Maseczki w płachcie

Balea Aqua, Tuch-Maske Maseczka nawilżająca w płachcie

• 1 grudnia 2024 o 16:41
    Konkretna nawilżająca maseczka
    Świetna maska nawilżająca w płachcie, dostępna w drogerii dm za parę złotych. Posiada bardzo dobry i konkretny skład, płachta idealnie wykrojona, więc nie zsuwa się z buzi. A jeżeli chodzi o esencje to jest komfortowa, nie klei się ani nie powoduje jakiejś nieprzyjemnej warstwy. Po użyciu maski, buźka była mocno nawilżona, miękka i rozświetlona. Na pewno będę do niej bardzo często wracać, także polecanko!!
  • 19 lipca 2024 o 22:09
    Bardzo fajna maska!!
    Kupiłam ją w drogerii DM po tym jak przeczytałam na social media, że jest ona 'zamiennikiem' maseczki z Isany Hydro Booster, którą uwielbiam i jest moim top 1 masek z Rossmanna! Opakowanie w niebieskich kolorach, lecz inne niż na pokazanym tutaj zdjęciu (wstawiam aktualny wygląd). Maska jest w płachcie - to moja ulubiona forma, uwielbiam je :) W środku znajdziemy bardzo dużo esencji, która możemy rozłożyć sobie również na szyję i dekolt. Maska jest dobrze wycięta i super przylega do twarzy, nie spada, nie zsuwa się, nie trzeba jej co chwilę poprawiać. Po zdjęciu buzia jest mega, mega nawilżona oraz miekka! Uzyskujemy dodatkowo przepiękne glow, które utrzymuje się cały dzień (jeśli robimy ją rano). Jest to naprawdę godna polecenia maska za bardzo niską cenę! :)
    Zalety:
    • ładny zapach
    • dobrze wycięta
    • ladnie przylega, nie spada
    • nawilża, odżywia, rozświetla
    • efekt glow utrzymuje się długo po
    • duuuzo esencji
    Wady:
    • dostępna tylko w drogeriach DM
  • 7 czerwca 2024 o 12:55
    Mocne nawilżenie w super cenie
    Kupiłam ją w DM bo szukałam czegoś mocno nawilżającego na szybko. Maska jest bardzo nawilżająca, bardzo dobrze się wchłania, zostawiłam ją na 30min i pięknie nawilżyła mi buzię a nadmiar położyłam na szyję. Nie uczuliła mnie , ładnie pachnie i dobrze jest ponacinana na policzki i nos, nie zawija się ani nie zjeżdża :) Polecam.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 1 lutego 2019 o 19:30
    Rewelacja
    Maseczka jest w kolorze białym jest bardzo mocno nasączona co jest ogromnym plusem. Zaleca się, żeby trzymać ją 10 min jednakże ze względu na tak mocne nasączenie ja trzymałam ją 20 min. Maseczka bardzo dobrze nawilżyła moją cerę, sprawiła, że skóra stała się odżywiona, odświeżona, nawilżona oraz wygładzona. Maska chroni skórę przed wysychaniem. Jak dla mnie idealnie jest na zimę, ponieważ nasza cera jest czasem przesuszona, a maseczka z pewnością to naprawi. Kupiona w drogerii DM. Koszt około 4-5 zł. Bardzo polecam :)

Zobacz także inne Maseczki w płachcie