Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Nutridome Kremowy żel do mycia twarzy z alantoiną `Oczyszczenie i nawilżenie`

Beatasb
    2 czerwca 2024 o 13:14
    Dobry, ale…
    Zawsze pisze, że jeśli chodzi o oczyszczanie twarzy to dla mnie to pewnego rodzaju rytuał. Niestety, dobrej pory wśród tak zwanej średniej półki cenowej nie znalazłam zbyt wielu produktów, które chociażby zbliżałyby się do efektu, który mogę osiągnąć tymi bardziej luksusowymi produktami. Nutridome w tym wypadku nie odczarował średniej półki. Żel jest poprawny, ale to tylko tyle i aż tyle. Moja mieszczana, 34 letnia cera oczekuje czegoś więcej i chce po myciu zobaczyć czystość na twarzy, są kosmetyki, które to zapewniają. Ten niestety do nich nie należy. Z drugiej strony myślę, że dla 20stek bez większych problemów z cerą, to może być naprawdę fajny produkt. Wydajność jest w miarę ok, zapach i konsystencja też na plus.
  • 27 kwietnia 2023 o 0:07
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry żel, wydajny, mała ilość kosmetyku wystarcza żeby umyć buzię, ma piękny zapach oraz opakowanie, dobrze zmywa makijaż jednocześnie nie podrażniając skóry, zostawiając ją nawilżoną i delikatną w dotyku. Brak wad. Nie wiem czy kupie ponownie, bo lubię testować tego rodzaju produkty ale ten żel to pewniak.
    Rybka88
    19 marca 2021 o 19:12
    bardzo fajny
    Żel ma delikatnie kremową konsystencję ale i rzadką. Wystarczy niewielka ilość "ziarenka grochu" aby dokładnie oczyścić cała twarz, szyję i dekolt. Produkt bardzo dobrze usuwa makijaż, ma delikatny zapach. Twarz przez chwilę po zastosowaniu jest gładka i aksamitna lecz po chwili skóra jest ściągnięta i koniecznie potrzebuje dodatkowego nawilżenia. Miałam okazję skorzystania z promocyjnej ceny ~12zl, nie wiem czy zdecydowałabym się na zakup w cenie regularnej ~24zl.
    Zalety:
    • Oczyszczenie
    Wady:
    • Uczucie ściągniętej skóry
  • 21 stycznia 2021 o 14:07
    Świetny!
    Żel do mycia jest świetny, bardzo dobrze zmywa makijaż i nawilża cerę. Po demakijażu cera jest gładka i nawilżona. Najlepszy żel do mycia twarzy jaki używałam.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża
    • pozostawia gładką cerę
    • nie uczula
    • dobrze zmywa makijaż
    Wady:
    • specyficzny zapach
  • 27 lipca 2019 o 19:38
    Średniak
    Nie mam poczucia, że dobrze domywa moją skórę. Jedynie co to może przez składniki jest delikatny i stąd też delikatne mycie. W moim przypadku trochę mało. Do tego mało wydajny.
    U konsultantki