Kremy na dzień

Krem Eva Dermo Przeciwzmarszczkowy na dzień 50ml

edgreta
    17 października 2020 o 8:58
    Absolutny hit
    Ten krem jest absolutnym hitem we wszystkich kategoriach. Estetyczne opakowanie, które ukrywa pojemnik z wygodną pompką, która ułatwia dozowanie nawet jeśli potrzebuję odrobinkę kremu , na przykład do nawilżenia skóry na policzkach lub ust w ciągu dnia. Uwielbia te momenty w ciągu dznia!Delikatny zapach kosmetyczny i cudowne efekty . Moje sucha , skłonna do przedwczesnego starzenia się skóry jest odmieniona: jest gładsza, bardziej jędrna i nawilżona. Używam kremu od 3 tygodni i nie widzę , niestety (pojemnik nie jest przezroczysty!), ile jeszcze zostało, a juz arzę o kupnie nowego .
    Zalety:
    • wygodna popka
    • efekty nawilżenia i wygładzania
  • 25 kwietnia 2020 o 12:30
    Najlepszy krem w moim życiu
    Stosuje ten krem już od roku i mogę śmiało powiedzieć, że żaden nie będzie w stanie mi go zastąpić. Zaczęło się od akcji, gdzie przedstawicielka firmy Eva w sklepie Astor sprawdzała jaki mam typ cery i czego potrzebuję moja skóra. Mam cerę trądzikową i odwodnioną, więc poleciła mi właśnie ten krem, dostałam próbki. Już po pierwszym użyciu moja skóra wyglądała na bardzo nawilżoną i odżywioną. Stosuje go codziennie od roku na noc i od kiedy go stosuje nie mam żadnych suchych skórek co wcześniej miało miejsce zawsze. Uratował moją problematyczna cerę, polecam!!!
    Zalety:
    • cera jest nawilżona, promienna i odżywiona
    • rozświetla cere
    • nie zatyka porów
    • wszelkie rany, pryszcze szybciej się goją
    • zapach delikatny
    • wydajny(mam jedno opakowanie od roku, wydaję się być nieskończony)
    • skład
    Wady:
    • Brak wad
  • 29 stycznia 2019 o 19:34
    Ideał
    Konsystencja kremu gęsta, ale jednocześnie jest lekka i bardzo szybko się wchłania , pozostawiając cerę miękką, delikatną i gładką w dotyku, a przede wszystkim bardzo dobrze nawilżoną. . Ale to nie są wszystkie zalety kosmetyku, jest ich o wiele więcej. Jak sama nazwa mówi jest to krem przeciwzmarszczkowy, chociaż nie mam jeszcze zmarszczek, lecz tylko tzw. „kurze łapki”, ale przy regularnym użyciu zauważyłam że są mniej widoczne, a cera na twarzy jest bardziej elastyczna i wygładzona. . Przed pierwszym dniem testu na mojej twarzy pojawiło się zaczerwienienie i wiecie co, wieczorem już go nie było. Ten krem szybko złagodził podrażnienie i wyrównał koloryt cery .Poprostu rewelacja. . Dodatkowo krem dobrze służy jako baza pod makijaż . Podkład utrzymuje się przez cały dzień i mam wrażenie że moja cera oddycha . Bardzo mi sie podoba opakowanie. Dlaczego? poniewaz ma pompkę, dzięki której kosmetyk jest bardzo wydajny. . Krem nie uczula, nie podrażnia, nie zapycha porów, a dodatkowo przyjemnie pachnie
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 18 stycznia 2019 o 22:00
    Absolutnie na tak!
    Krem przeciwzmarszczkowy Eva Dermo otrzymałam w konkursie na ambasadorkę marki. Zaczęłam go stosować od razu po otrzymaniu i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona :) Krem zawiera dużo aktywnych składników: olej z rokitnika, mocznik, kwas hialuronowy, tetrapeptyd, alantoinę, argininę, glicerynę, Fucogel, masło Shea i witaminę E. Jest przeznaczony do cery suchej i nadwrażliwej na czynniki zewnętrzne. Opakowanie jest ładne, dość proste i czytelne - dobrej jakości - z pompką. Jak dla mnie duży plus za pompkę - bardzo lubię to rozwiązanie w kosmetykach,o wiele bardziej niż tubki czy słoiczki :) Krem ma dość gęstą konsystencję i bardzo lekki, przyjemny zapach. Bardzo ładnie rozprowadza się na buzi i dość szybko wchłania. Pozostawia skórę gładką, przyjemnie nawilżoną, aksamitną. W trakcie użytkowania kremu czuć, że skóra twarzy staje się bardziej elastyczna. Krem nie podrażnia ani nie uczula (jest hipoalergiczny). Bardzo dobrze nadaje się pod make - up. Zauważyłam także , że pomógł wyciszyć zmiany trądzikowe na buzi. Naprawdę fajnie! Wystarczy całkiem mała ilość kremu do rozprowadzenia na twarz - daje to nam dobrą wydajność produktu. Jestem naprawdę zadowolona z kremu przeciwzmarszczkowego Eva Dermo - nie tylko nawilża, odżywia i wygładza, ale również pomaga w problemach skórnych. Jest bardzo delikatny i dobrze się nosi. Polecam :)
    • Ładne, dobrej jakości opakowanie
    • Pompka - aplikator
    • Dobrze się rozprowadza i wchłania
    • Pozostawia skórę nawilżona, gładką i przyjemną w dotyku
    • Z czasem widać efekt uelastycznienia
    • Pomaga w problemach skórnych
    • Nie podrażnia
    • Dobra, dość gęsta konsystencja
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 16 stycznia 2019 o 13:51
    Zmarszczką mówię nie
    Krem otrzymałam w ramach konkursu na ambasadorke marki, organizowany przez portal Wizaż. Jako, że jestem w wieku kiedy to pojawiają się jakieś tam pierwsze zmarszczki na twarzy to jest jeszcze ciężki do zaakceptowania temat :) tak więc zawsze się cieszę gdy uda mi się znaleźć dobry kosmetyk który chociaż trochę zatrzyma procesy starzenia. Czy ten krem jakoś wybitnie zapobiega zmarszczką? Tego jeszcze nie wiem, ale napewno pięknie nawilża naszą cerę, pozostawia ją gładką i bardzo miłą w dotyku. Świetnie spisuje się również pod makijaż, podklad pięknie się na nim trzyma i nigdzie nie ucieka z buzi, a makijaż wygląda bardzo dobrze. Bardzo podoba mi się jego opakowanie i sposób dozowania produktu. Jedna pompka spokojnie wystarczy na całą twarz i dekolt czyli te miejsca gdzie szczególnie warto przeciwdziałać zmarszczką :) Stąd też produkt wydaje mi się być bardzo wydajny. Krem jest dosyć gęsty, zapach prawie niewyczuwalny, nie drażni. U siebie nie zauważyłam żdnych podrażnień ani zaczerwienień.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl