Odżywki do włosów

Anwen Odżywka do włosów o wysokiej porowatości `Emolientowa róża`

Anwen Emolientowa Róża Odżywka do Włosów o Wysokiej Porowatości Aluminium 100 ml
hairstore.pl
Anwen Anwen Odżywka Emolientowa Róża 100 ml 15A8-278AD
Anwen Anwen Odżywka Emolientowa Róża 100 ml 15A8-278AD
Anwen Emolientowa Róża Odżywka do włosów wysokoporowatych 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 263 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 16:43
    odżywka
    Odżywka Anwen Emolientowa Róża to naprawdę świetny wybór, jeśli masz włosy wysokoporowate, które potrzebują odżywienia i nawilżenia. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się miękkie, gładkie i bardziej lśniące. Co ważne, nie obciążyła ich, co przy moich cienkich pasmach bywa problemem.
  • 18 marca 2025 o 6:56
    Dobra dla wysokoporowatych
    Uważam,że negatywne opinie dotyczące odżywki mogą wynikać z doboru jest do nieodpowiedniej porowatości włosów. W momencie kiedy moje włosy były wysokoporowate sprawdzała mi się świetnie, przy średnioporach już czułam lekkie przeciążenie. Jest wydajna, mam intensywny różany zapach który długo utrzymuje się po myciu. Polecam nałożyć jej nieduża ilość, wczesać szczotką i pozostawić na 5-10 minut. Wtedy widać po niej najlepsze efekty. -Jest dobrze dostępna co jest dużym plusem. -Skład ma przemyślany - warto zaznaczyć że nie zawiera gliceryny i silikonów. -można jej użyć jako odżywkę bez spłukiwania w przypadku kręconych włosów
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Estetyczne opakowanie
    • Intensywny, różany zapach
    • Dobrze emulguje oleje (przy olejowaniu)
    • Włosy po użyciu są miękkie i błyszczące
    • Mocno dociążą włosy
    Wady:
    • Może przeciążyć włosy przy nieodpowiednich dopasowaniu do włosa
  • 16 marca 2025 o 15:55
    Odżywka jest dość słaba
    Kupiłam ją z nadzieją że pomoże mi wygładzić moje średnioporowate włosy. Odżywka słabo je wygładza i jak dla mnie ma nieprzyjemny zapach. Po nałożeniu odżywki nie zauważyłam spektakularnych efektów. W tej cenie można znaleźć dużo lepszych odżywek.
    Zalety:
    • Wydajna
    Wady:
    • Praktycznie nic nie robi
    Dariax_
    25 lutego 2025 o 13:14
    Odżywka, która nie sprawdziła się na moich włosach
    Na moich średnioporowatych włosach z mocną tendencją do puszenia, ta odżywka niestety się nie sprawdziła. Zamiast wygładzić i ujarzmić moje włosy, spowodowała, że stały się one sztywne i suche, co kompletnie nie było efektem, na który liczyłam. Po jej użyciu moje włosy były mniej miękkie, a efekt wygładzenia był praktycznie niewidoczny. Biorąc pod uwagę, że cena nie jest najniższa, na pewno nie wrócę do tej odżywki. Dodatkowo ma dosyć intensywny zapach różany, który nie każdemu musi odpowiadać. Choć są osoby, które ją chwalą, w moim przypadku okazała się zawodem.
    Zalety:
    • Odżywka ma przyjemną konsystencję
    • Zapewnia intensywny, różany zapach (dla osób, które go lubią)
    Wady:
    • Nie sprawdziła się na włosach – powoduje sztywność i suchość włosów
    • Cena nieadekwatna do jakości, zwłaszcza w porównaniu do innych produktów
  • 22 lutego 2025 o 0:01
    Jak najbardziej tak!
    Bardzo lubię stosować kosmetyki Anwen a to mój faworyt. Przy moich kręconych i suchych włosach dobrać odpowiedni kosmetyk, to jest wyzwanie. Pachnie pięknie, włosy są odżywione. Niestety mam bardzo długie włosy więc taka odżywka starcza mi na niecały miesiąc, ale na to już nic się nie poradzi ;)
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Odżywia
    • Nawilża