Cienie do powiek

I Heart Revolution Lemon Drizzle Chocolate Shadow Palette Paleta 18 cieni do powiek

• 25 grudnia 2022 o 13:37
    Choco choco chocolate
    Jest ktoś kto nie zna tych kultowych paletek? Co mnie skusiło do zakupu? Pewnie ta gama kolorystyczna :D Nudziaki, brokaty, i te soczyste kolory. Dla makijażowego amatora myślę, że będzie idealna:) Różnorodność kolorów, sprawia, że możemy wyczarować tu kilka opcji, od makijażu wieczorowego po codzienny. Co do pigmentacji, myślę, że jest na średnim poziomie, dzięki czemu raczej nie zrobimy sobie nimi wielkiej krzywdy w postaci plam. Cienie się nie obsypują, i bardzo fajnie blendują ( to bardzo ułatwia pracę w tworzeniu makijażu). Wielki plus, za spore lusterko :)
    Zalety:
    • gama kolorystyczna
    • duża ilość niewielkich cieni
    • lusterko
    • blendowanie
    Wady:
    • pigmentacja, mogłaby być lepsza
  • 14 kwietnia 2021 o 14:29
    Paletka Cieni od Makeup Revolution , Lemon Drizzle
    Na stronie Cocolita.pl kupiłam paletkę od Makeup Revolution , Lemon Drizzle. Jest to jedna z nowszych paletek z serii Czekoladowej . Ma 10 cieni Matowych i 8 cieni Błyszczących a cena tej palety na stronie to 44 zł ja kupiłam ją na promocji za 29.90 . Czy warta swojej ceny ? Owszem oto bardzo ! ???? Cienie są bardzo dobrej pigmentacji , nie osypują się , cały dzień trzymają się na powiece , no i ten zapach czekolady ???????? Jak zwykle Makeup Revolution nie zawiodło i wypuściło świetna paletę. Można zrobić nią różne makijaże od kolorowych po bardziej ciemne , brązowe ????
    Zalety:
    • długo się utrzymują
    • nie osypują się
    • mocna pigmentacja
    • zapach czekolady
    • lusterko
    • piękne opakowanie
  • 20 listopada 2020 o 16:56
    Kiepska
    Szczerze mówiąc jestem zniesmaczona. Już miałam paletki tef firmy i ta znacznie dostaje jakościowo od poprzednich. Kolorystyka zachęciła mnie do kupna, to idealne kolory dlatego nastawiałam się że w połączeniu z jakością z paletki która już używałam kiedyś ta również będzie tą samą czekoladową paletą. Jak widać każda paletkowa czekoladka ma inną jakość co mnie zniechcecilo skutecznie do ich kupowania.
    Zalety:
    • Ładna gama kolorystyczna
    Wady:
    • Robi plamy na powiekach
    • Zbiera się w załamaniach
    • Trudno się z nią pracuje i nie chce się blendowsc
    • Można zapomnieć o dokładaniu nowego koloru, ponieważ się nie przyczepi na warstwie innego
    • Pigmentacja jest dramatyczna
    • Ciebie osypuja się solidnie
  • 15 kwietnia 2020 o 13:51
    Idealna dla osób która zaczyna bawić się kolorami
    I Heart Revolution Lemon Drizzle Chocolate Palette sprawi, że Twoje spojrzenie będzie przyciągające. Paletka posiada 18 cieni do powiek w niesamowitej żółto-pomarańczowo-czerwonej kolorystyce przywodzącej na myśl owocowe koktajle oraz smak wspomnień z wakacji. Ta słodko pachnąca mieszanka 10 żółtych, brązowych, czerwonych i beżowych matów, oraz 8 ciepłych cieni metalicznych sprawia, że tworzenie kolorowych makijaży bez robienia plam i łatwym blendowaniu. Idealnie sprawdzą się szalone kolorowe cienie do letnich i wakacyjnych makijaży. Cienie lekko się osypują ale nie sprawiają dużych problemów intensywność koloru najlepiej podbić korektorem ale można też użyć klej do brokatu i cieni do powiek.
    • Kolorystyka
    • Słodko pachnące cienie
    • Opakowanie żółtej czekoladki
  • 23 marca 2020 o 23:04
    W oczach wizażystki - średniak
    Paletkę tą mam od czasów kiedy uczyłam się malować - jeszcze przed szkołą wizażu i poznaniem produktów z wyższej półki "makijażowej" - dla profesjonalistów. Z punktu widzenia wizażystki: - Swatche nie odzwierciedlają tego, jak kolor się aplikuje na powiekę, nie da się osiągnąć takiej pigmentacji, lub jest to bardzo trudne, - Kolory są dość podobne do siebie na powiece, przygaszone, - Utrzymują się cały dzień, - Całkiem dobrze się rozcierają, ale dla mnie za słaba pigmentacja, za długo trzeba malować aby osiągnąć zadowalający efekt - ciężko jest zrobić tą paletą bardzo mocny, bardzo ciemny makijaż lub bardzo wyrazisty kolorowy bo kolory jednak nie są aż tak intensywne przy aplikacji. Z perspektywy osoby początkującej: - Średnia pigmentacja - nie zrobisz sobie krzywdy, małe ryzyko plam, - Jeśli stawiasz raczej na makijaże delikatne, o średniej intensywności a nie mocne, wyraziste - ta paletka może spełnić Twoje oczekiwania. Plusem jest oczywiście piękne, solidne opakowanie oraz lustro w środku.
    Zalety:
    • Brak plam,
    • Dość niska cena,
    • Solidne opakowanie,
    • Łatwe rozcieranie
    Wady:
    • Średnia pigmentacja (dla niektórych - szczególnie początkujących może być to plus,bo możesz budować stopniowo kolor, ale dla mnie jako wizażystki jest to minus bo umiem pracować na mocnych pigmentach i pracuje się na nich szybciej)
    • Kolory są podobne do siebie na powiece