Kosmetyki brązujące

Eveline Cosmetics Brazilian Body, Rozświetlający złoty eliksir do ciała i twarzy 6 w 1

Eveline Brazilian Body Rozświetlający Eliksir do Ciała 100ml

• 4 kwietnia 2025 o 9:47
    Powiew lata
    Samoopalacz w przystępnej cenie. Daje efekt muśnięcia słońcem, nie robi plam, jak na samoopalacz ma nawet przyjemny zapach. Kiedy chcę mocny efekt nakładam go dwa dni pod rząd, do spania. Jeden z lepszych jakie można kupić w drogeriach. Nadaje się do częstego stosowania. Nie wymaga dodatkowego nawilżania skóry. Jest dosyć odżywczy.
    • Nawilża ciało
    Wady:
    • Trzeba uważać na ręce i paznokcie
  • 26 lutego 2025 o 17:36
    W porządku
    Balsam zostawia złocistą poświatę z drobinami brokatu na skórze. Pięknie wygląda w słońcu. Skóra wygląda na zdrową i delikatnie muśniętą opalenizną. Wystarczy odrobina aby uzyskać fajny efekt. Cena w porządku. Przyjemny zapach. Polecam
    Iffkkaa
    13 września 2023 o 17:25
    Hit na lato
    Jest to mój hit na lato. Balsam ma piękny zapach troszkę kokosowy. Posiada lekko brązową barwę z drobinkami która super mieni się w słońcu. Kosztuje ok. 10 zł obowiązkowy produkt na lato.
  • 4 lutego 2023 o 14:29
    Moje brazylijskie ciało ;D
    Drugi rok z kolei zużywam ten balsam, waśnie w karnawale. Jest dobry na tego typu imprezy (albo generalnie na imprezy), ponieważ ma dużo tych drobinek. Pięknie rozświetla skórę i drobinki dają efekt, przez cały wieczór. Niestety przez te drobinki produkt, moim zdaniem nie nadaje się na inne, bardziej poważne wyjścia, ale coś za coś. Bardzo łatwo nakłada się na ciało ( nigdy nie był stosowany u mnie na twarz) zapach ok, chyba że ktoś nie przepada za kokosem. Szybko się ulatnia. Nie uczula, nie zostawia nieprzyjemnej warstwy, trochę lepki.
    Zalety:
    • Efekt karnawału:)
    • Łatwa aplikacja
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 maja 2022 o 19:36
    Spodziewałam się czegoś lepszego...
    Uwielbiam produkty rozświetlające zarówno do twarzy jak i do ciała . Dlatego bardzo się ucieszyłam gdy otrzymałam go w prezencie . Miałam na uwadze jego świetne recenzje dlatego spodziewałam się po prostu petardy . Traf chciał , że zaczęłam go używać zaraz po skończeniu rozświetlacza do ciała z Avon ( który jest bardzo fajny ) a tutaj nastawiłam się na coś jeszcze lepszego . No niestety . Nie jest to może bubel , bo taki do końca tragiczny to on nie jest . Po prostu dla mnie osobiście jest to produkt średni . Opakowany to on jest pięknie . Mięciutka plastikowa tuba w odcieniach brązu i złota z uroczą wakacyjną grafiką . Do tego zatyczka która się nie zacina i nie trzeba się z nią siłować . To czego chcieć więcej ??. Producent informuje nas o tym , że można go stosować do twarzy i ciała . Ja używam wyłącznie do ciała . Jeśli chodzi o twarz to efekt jaki ten produkt daje na mojej mieszanej cerze nie wyglądał by za dobrze . Dlatego wolałam odpuścić...Bo to nie ma co . Bardzo fajna konsystencja - niby lekka i dość emulsyjna a z drugiej strony jednak minimalnie żelowa . Produkt jest napakowany złotymi drobinkami a jego odcień to taki złocisty beż . Zapach fajny . Jest to kokos ale nie deserowy , przełamany delikatnie świeżą nutą . Szkoda , że zapach tak szybko wietrzeje bo ja osobiście przestaje go wyczuwać już pół godziny od aplikacji produktu na ciała . Dzięki swojej lekkiej konsystencji aplikacja nie sprawia żadnego problemu . Na ciele rozkłada się równo nie ma żadnego rolowania czy grudkowania . Daje lekko mokre wykończenie . Po aplikacji trzeba chwilkę odczekać gdyż potrafi lepić się do ubrań ( pod tym względem rozświetlacz Avon biję go na głowę ) na szczęście nie brudzi ciuchów . Jeśli chodzi o efekty to najbardziej mi się oczywiście podoba to drobinkowe rożswietlenie . Tych złotych iskrzących drobinek jest od metra . Nie migrują , nie spadają z ciała i w ogóle są kompletnie nie do wyczucia . Ten efekt podoba mi się już teraz a na mocno opalonej skórze to już w ogóle szał . Podoba mi się również to , że pozostawia ciało lekko śliskie i miękkie w dotyku - bo przecież wcale nie musi nie jest to przecież produkt typowo nawilżający , więc to taki miły bonusik . Niestety ponowny zakup w moim przypadku skreślają dwie rzeczy : po pierwsze i najważniejsze on się lekko klei i lepi i to nawet godzinę czy dwie od nałożenia . Jak ja nie lubię jak mnie tak coś oblepia - na zasadzie , że gdy na przykład zegnę rękę to od razu to wyczuwam , albo jak się gdzieś dotknę bo nie wiem po kolanie się chce podrapać to zaraz mi się ręka przykleja . No wnerwia mnie to . Dziwi mnie również to , że nie zauważyłam żadnego nawet najmniejszego efektu korygującego . A rozświetlacze do ciała przecież tak potrafią , dzięki temu że zazwyczaj są złoto - beżowe to i nałożone na ciało sprawiają , że wizualnie ładnie ono wygląda a tutaj tego absolutnie nie ma . No to po co się męczyć i rozważać ponowny zakup kiedy są inne produkty tego typu które moje oczekiwania spełniają bardziej . Fajnie było poznać ale nie polecam .
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • przyjemny świeżo - kokosowy zapach
    • nie brudzi ubrań
    • delikatnie zmiękcza ciało
    • to drobinkowe rozświetlenie jest mega
    • rozsądna cena
    • dość dobra wydajność
    Wady:
    • lepi się klei nawet dłuższy czas od nałożenia
    • nie zauważyłam efektu korygującego i to w najmniejszym nawet stopniu