w drogie kremy Shiseido i Clinique, które tylko mi szkodziły, więc tak naprawdę wyrzucałam pieniądze w błoto zanim odkryłam to cudo <3
  • 23 lutego 2019 o 10:59
    Ukochany
    Długo szukałam kremu, który spełni moje oczekiwania ale ten je przewyższył! Krem cudownie nawilża skórę pozostawiając ją gładką, miękką i pięknie rozświetloną ale jej nie przetłuszcza co jest dla mnie niezwykle ważne. Mam skórę mieszaną w strefie T i żaden krem nie potrafił jej skutecznie zmatowić dopóki nie odkryłam tego cuda. Wart każdej złotówki!
    Zalety:
    • piękny zapach
    • idealny pod makijaż
    • piękniejsza cera każdego dnia
    Wady:
    • cena ale za tą jakość naprawdę warto!