Podkłady

Golden Rose HD Foundation High Definition, Soft Focus Flawless Finish SPF 15 Podkład do twarzy

Golden Rose Hd Foundation Podkład 104 Beige 30 ml
Golden Rose HD Foundation Podkład do Twarzy 102

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    22 lipca 2024 o 20:50
    Połączenie sprzeczności
    Mam bardzo mieszane odczucia co do tego podkładu. Potrafi wyglądać pięknie i być nie do ruszenia, by w krótkim czasie zmienić się w coś okropnego, warzącego się i niekomfortowego. Podkład od Golden Rose zamknięty jest w plastikowym, płaskim opakowaniu. Do podróży fajnie, jednak przy codziennym używaniu niestety nie jesteśmy w stanie ocenić, ile produktu pozostało. Poza tym nie da się go ścisnąć, by wydobyć resztki podkładu. Jedynym rozwiązaniem jest rozcięcie opakowania, bo w środku kryje się jeszcze bardzo dużo podkładu. Podkład ma mocne krycie. Nie jest to 100%, jednak należy ono do jednych z mocniejszych. Punktowo można go dobudować. Trochę sam się utrwala. Daje efekt lekkiego matu; wygładza skórę, jednak ma tendencję do wyglądania ciężko. Trzeba uważać przy rozprowadzaniu, bo lubi robić smugi. Podkład nie wysusza, ale też nie matuje jakoś bardzo. Dość szybko się wyświeca. Ważne jest, co pod spód kładzie się, ale bez znaczenia, po czasie wygląda nieestetycznie. W teorii wybór kolorystyczny jest duży, ale ciężko trafić z odcieniem. Ja używałam 102 Ivory, jednak to zdecydowanie nie był mój odcień — jest on różowawy, a w dodatku ciemnieje. Zapach podkładu też dobrze nie napawa. Taki sztuczno-plastikowy. Z czasem można przywyknąć, jednak nie jest to najfajniejsze doświadczenie. Ogólnie oceniam go średnio. Na początku może wyglądać ładnie, najlepiej jest jak już popracuje, ale po około 3-4 godzinach bywa źle... Nie tego oczekiwałam od długotrwałości. A nie mam też ochoty specjalnie szukać pod niego kremu, który odpowiadałby podkładowi, a nie mnie.
    Zalety:
    • wygładza
    • nie przesusza
    • trwały (niełatwo go zetrzeć)
    • wydajny
    • mocne krycie
    Wady:
    • szybko się świeci
    • podkreśla pory
    • ciemnieje
    • trudno trafić z kolorem
    Sabi01
    3 lipca 2023 o 11:19
    Jestem na NIE
    Podkład otrzymałam od koleżanki, ponieważ zorientowała się, że odcień jej nie odpowiada. Golden Rose posiada w swojej ofercie takie produkty, bez których obejść się nie potrafię, ale ten podkład się do nich nie zalicza. Projekt opakowania utrzymany w kolorystyce czerni i złota z przesyconymi detalami i dużą czcionką co niestety spowodowało kiczowaty, bazarowy i po prostu „tani” wygląd. Negatywnie wpływa to na podświadomość i chęci użytkowania. Pierwsze wrażenie bazujące wyłącznie na wyglądzie opakowania było dla mnie czymś w rodzaju intuicji, podpowiadającej mi, że niczym w rezultacie mnie ten podkład nie zachwyci. Nie mniej jednak, w recenzjach staram się być obiektywna i w sposób najbardziej neutralny odnosić się do zasadniczych kwestii charakterystycznych dla danego produktu. Ten podkład w swej istocie nie wypada najgorzej pod względem poziomu krycia i konsystencji. Jest to formuła niezbyt rzadka, nie spływa, dobrze kryje piegi i nie posiada zapachu. Formuła umożliwia budowanie warstwowego krycia, ale należy uważać by nie przesadzić z ilością - wówczas efekt maski gwarantowany! Podkład zupełnie się nie sprawdzi w przypadku cery suchej, ponieważ podkreśla wszelkie suche skórki. Trudno dobrać pod makijaż taki poziom nawilżenia by podkład nie ciastkował się i nie plamił. Kiedy już uporamy się z przygotowaniem twarzy w idealny sposób do wykonania makijażu może wyglądać dobrze przez kilka godzin. Po pewnym czasie schodzi w nieestetyczny sposób, wymaga poprawek w ciągu dnia. Sam efekt jaki daje na twarzy po wykończeniu makijażu niczym nie zachwyca. Nie posiada pięknego zdrowego błysku, nie ujednolica cery w tak zjawiskowy sposób by wyglądała aksamitnie i nieskazitelnie. Jest to pospolity, nijaki produkt, na który nie warto zwracać uwagi.
  • 5 kwietnia 2023 o 8:19
    Perfekcyjna buzia
    ako miłośniczka kosmetyków do makijażu, z wielką przyjemnością polecam Golden Rose HD Foundation Soft Focus Flawless Finish SPF 15. Ten podkład do twarzy to dla mnie absolutna rewelacja! Po pierwsze, jego konsystencja jest lekka i łatwo rozprowadza się na skórze, zapewniając jednocześnie doskonałe krycie niedoskonałości. Jestem zachwycona także efektem "soft focus" - po nałożeniu podkładu, moja skóra wygląda bardziej jednolito i delikatnie rozświetlona. Co więcej, Golden Rose HD Foundation Soft Focus Flawless Finish SPF 15 posiada filtr przeciwsłoneczny SPF 15, co jest dodatkowym atutem i gwarancją ochrony przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Podsumowując, polecam Golden Rose HD Foundation Soft Focus Flawless Finish SPF 15 każdej kobiecie, która ceni sobie perfekcyjny i naturalny efekt makijażu.
    Emsig
    4 kwietnia 2023 o 10:58
    Lubimy się
    Bardzo fajny podkład do codziennego makijażu. Ładnie się utrzymuje i nie tworzy efektu maski. Dodatkowo można go kupić praktycznie w każdym centrum handlowym w wielu kolorach. Nie wiem co jest, ale mam z golden rose jakąś niewidzialną więź i doskonale mi się sprawdza każdy ich produkt (poza cieniami) :)
    Zalety:
    • duży wybór kolorów
    • ładne odcienie
    • piękna czarno złota tuba
    • ładnie wygląda na zdjęciach
    • pięknie wtapia się w cerę
    • doskonale współpracuje z innymi kosmetykami
    Wady:
  • 22 stycznia 2023 o 14:38
    Zakochałam się
    Podkład poleciła mi pani ze stoika Golden Rose i pokochałam go lekki, trwały i pięknie kryje mój numer 1 w ostatnimi czasie. Maly minus przy mojej tłustej skórze że niestety wyświeca się już przy 8 godzinach ale za tą cenę jestem wstanie to przeżyć. Polecam
    Zalety:
    • Tani
    • Wydajny
    • Pięknie kryje