Maseczki klasyczne

L'Oreal Paris Ekspert Wieku, Natychmiastowa maska wygładzająca 50+

• 12 czerwca 2024 o 21:14
    Polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Maseczka bardzo efektywna, posiada bardzo szybki efekt , bogatą konsystencje . Bardzo dobrze aplikuje się na skórze , nie zostawia po sobie żadnych śladów i szybko się wchłania . Ma bardzo ładny zapach .
    Zalety:
    • Nawilżenie skóry
    • Efektywność
    Wady:
  • 1 maja 2021 o 8:13
    Niby 50 + a jednak działa na 30 +
    Bardzo lubię tą maseczkę . Jest odpowiednia dla mojej mieszanej skóry twarzy. Dobrze wygładza,oczyszcza i nadaje blasku . Mnie osobiście nie uczula ,nie podrażnia . Zostawia czysta i dobrze odświeżona twarz. Maseczka jest wydajna ( używam jej 2 razy w tygodniu ) jest warta swojej ceny .
  • 7 lipca 2020 o 13:47
    Polecam
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maska jest mega fajna dla cery dojrzałej, fajnie wygładza i pielęgnuje. Efekty są spektakularne, a cera zmieniona w jednej chwili. Po prostu efekt WOW. Ma jedwabistą, lekką konsystencję,dobrze się nakłada, nie trzeba jej zmywać. Cera jest odżywiona, rozświetlona, wygładzona
    • działanie
    U konsultantki
  • 3 maja 2020 o 16:25
    Idealna
    Maska L`Oreal Paris, Ekspert Wieku, ma jedwabistą, lekką konsystencję,dobrze się nakłada. Cera jest odżywiona, rozświetlona, wygładzona. Wystarcza na bardzo długo przez co jest moją ulubioną i mojej mamy, jest wydajna i efekt wow
    Zalety:
    • działanie
  • 24 kwietnia 2020 o 16:34
    Polubiłam :)
    Bardzo go polubiłam. Ma przyjemny zapach i nie wywołuje podrażnień.Jest wydajna, niewielka ilość wystarczy do nałożenia na twarz. Łatwo się ją stosuje bo nie wymaga zmywania. Cera po pewnym czasie jest gładka, delikatna i bardziej wygładzona ^^ Mam dużo mniej lat niż jest na opakowaniu, ale moim zdaniem super sprawdza się też do młodszej cery