Tusze do rzęs

Golden Rose Dramatic Lashes Night Black Mascara Tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający

GOLDEN ROSE DRAMATIC LASHES NIGHT BLACK MASCARA 13ML DRAMATIC LASHES

• 5 kwietnia 2023 o 8:23
    Piękne rzęsy na każdą okazję - Golden Rose Dramatic Lashes Night Black Mascara
    Golden Rose Dramatic Lashes Night Black Mascara to moja najnowsza miłość wśród produktów do makijażu! Ten tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający zapewnia moim rzęsom piękny efekt, który trwa przez cały dzień, bez rozmazywania i kruszenia się. Wygodna i precyzyjna szczoteczka pozwala na równomierne nałożenie tuszu na każdą rzęsę, a konsystencja produktu jest lekka i nie klei się. Dodatkowo, Dramatic Lashes Night Black Mascara Golden Rose ma intensywny, głęboki kolor, który dodaje mojemu spojrzeniu wyrazistości i zmysłowości. Nie mogę sobie wyobrazić już swojego codziennego makijażu bez tego tuszu do rzęs - jest po prostu idealny na każdą okazję! Polecam Golden Rose Dramatic Lashes Night Black Mascara każdej kobiecie, która chce uzyskać perfekcyjny efekt w makijażu oczu.
  • 24 lutego 2021 o 6:48
    Taki sobie...
    Nie rozumiem zachwytów, tusz jest bardzo przeciętny, posiada też wady, które go dla mnie skreślają. Szczoteczka jest nieporęczna i toporna, niewygodnie trzyma się ją w dłoni. A sama końcówka szczoteczki jest brzydko ścięta na płasko, przez co trudno jest tuszować rzęsy w kącikach oczu. Poza tym tusz brzydko odbija się na powiekach i rozmazuje się. 'Dramatic' w tym przypadku rzeczywiście zbliża do dramatu... Znam lepsze, więcej nie kupię.
    vronov
    17 lutego 2020 o 10:37
    Świetny
    Ten tusz jest naprawdę świetny, już dawno nie miałam tuszu (nie licząc moich ulubieńców) który spełniłby moje oczekiwania w 100%. ZALETY: *tusz faktycznie pogrubia i podkręca, moje rzęsy są dość rzadkie i krótkie, a ten tusz potrafi wyciągnąć z nich 100% *nie zostawia grudek podczas malowania *idealnie rozdziela rzęsy, nie skleja ich, nawet po nałożeniu 2-3 warstw *ma sylikonową szczoteczkę, która nie jest za twarda, powiedziałabym, że jest średnio-miękka co sprawia, że korzystanie jest bardzo przyjemne *trwałość jest znakomita, po kilku godzinach rzęsy są w nienaruszonym stanie, tak samo podkręcone jak po chwili od pomalowania *zapach nie jest bardzo rażący, po prostu najzwyklejszy zapach tuszu do rzęs *wydajność na duży plus, maluję rzęsy praktycznie codziennie, zazwyczaj inne tusze wystarczają na ok 3 tygodnie, ten wystarcza na o wiele dłużej
  • 12 grudnia 2018 o 15:41
    Bardzo dobry produkt
    Na ten moment jest moim numerem jeden! Obiecany efekt wydłużenia i podkręcenia jest. Tusz nie skleja rzęs, do tego jest bardzo wydajny (wydaje mi się, że nadprzeciętnie). Zwykle udaje mi się go kupić za około 16 zł. Za tę cenę jest to zdecydowanie HIT przebijający tusze z wyższej półki cenowej - jestem w 100% na TAK.
    Zalety:
    • Dobra pigmentacja
    • Ładnie przedłużone rzęsy
    • Szczoteczka
    • Nie skleja rzęs
    • Nie rozmazuje się
    • Niska cena
    Wady:
    • BRAK
    caca
    24 sierpnia 2018 o 15:56
    Mascara idealna
    Mocno czarny kolor, niesklejająca rzęs formuła, faktycznie wydłużająca rzęsy. I ta cena ;). Nie wiem, jak z jej właściwościami podkręcającymi, gdyż zawsze używam zalotki. Mimo iż mam sztywne, trudne do podkręcania rzęsy, to ten tusz idealnie utrwala ich skręt na cały dzień i przy tym rzęsy pozostają miękkie i elastyczne.
    Zalety:
    • Niesamowita, nasycona czerń
    • Mocno podkreśla rzęsy
    • Nie skleja
    • Utrwala podkręcenie
    • Rzęsy pozostają elastyczne
    • Mocno wydłuża
    • Lekko pogrubia, bez sztucznego efektu