Kremy na noc

Bishojo Krem wodny regenerujący dzień/noc

musiaaa
    21 listopada 2021 o 19:27
    nawilża pomimo lekkości
    To rzeczywiście jest krem wodny - ma lekką, białą, kremową konsystencje, która przy kontakcie ze skórą zmienia się w lekką, wodną formułę. Na twarzy pozostaje więc lekka warstwa kosmetyku. Pomimo tej pozornej lekkości krem skutecznie działa i ładnie nawilża skórę. Ja lubię stosować go na noc jako krem domykający po nałożeniu różnych serum, dzięki czemu nie mam zbyt tłustej i grubej warstwy kosmetyków na twarzy, a rano zawsze mam ładnie nawilżoną cerę.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • skutecznie nawilża
    Wady:
  • 10 września 2020 o 11:06
    Dobry krem
    Jeśli chodzi o krem to po raz pierwszy spotkałam się z kremem wodnym. Krem znajduję się w małej estetycznej tubce gdzie łatwo się go aplikuję . Krem jest lekko biały dobrze i delikatnie nawilża twarz. Plus dla niego że nie powoduję wyprysków czy też nie uczula.Dobrze nakłada się go na twarz,dobrze się wchłania.Ogólnie dla mnie jest ok. Plus dla niego też za to że jest mały więc można mieć go zawszę przy sobie ;) Można go kupić od 39 zł
    Zalety:
    • Opakowanie podręczne
    • działanie
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 10 lutego 2020 o 18:21
    Bardzo dobry
    Krem jest zamknięty tubce zamykanej na zakrętkę. Opakowanie białe i minimalistyczne, brak jakichkolwiek informacji, ponieważ wszystko było opisane na kartoniku zewnętrznym. Konsystencja kremu faktycznie jest wodnista i bardzo szybko wchłania się w skórę, zapach bardzo przyjemny. Produkt nie pozostawia tłustego filmu, bardzo dobrze współpracuje także z makijażem. Powiem szczerze, że jest to kosmetyk, gdzie obietnice producenta zostały spełnione.
    • Działanie
    • Szybko się wchłania
    • Lekka formuła
  • 17 lutego 2019 o 14:33
    Uwielbiam
    Uwielbiam ten krem, nie mam problemów z cerą, wszystkie inne mnie zapychają a ja ją chce tylko nawilżyć, nigdy nie mogłam znaleźć swojego ideału. Ale już mam;) Nie wiem ile opakować już zużyłam;) Polecam
  • 15 listopada 2018 o 19:51
    Duża dawka nawilżenia
    Krem wodny regenerujący na dzień i na noc jest drugim produktem marki BISHOJO jaki miałam okazję poznać, wcześniej używałam emulsji micelarnej, która była świetna. Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej tubce z wygodnym aplikatorem i na pierwszy rzut oka przypomina krem pod oczy. Pojemność 30 ml wystarczy na około miesiąc stosowania. Ja nie używałam go jakoś zasadniczo, po prostu raz na dzień, raz na noc, a czasem dwa razy dziennie. Dlaczego nazwany został "wodnym kremem" ? Jest on bardzo lekki i ma wodnistą konsystencję, która po zetknięciu się ze skórą błyskawicznie się wchłania. Krem nie pozostawia na skórze tłustego filmu, może być stosowany bezpośrednio pod makijaż, nie powoduje rolowania się kolejnych produktów. W pewien sposób stanowi bazę i przedłuża trwałość makijażu. Mam skórę mieszaną, dojrzałą i krem wodny nie jest produktem, który stosuję solo. Jest on jakby dodatkową dawką nawilżenia i wygładzenia skóry. Nakładam potem krem, albo na noc olej. Moja skóra za każdym razem chłonie go całą sobą, mam wrażenie, że "spija" ten kosmetyk. Podoba mi się jego delikatnie kwiatowy zapach i proste, minimalistyczne opakowanie. Podsumowując, uważam, że jest to świetny produkt, ponieważ mocno poprawia nawilżenie skóry i ładnie ją odżywia. Cieszę się, że obietnice producenta zostały spełnione, bo nie zawsze się to zdarza.

Zobacz także inne Kremy na noc