Kremy pod oczy

Nivea Q10 Plus C, Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy

Nivea Q10 Plus C Krem przeciwzmarszczkowy energetyzujący pod oczy 15ml

• 16 listopada 2020 o 15:58
    Kompletny bubel
    Poszukiwałam kremu pod oczy z myślą, że na pewno w niższej półce cenowej coś się znajdzie dobrego. Wybór padł na Nivea, gdyż mam już pierwsze zmarszczki, ale mało wybredną skórę. Krem jest w metalowej tubce, która nie nadaje się na recykling. Przy okazji stosowania opakowanie pękło w jednym miejscu i krem się wydobywał bokiem. Sam krem ma ledwo wyczuwalny zapach, lekko żółty kolor, lekką teksturę. Łatwo się rozprowadza, bardzo szybko się wchłania..i zaczyna piec jak bym kwas nałożyła pod oczy. Szłam w zaparte i próbowałam różne kombinację: nakładałam go na serum, na esencję pieczenie zmniejszyło się ale nadal było. Ponadto po tygodniu miałam 2 razy więcej zmarszczek i bardzo wrażliwą skórę, mimo że jestem posiadaczką bardzo niewybrednej skóry. Krem stosowałam w dużych odstępach czasowych - nic to nie zmieniło. Próbowałam wykorzystać krem do końca, jako maskę - tu również po nałożeniu pieczenie i zaczerwienienie skóry było ogromne i żadnych pozytywnych efektów. Krem w miarę współpracował z make-upem i nie ważył się. Choć czasami się kłócił z korektorem MAC. Podsumowanie Krem dla wytrzymałych. Mnie podrażnił. Widzę tylko pogorszenie się skóry.
    Wady:
    • Skład
    • Uczulił mnie
    • Brak efektow
    • Wysuszenie skóry
  • 13 czerwca 2020 o 12:55
    Godny uwagi
    Polecam ten krem. Jest bardzo delikatny, odżywia zmęczoną i szarą skórę. Cena jak na produkt tak dobrej jakości jest bardzo przystępna. Polecam szczególnie osobom z pierwszymi oznakami starzenia.
    Onaaa95
    11 czerwca 2020 o 21:47
    Tani, a dobry
    Kremy pod oczy testuje z różnej półki cenowej. Do tej pory nie znalazłam swojego ideału i nadal go poszukuje. Ten krem zakupiłam ze względu na pozytywne opinie na jego temat. Do tej pory sporadycznie używałam kremów pod oczy w trakcie dnia, bo nie wspolgrały one z makijażem. Od niedawna postanowiłam, że chcę regularnie korzystać z pielęgnacji wokół oczu w trakcie dnia. Krem jest dosyć tani, łatwo dostępny w drogeriach internetowych, z których korzystam. Opakowanie kremu nie jest plastikowe co jest na plus. Znajduje się tubce takiej jak maść, po wyciśnięciu i zebraniu produktu na palec, on dalej wychodzi z tubki. Konsystencja kremu średnio gęsta, przyjemna w użytkowaniu. Po użyciu kosmetyku czuć nawilżenie, rozświwtlenie okolicy oczu. Świetnie sprawdza się pod makijażem! To mój pierwszy krem pod oczy, ktory tak dobrze łączy się z korektorem. Co do działania przeciwzmarszczokowego, mam pierwsze odczucia choć myślę, że stosowanie wymaga dłuższego czasu. Na ten moment nie zauważyłam by coś poprawiło się z moimi zmarszczkami, a wręcz mam wrażenie, że powstało ich więcej. Ale po tej cenie produktu, nie spodziewałabym się aż tak cudownego działania, proces starzenia raczej trudno powstrzymać. Ogólnie jestem zadowolona z działania tego kremu, choć przydałby mi się krem, który również eliminowałby choć trochę moje cienie pod oczami. Myślę jednak, że ten krem kupię ponownie, jeżeli będzie zależało mi na samym nawilżeniu i ładnym wyglądzie makijażu.
  • 28 lutego 2020 o 19:37
    PRODUKT SPEŁNIA SWOJE ZADANIE, DOSKONAŁA JAKOŚĆ W DOSKONAŁEJ CENIE, JAK NAJBARDZIEJ POLECAM
    NIE UCZULA!! Pięknie się rozprowadza, nie powoduje uczucia sklejenia, ciężkości powiek itp. Błyskawicznie się wchłania. Skóra powiek jest nawilżona, przyjemna w dotyku..."ożywa". Świetny na noc i jako podkład pod makijaż. krem pod oczy używam od co najmniej 1,5 roku, działa nawilżająco i powiedziałabym że ujędrniająco a moja cera zalicza się do dojrzałych, jestem z kremu bardzo zadowolona, spełnia moje oczekiwania jak każdy produkt nivea jeszcze się nie zawiodłam na żadnym kremie czy serum z tej firmy. Skóra pod oczami elastyczniejsza, wygładzona i wydaje się zdrowsza. Nawilża skórę przez cały dzień, nawet po całym dniu pracy przy komputerze nie mam uczucia ściągnięcia. Uwielbiam i do tego produktu będę wracać. Polecam!
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    • łatwa aplikacja
    • produkt wydajny
    • Konsystencja
    • Działanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 28 lutego 2020 o 19:01
    Super krem
    Krem jest w wygodnej tubce co ułatwia aplikacje, ale najważniejsze ten krem faktycznie działa jestem w wieku 35+ i zmarszczki, worki pod oczami, sińce, brak jędrności już jest niestety widoczne, kupiłam go na promocji w drogerii za całkiem przyzwoite pieniądze i powiem, że warto, stosuje go dwa tygodnie na dzień i na noc, i już widzę różnicę jędrność skóry pod oczami się poprawiła, zmarszczki spłyciły się, skóra dookoła oka zrobiła się jaśniejsza, no mnie ten efekt zadowala i napewno jeszcze kupię nie jedno opakowanie.
    Zalety:
    • Cena, tubka, Nawilżający, wygładzający, rozjaśnia, napina skórę, spłyca zmarszczki, poprawia kondycja skóry wokół oka, można kupić na promocji
    Wady:

Zobacz także inne Kremy pod oczy