Olejki do ciała

Hagi Naturalny olejek do ciała z olejem chia i drobinkami złota

Hagi Naturalny olejek do ciała z olejem chia i drobinkami złota 100ml

• 13 sierpnia 2024 o 0:02
    Zapach duszacy, zla konsystencja. Niewypał
    Jak dla mnie beznadziejny. Konsystencja zla, jakaś lepka, źle sie rozsmarowuje, klei. Zapach okropny, duszący. Jeden składnik bardzo dominował i mi bardzo przeszkadzał. Nie mogłam używać kosmetyku. Drobinki to żadne drobinki. Prawie wcale ich nie widać. Używałam podobne kosmetyki i było widać mniej lub bardziej. Tu nic. Podsumowując klejący, śmierdzący i nic nie dający dobrego skórze olejek. Oddałam koleżance, nie dalam rady używać
  • 7 lipca 2023 o 13:50
    Raczej na nie
    Zapach herbaciany, mnie odtrąca, bo nie lubię tego zapachu i dlatego nie kupie kolejnego ale używam. Wiele marudzi, że drobinek nie widać, a ja właśnie uważam że pięknie i delikatnie rozświetla skore, która fajnie się mieni w słońcu. Plus za naturalny skład.
    Drogeria Jasmin
  • 8 czerwca 2023 o 23:08
    super się sprawdził, ale uwaga!
    Kosmetyk dostałam w prezencie kilka miesięcy temu. Używam go na dekolt i ramiona na większe wyjścia. Super mi się sprawdza, ponieważ uwielbiam subtelny efekt jaki zostawia, jednak wiem, że wiele osób od tego typu produktów oczekuje czegoś więcej. Po nałożeniu olejek pięknie się błyszczy i odbija światło, jednak nie ma widocznej drobiny, zdecydowanie nie jest to efekt rozświetlacza. Leciutko się lepi na skórze, jednak jak dla mnie nie przeszkadza to w noszeniu. Zapach moim zdaniem jest ładny, lekko ziołowy. Opakowanie jest ciężkie, nadaje produktowi luksusowy efekt, jest niesamowicie wydajny. Polecam dla osób poszukujących czegoś bardziej subtelnego, eleganckiego, przyciągającego oko.
    Zalety:
    • efekt odbijania światła
    • podbijanie opalenizny
    • porządne, ciężkie opakowanie
    • nie brudzi ubrań
    Wady:
    • dla wielu osób może być zbyt subtelny
  • 13 lutego 2022 o 11:32
    Subtelny lecz efektowny
    Od razu uprzedzam, że jesli komuś zależy na efekcie jakby wysypał wiadro brokatu na skórę, to tutaj tego nie znadzie. Drobinki w olejku Hagi są malutkie, widać je dopiero z bliskiej odległości, lecz jest ich bardzo dużo, co tworzy równiemierny efekt rozświetlenia i fajne glow na skórze. Olejek prezentuje się bardzo łądnie oczywiście na opalonej skórze, ale przy jaśniejszej karnacji też go polecam, bo rozświetla i ożywia skórę, do posmarowania ramion czy dekoltu na jakieś wyjście jest idealny :) a przy tym wygląda naturalnie, dyskretnie, bez tandetnego świecenia się. Wchłania się dość szybko, ale to jednak jest olejek, więc zostawia delikatną, wyczuwalną warstwę. Na plus jednak, że się nie lepi, nie denerwuje nawet przy wyższych temperaturach. Zapach jest świeży, z dominującą, ostrą nutą trawy cytrynowej, lecz przełamany łagodniejszym, słodszym aromatem. Opakowanie z pompką niestety niepraktyczne. Pompka dozuje bardzo małą ilość produktu a czasem w ogóle się zacina, więc trzeba się namachać żeby posmarować choćby jedną łydkę. Ja ją w ogóle odkręcałam i wylewałam produkt na dłoń, bo tak wychodzi szybciej :) polecam też wstrząsnąć przed użyciem, bo produkt może się rozwarstwiać i drobinki zostają wtedy na dnie.
    Zalety:
    • efekt rozświetlenia
    • zastosowanie nie tylko w lecie
    • naturalny skład
    • działanie pielęgnujące na skorę
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • niepraktyczne opakowanie
    • cena dość wysoka
    91dusia
    26 września 2021 o 15:00
    Rozczarowanie
    Kupiłam, bo chciałam przyoszczędzić na olejku Nuxe - niestety, nie dorasta mu do pięt. A szkoda, bo polska marka, szklane opakowanie - miałam duże nadzieje. Niestety, przede wszystkim ostry zapach, mocno cytrynowy, zupełnie nie w moim guście. Konsystencja żelowa - fajna, przyjemna, jednak trochę się lepi. Są drobinki i efekt nawilżenia, więc za to plus. Więcej nie wrócę.