Szampony do włosów

Isana Cotton Flower & Kornblume Shampoo Szampon do wrażliwej skóry głowy i włosów normalnych `Sensitive`

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 stycznia 2025 o 18:16
    Polubilismy się
    Mam wrażliwą skórę głowy toteż zawsze poszukuję szamponu który spełni moje wymagania. Tym razem postawiłam spróbować marki Isana z wyciągiem z bawełny i bławatkiem. Szampon ładnie pachnie i jest łagodny. Nie podraznia i nie wysusza skóry głowy. Jest wydajny, dobrze się pieni. Włosy po nim nie puszą się, nie plączą, łatwo rozczesują. Za tą cenę warto spróbować.
    Zalety:
    • Brak podrażnień
  • 13 listopada 2024 o 21:51
    Nie dla mnie
    Kupiłam szampon do włosów z Isany, zachęcona jego niską ceną i dostępnością. Niestety, już po kilku użyciach zauważyłam, że podrażnia mi skórę głowy. Choć dobrze się pieni i skutecznie oczyszcza włosy, efekt świeżości nie utrzymuje się długo, a podrażnienie sprawia, że nie mogę go stosować regularnie. Produkt ten może być dobrą opcją dla osób o mniej wrażliwej skórze, jednak w moim przypadku szukam teraz delikatniejszego rozwiązania.
  • 28 lipca 2024 o 18:31
    W porządku
    Szampon spełnia swoją funkcję. Jest łagodny. Dobrze oczyszcza skórę głowy. Nie podrażnia i nie przesusza skóry. Włosy nie są obciążone. Produkt dostępny jest w Rossmannie, w korzystnej cenie. Zamknięty w wygodnym, poręcznym opakowaniu. Jest wydajny. Posiada delikatny zapach, który uprzyjemnia stosowanie produktu.
  • 18 maja 2024 o 14:24
    dobry oczyszczający szampon
    Jeden z lepszych, mocniejszych szamponów. Bardzo dobrze się pieni, dobrze oczyszcza. Myje włosy codziennie, codziennie go nie używałam ze względu na mocne detergenty ale raz w tygodniu - świetnie oczyszczona skóra głowy.
  • 18 marca 2024 o 17:55
    Nie dla mnie
    Szampon zakupiłam w Rossmanie. W przypływie emocji wzięłam kilka rodzajów.. Chociaż pierwszy jaki użyłam, totalnie mi się nie sprawdził, to jednak ze względu na tę cenę zaryzykowałam i wzięłam więcej. Chociaż nie patrzyłam na wzmiankę do jakich włosów jest przeznaczony szampon, to i tak wylądował w moim koszyku. Niestety włosy po umyciu nim głowy były bardzo poplątane. U nasady oklapnięte, a reszta napuszona. Mam włosy bardzo długie i nie wyglądało to zbyt fajnie. Moje włosy są skłonne do przetłuszczania się i zazwyczaj myję je co dwa dni. Niestety w tym przypadku, doszło do tego, że myłam je codziennie. Zapach ma całkiem ok, jednak nie utrzymuje się on we włosach. Opakownaie całkiem wygodne. Najbardziej przykuło moją uwagę spośród szamponów tej marki, dlatego też wylądował w moim koszyku.
    Wady:
    • nie utrzymywał włosów świeżych
    • puszył włosy u nasady