Odżywki do włosów

ANWEN Odżywka Do Włosów O Średniej Porowatości Emolientowy Irys, 200 ml

Pvxqy
    13 listopada 2024 o 20:24
    Polecam!
    Świetna odżywka po której włosy są strasznie mięciutkie i łatwe w rozczesywaniu idealne dla włosów które są przesuszone. Włosy po niej odżywają! Zapach jest piękny i delikatny. Skład odżywki bardzo fajny, nie ma silikonów które niszczą włosy a ma na prawdę dobry skład. Włosy po niej lśnią i są odżywione. Polecam z całego serca
  • 4 października 2024 o 9:59
    Nic szczególnego, nie zachwyca...
    Marka Anwen kojarzy mi się ze sławetną wcierką, która swego czasu była na tik toku i Insta. Ogólnie ta marka miała swój top czas pełen polecajek ale teraz jakby mniej. Postanowiłam przy okazji poszukiwań odżywki do włosów sięgnąć po tą z Irysem. Mam średniopory więc jak najbardziej dopasowany produkt do moich włosów. Opakowanie zachęca, piękne kwiatowe motywy podobają mi się i ładnie wyglądają na półce :) Trafiłam w Rossmannie na promocję więc to był kolejny argument na testy :D Odżywka zamknięta jest w tubie, którą stawiamy na nakrętce. Dozuje się dobrze, przy końcówce już trochę gorzej ale w ostateczności można rozciąć i zużyć do końca. Kosmetyk, jest biały, gęsty, bardzo dobrze się nakłada. Trzymałam ją zawsze dobrych kilka minut i przy spłukiwaniu czuć było taką przyjemną gładkość. Niestety nie pomagała przy rozczesywaniu, włosy były splątane, dopiero po użyciu odżywki bez spłukiwania lub olejku łatwiej sobie radziłam. Lubię odżywki które po myciu ułatwiają czesanie. Niekoniecznie zawsze lubię nakładać coś dodatkowo a tutaj niestety była taka konieczność. Zapach nie utrzymuje się zbyt długo choć jest bardzo ładny. Odżywka nie powaliła mnie swoim działaniem. Odżywka jak odżywka bez efektu wow. Jak ktoś chce może oczywiście z ciekawości sprawdzić bo jak zawsze podkreślam to co nie sprawdziło się u mnie może być świetne dla kogoś innego natomiast nigdy nie ubarwiam i nie koloryzuje, piszę jak jest. Nie kupię ponownie.
  • 21 września 2024 o 10:57
    Trochę za mocno obciąża moje średnioporowate włosy
    Odżywkę od Anwen “Emolientowy Irys” kupiłam kiedyś w promocji w Rossmannie. Lubię próbować nowych odżywek do włosów i pomyślałam, że spróbuję i tej (tym bardziej że jest dość popularna w internecie). Odżywka ta w cenie regularnej kosztuje około 32 zł/200 ml. Moim zdaniem te odżywki są dosyć drogie biorąc pod uwagę mierne efekty jakie po nich mam na włosach (za wyjątkiem Piwonii, ta sprawdziła mi się najlepiej!). Warto czekać aż będą w promocji. Odżywka zawiera w składzie aż 5 olei: brokułowy, makadamia, moringa, tsubaki oraz z pestek śliwki. Włosy po użyciu mają stać się gładkie, elastyczne i błyszczące. Odżywki emolientowe, faktycznie powodują u mnie taki efekt (w ogóle emolienty). Jednak ta zdecydowanie je przeciąża. Włosy w rezultacie są oklapnięte, straczkuja sie… a wcale nie przesadzam z ilością. Jest tak praktycznie po każdym myciu. Naprawdę nie mogę się doczekać żeby już skończyć to opakowanie… Na moje nieszczęście ta odżywka jest dosyć wydajna. Na plus przyjemny, kwiatowy zapach irysa.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • szata graficzna
    • wydajna
    Wady:
    • mocno obciąża włosy nawet średnioporowate
    • dosyć wysoka cena
  • 13 września 2024 o 9:38
    Odżywka do włosów
    Ta odżywka do totalnych sprawiła że moje włosy które od zawsze były szorstkie matowy i okropne w dotyku stały się przy regularnym stosowaniu miękkie zdrowe wygładzone a najważniejsze lekkie i sypkie
    Zalety:
    • Moje włosy po używaniu tej odżywki stały się miękkie i wygładzone
    Wady:
    • Używam tego produktu już ponad rok i nie widzę żadnych wad może być to tylko moje spostrzeżenie
  • 13 września 2024 o 0:31
    Obciąża włosy
    Skusiłam się na tę odżywkę, bo wiele osób polecało ją na TikToku, a moje wysokoporowate włosy potrzebują specjalnej pielęgnacji, zwłaszcza że często się puszą. Pomyślałam, że warto dać jej szansę. Oto moje wrażenia. Na plus na pewno zasługuje zapach – lekki i przyjemny, idealny na lato. Kolejnym plusem jest jej wydajność – przy moich średnio długich włosach wystarczała na dość długo. Niestety, teraz o największy minus, który całkowicie skreślił produkt. Największym problemem okazało się spłukiwanie. Niezależnie od tego, jak długo próbuję, zawsze zostaje mi na włosach, przez co wyglądają na tłuste i obciążone. Zamiast nawilżenia, miałam wrażenie, że moje włosy są jeszcze bardziej suche i napuszone. Niestety, ta odżywka kompletnie nie sprawdziła się u mnie. To moje pierwsze i ostatnie opakowanie – nie polubiła się z moimi włosami.
    • Wydajna
    Wady:
    • Obciąża włosy
    • Strasznie się po niej puszą
    • Wysusza włosy