Żele pod oczy

Avon Anew Clinical, Eye Lift Lifting Dual Eye System Podwójny program liftingujący okolice oczu z technologią PolyPeptide-X

AVON Anew Program liftingujący okolice oczu Anew Clinical 2 x 10 ml

• 24 lipca 2024 o 23:37
    Dual Lifting
    Krem ten zauważyłam w katalogu Avon. Miałam wielkie nadzieje na poprawę wyglądu okolic oczu. Krem co prawda poprawił koloryt okolic oczu lecz nie widziałam u siebie tego efektu wow o którym wszyscy mówią. Powstające zmarszczki nie znikły, lecz skóra w tych miejscach była nawilżona. Krem aplikuje się łatwo a opakowanie jest praktyczne. Używałam go około miesiąc, więc musze powiedzieć że jest wydajny.
    Zalety:
    • Krem dobrze nawilża
    • Krem rozjaśnił cienie w okolicach oczu
    Wady:
    • Brak efektu wow
    • Zmarszczki nie znikły
  • 13 czerwca 2023 o 20:56
    Krem liftingujacy jak najbardziej dla 30+
    Kremik używałam mając lat 25. Widziałam poprawę z cienami pod oczami. Na pewno czułam ściągnięcie pod brwiami co oznacza lifting górnej powieki. Wróciłam do niego po dłuższym czasie i mając 32 lata mogę napisać rzetelna opinię. Zacznijmy od tego, że: Żel na górną powiekę i okolice łuków brwiowych: - pobudzają produkcję elastyny, ujędrnia i liftinguje powiekę. Krem pod oczy: - tuszuje zmarszczki, sinizny i opuchnięcia pod dolną powieką oczu Faktycznie mogę napisać, że czuje lifting powieki jak dawniej. Ładnie niweluje na cały dzień kreskę pomiędzy oczami, która tworzyła się poprzez mimikę twarzy przy marszczeniu brwi/mrużeniu oczu podczas np słońca. Zauważyłam że spojrzenie jest bardziej świeże. Ważne jest, aby nakładać krem na większą powierzchnię niż tylko powieki - warto "podciągnąć" go aż po brwi. Dolną część pod okiem smarujemy aż po kości policzkowe Jestem bardzo zadowolona z kremu i na pewne zagości u mnie jeszcze nie raz
    Zalety:
    • Liftinguje
    • Niweluje zmarszczki
  • 21 marca 2023 o 8:17
    Ciekawy
    Krem kupiłam że względu na pojawiające się zmarszczki, których chciałam jak najszybciej się pozbyć. Bardzo fajny krem, biała strona jest przeciwzmarszczkowa i naprawdę działa mnie i widać, A druga część pomarańczowa na powieki jest i też fajny jest i przyjemnie się wciera. Krem dobrze się tozsmarowuje, nie jest tłusty i bardzo dobrzecmojw cera wchłania. Za co ten krem cenie, że mam nawilżoną twarz , co od dłuższego czasu ciężko było mi dobrać. Dla mnie się sprawdził krem i napewno jeszcze nie raz kupię.
    dorflow
    28 lutego 2023 o 9:49
    na bogato
    Fajnie mi się używało tego kosmetyku, ponieważ miałam namiastkę luksusu (hehehe) Ogólnie wydaje mi się, że spełnia swoje działanie Sińców raczej nie mam pod oczami (kiedyś wydawało mi się, że lekkie fiolety albo inne odbarwienie miałam) Konsystencja jest ok, dość szybko się wchłania, jest mega wydajny, delikatny zapach Pod sam koniec ciężko jest wydłubać kosmetyk z pojemniczka, zwłaszcza żel - może powinnam używać aplikatora Design ok, jak wyżej, prezentuje się elegancko
    • działanie
    Wady:
    • plastik
  • 16 lutego 2023 o 19:40
    Ciekawy, inny, dobry!
    Krem dostałam na gwiazdkę od św Mikołaja i chociaż nie przepadam za produktami "by Avon" to ten polubiłam od razu! Krem podzielony jest jakby na dwie części, gdzie w pierwszej znajduje się krem na powieki o żelowej, lekko galaretowatej konsystencji, w drugiej natomiast kremowy, aksamitny na dolne partie. Obydwie rozprowadzały się bardzo dobrze po skórze, z tym że ta żelowa, była lżejsza i miała większy poślizg, dzięki czemu delikatne partie powieki można było posmarować w szybki i płynny sposób. Kremowa część była cięższa, bardziej tłusta. Tu zazwyczaj lekko wklepywałam opuszkami. Krem w całości szybko zasychał i mogłam przechodzić do dalszych czynności czy to w pielęgnacji czy jeśli chodzi o makijaż, bo krem można używać i na dzień i na noc, a w połączeniu z podkładem nie dzieje się nic złego. Produkty nie ważyły się i nie tworzyły nieestetycznych kluchów. Czasami kiedy nałożyłam zbyt dużą ilość produktu, ten z czasem tworzył jakby cienką, delikatną skorupkę i wykruszał się. Obydwa kremy dobrze nawilżały moją skórę i lekko wygładzały okolice oczu. Cienie pod powiekami nie występowały, a sama opuchlizna, jeśli już występowała raczej schodziła. Przy tym kosmetyku nie odczuwa się tej sztuczności, która zazwyczaj towarzyszy produktom tej maki . Ani w zapachu, ani w konsystencji. Tutaj mamy delikatny kremowy zapach, który mimo wszystko i tak nie jest wyczuwalny jakoś szczególnie. Opakowanie jest wygodne, pod koniec trochę ciężko wydobyć krem, szczególnie moim grubym paluchom, mimo wszystko jest ok. Niestety żelowa konsystencja skończyła mi się szybciej. Nie stanowiło to jakiejś kolosalnej różnicy, ale jednak. Samo opakowanie jest przyjemne, daje się odczuć, że jest to trochę luksusowy produkt, mimo że zamknięty w plastiku. Opakowanie jest niewielkich rozmiarów, ale krem starczył na ponad pół roku regularnego stosowania.
    • 2w1
    • design
    • działanie

Zobacz także inne Żele pod oczy