Szampony do włosów

Isana Kräuter Kamille & Salbei Shampoo [Herbal Chamomile & Sage] Szampon do włosów normalnych i szybko przetłuszczajacych się

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 17:59
    Na dłuższą metę się nie sprawdził
    Kupiłam ten szampon z myślą, że świetnie poradzi sobie z moimi włosami. Skład ma całkiem dobry- co też mnie zmotywowało do zakupu. Początkowo działał jak oczekiwałam, ale moja skóra głowy bardzo szybko się do niego przyzwyczaiła i szampon przestał mi przynosić efekty. Natomiast myślę, że jeśli nie macie dużego problemu z przetłuszczającą się skórą głowy, to ten szampon będzie dobrą opcją na dokładne oczyszczenie raz na jakiś czas. Jak każdy mocny szampon, może wysuszać włosy na długości, więc trzeba pamiętać o odżywkach. Cena bardzo zachęca.
    Zalety:
    Wady:
    • może wysuszać włosy na długości
  • 17 marca 2025 o 17:26
    Zwykły szampon
    Mam włosy niskoporowate, muszę je myć maksymalnie co 2 dni, a ten szampon nie przedłużył ich świeżości. Niska cena zachęca do zakupu. Opakowanie jest praktyczne i wytrzymałe. Pachnie pokrzywą, ale zapach nie zostaje moim zdaniem na włosach. Dobrze się pieni. Oczyszczenie jest według mnie normalne, skóra głowy będzie ogarnięta, ale cudów nie zdziała.
  • 3 marca 2025 o 13:00
    Mocne oczyszczenie w niskiej cenie
    Ten szampon to świetna opcja do głębokiego oczyszczania włosów. Po umyciu aż „skrzypią” z czystości, więc świetnie sprawdza się jako produkt do stosowania raz na jakiś czas, np. raz na siedem myć, żeby usunąć nagromadzone kosmetyki, sebum i zanieczyszczenia. Jest bardzo tani, ale jednocześnie wydajny – wystarczy niewielka ilość, żeby dobrze oczyścić skórę głowy i włosy. Ze względu na silne działanie może być zbyt agresywny do codziennego użytku, zwłaszcza dla osób z suchymi lub wrażliwymi włosami. Jednak jako szampon do mocniejszego oczyszczania co jakiś czas sprawdza się świetnie i zdecydowanie warto go mieć w swojej pielęgnacji.
    • mocno oczyszcza
  • 26 lutego 2025 o 16:15
    Świetny szampon
    Mam dość wrażliwa skórę głowy, szampon bardzo dobrze się pieni, ładnie pachnie i dobrze domywa skórę. Używam go raz na jakis czasu, na codzień stosuje delikatny szampon bo ten z isany jest typowym rypaczem. Bardzo fajny produkt za niską cenę.
    Zalety:
    • Dobrze myje skórę głowy
    • Nie podrażnia
    • Tani
    Wady:
    • Jest to mocny szampon, jak dla mnie zdecydowanie nie do stosowania często
  • 22 lutego 2025 o 19:11
    Super!
    Szampon przeznaczony jest dla włosów normalnych i szybko przetłuszczających się. Ma on nawet ładny, kwiatowy zapach. Konsystencja jest przyjemna, żelowa. Niewielka ilość wystarcza na umycie głowy, dobrze się pieni (mało ważne ale ja lubię). Niestety nie zauważyłam wpływu na czas przetłuszczania się włosów (nic w tej kwestii się nie zmieniło u mnie). Jest łagodny dla skóry, nie podrażnia jej ani nie wysusza. Szampon jest dostępny w drogeriach Rossmann, a jego cena jest niska.