Maseczki w płachcie

SKIN79 Venetian Carnival, Rising Sun Mask Odżywczo - przeciwzmarszczkowa maska w płachcie

• 14 kwietnia 2020 o 10:07
    Dobrze nasączona!
    Bardzo dobra maska, porządnie nasączona, dobrze się trzyma twarzy. Skóra pozostaje nawilżona, odżywiona, a efekt trzyma się do dwóch dni. Nie zmywam resztek esencji z twarzy i tak kładę się spać, nie lepi się, nie marze, nie uczula ani nie powoduje podrażnienia. Jest trudno dostępna, często w promocyjnych cenach za około 5 zł. Można spróbować, bo jest to z pewnością przyjemny rytuał pielęgnacyjny.
  • 29 marca 2020 o 14:19
    Sloneczko:)
    Przyjemna. Przepiękny wzór  dobrze skrojona, objęła cały nos a wiele tego nie robi. Przyjemny zapach, ja hm czuje jakieś lekkie cytrusy. Esencji wystarczyło na szyję, dekolt, kark, ręce.... dużo jej. Skóra ładnie wszystko wypiła. Jest gładka nawilzona i lekko napięta. Polecam.
  • 13 lutego 2020 o 22:05
    moc nawilżenia
    Ta maseczka to moje odkrycie ubiegłego miesiąca. Podczas regularnego stosowania peelingu kawitacyjnego moja skóra dosłownie wypija każdą porcję serum i kremu. Dzięki tej maseczce nie czułam już suchości i ściągnięcia. Bardzo dobrze nawilża i odżywia. Serdecznie polecam osobom, których buzia potrzebuje natychmiastowego nawilżenia
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • ładny nadruk
    Wady:
  • 7 stycznia 2020 o 19:56
    Całkiem dobra.
    Używa od:próbka
    Maseczkę otrzymałam w prezencie gwiazdkowym. Opakowanie jest ładne, eleganckie, estetyczne - nobliwa czerń tła i grafika w kolorze bordo i złotego. Opakowanie jest szerokie i z nacięciami umożliwiający otworzenie bez użycia nożyczek. Dzięki odpowiedniej wielości opakowania maseczkę łatwo jest wyjąć. Maseczka jest odpowiednio nasączona esencją - ani za mało ani zbyt obficie, dzięki czemu nie mam efektu spływania płynu podczas nakładania, czego osobiście nie lubię. Zapach dla mnie jest niewyczuwalny. Maseczka jest odpowiedniej wielkości, elastyczna, dobrze przylega do twarzy, nie przesuwa się, nieco zachodzi na dolne powieki, ale nie jest to żadna wada, poza tym wszystko jest też kwestią indywidualnego kształtu twarzy. Maseczkę trzymałam na twarzy około 20 minut. Stosowałam wieczorem, przed pójściem spać. Rano skóra wyglądała zdrowo - była matowa, rozjaśniona, przyjemnie nawilżona, wygładzona Efekt bardzo dobry, choć jednak do pełnej "piątki" trochę brakuje mi intensywności działania, ale generalnie ta maska to mocna czwórka. Maska nie podrażnia skóry.
    Zalety:
    • ładnie matowi skórę
    • rozjaśnia
    • wygładza
    • daje efekt zdrowej skóry
    • dobrze dopasowana do twarzy
    • nie podrażnia
    • odpowiedni stopień nasączenia płachty
    • ładne, wygodne, eleganckie opakowanie
    Wady:
    • niezbyt intensywne działanie
    Ata77
    13 kwietnia 2019 o 21:25
    przyjemna
    Piękny subtelny zapach (jak w większości kosmetyków tej marki). Mocne nawilżenie, efekt odprężenia. Po zastosowaniu tej maski, nie jest mi już potrzebny krem. Maska robi najwięcej. Duża ilość produktu, która pozostaje w opakowaniu nie idzie na zmarnowanie- wcieram w szyję. Dla mnie przyjemność po całym dniu- najchętniej tego typu maski lubię używać wiosną/latem.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie