Balsamy do ciała

Aloesove Balsam do ciała (stara wersja)

Bodyland.pl
Sylveco Aloesove BIO+ balsam do ciała 250 ml
Sylveco Aloesove BIO+ balsam do ciała 250 ml
Aloesove Aloe
Aloesove Balsam do ciała 250 ml

dorflow
    2 grudnia 2022 o 10:36
    love
    Ogólnie balsam jest fajny. Dość gęsty dlatego na suchej skórze trudniej się rozprowadza (najlepiej robić to zaraz po prysznicu gdy ciało jest jeszcze wilgotne - pomaga). Bardzo nawilża i szybko się wchłania. Zapach specyficzny ale całkiem ok. Jest bardzo wydajny pomimo tego, że nie oszczędzałam ale wkurzyło mnie to, że pod koniec strasznie dużo zostało na dnie butelki. Nienawidzę marnować rzeczy a po rozcięciu butelki zobaczyłam, że tam została jakaś 1/6 balsamu... Pompką nie da rady tego wyciągnąć, ponieważ dodatkowo na wykończeniu zaczyna się grudkować. Design super, zachęcający i przykuwający uwagę na półce wśród innych Mimo wszystko polecam
    Zalety:
    • działanie nawilżenie
    • design
    Wady:
    • plastik
  • 27 czerwca 2022 o 14:57
    Ziołowo herbaciane orzeźwienie
    Opakowanie z pompką, ziołowo-herbaciany zapach, gęsta konsystencja, to pierwsze plusy tego balsamu. Dobrze się rozciera, dość szybko wchłania i nie zostawia lepkiego filmu na skórze. Przyjemnie nawilża i otula ciało, łagodzi podrażnienia i nie powoduje nowych. Delikatnie uelastycznia i odżywia. Zapach jest idealny teraz na te upały bo przez to ziołowo-herbaciane połączenie daje uczucie orzeźwienia. Bardzo wydajny . Polecam
    Najlina
    24 maja 2022 o 14:16
    Dla fanów aloesu
    Balsam do ciała jest w opakowaniu o pojemności 250 ml z wygodą pompką, grafika kosmetyku typowa dla tej marki kosmetycznej. Mi się bardzo podoba. Skomponowany na bazie odżywczych olejów, które redukują uczucie suchości i ściągnięcia skóry. Balsam intensywnie nawilża i regeneruje. Zapach jest naturalny, aloesowy z lekką nutą cytryny. Dzięki delikatnej formule balsam szybko się wchłania, pozostawiając skórę wyraźnie gładszą i nawilżoną. Świetny do skóry suchej. Świeży, przyjemny i całkowicie naturalny balsam.
  • 8 maja 2022 o 18:18
    Aloesove
    Balsam od Aloesove był pierwszym ich kosmetykiem jaki miałam okazję używać. Produkt zamknięty w ładne opakowanie z pompką. Grafika i kolorystyka przyciągnęła moją uwagę już jakiś czas temu. Konsystencja balsamu jest dość gęsta, co może sprawiać problem przy wsmarowywaniu go w ciało. Często nakładałam tuż po kąpieli, gdzie miałam wilgotną, a czasami nawet mokrą skórę. Balsam, mimo dość tłustej konsystencji po kontakcie z wodą lepiej się rozprowadzał na mojej skórze. Zdecydowanie lepiej niż na całkowicie wysuszoną. Balsamu używam głównie na nogi, resztę ciała smaruję raczej sporadycznie. Fajnie sprawdził się tuż po depilacji. Nie podrażnił mojej skóry. Dobrze ją nawilżył. W pewnym momencie wystąpił u mnie problem bardzo wysuszonej skóry na ramionach . Dodam, że przed tym nie stosowałam żadnego preparatu na nie, ale moja skóra w tym miejscu była bardzo szorstka i sucha. Posmarowałam ją balsamem Aloesove, a ten zadziałał błyskawicznie, minimalizując szorstkość i chropowatość skóry co mnie zaskoczyło, bo efekt ten wystąpił już po pierwszym użyciu, Zapach nie należy do najprzyjemniejszych, ale to można mu wybaczyć.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • design
    Wady:
  • 29 kwietnia 2021 o 18:51
    Średni
    Balsam kupiłam głównie ze względu na polską markę i skład. Z rzeczy mniej istotnych: brzydkie opakowanie z pompką, wygląd to rzecz drugorzędna, pompka może jest wygodna dopóki kosmetyku jest dużo, później nie sposób wybrać tego, co zostało na ściankach. Co do działania: jest średnie. Nie czuję takiego porządnego nawilżenia, odżywienia skóry, sprawdzi się w przypadku mniej wymagających. Taki średniak, nie zaszkodził, nie pomógł jakoś bardzo. Cena w promocji ok, duże opakowanie też na plus.