Emulsje, esencje i boostery

Biotherm Life Plankton, Elixir Eliksir do twarzy

• 7 lutego 2025 o 23:09
    "wszyscy" chwalą a u mnie nie działa
    Skusiły mnie liczne pozytywne recenzje i teraz mam wrażenie, że moja skóra jest jakaś z kosmosu bo u mnie to się ani trochę nie sprawdza. Plusem jest na pewno pakowanie, które wygląda bardzo ładnie. Sam zapach mi osobiście przeszkadza i aplikacja przez to jest mniej przyjemna. Jeżeli chodzi o samo działanie to skóra rzeczywiście jest bardziej gładka ale na tym plusy się kończą. Nie zauważyłam mocniejszego nawilżenia i udaje mi się je uzyskać kosmetykami ze zdecydowanie niższej półki cenowej. Może akurat z moją skórą ten produkt się nie dogaduje. Niestety nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • wygładza
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • brak działania innego niż delikatne wygładzenie
  • 12 marca 2024 o 13:28
    Uwielbiam!
    Serum Biotherm Life Plankton Elixir to jeden z moich ulubionych serum! Serum bardzo szybko serum działa na skórę. Już po kilku dniach regularnego stosowania zauważyłam poprawę kondycji mojej skóry. Moja cera stała się bardziej promienna, wygladzona, nawilżona i wygląda zdrowiej. Serum ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej skóry. Ma delikatny, przyjemny zapach. Moje drobne linie i zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra jest bardziej jędrna i elastyczna. Serum działa również u mnie łagodząco i przeciwdziała podrażnieniom skórnym. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Jest to produkt, który zdecydowanie polecam wszystkim! Ja jestem w nim zakochana!
    Kas95
    17 stycznia 2024 o 14:24
    Świetne nawilżenie
    Serum cudownie nawilża skórę. Używam na noc pod krem i rano budzę się z miękką skórą. Serdecznie polecam. Dawno nie testowałam tak dobrego serum. Cena nie jest niska ale serum jest warte swojej ceny.
    U konsultantki
    Lothris
    17 stycznia 2024 o 14:16
    Dla cierpliwych
    Używa od:próbka
    Serum/elixir stosuję od ponad trzech tygodni i po tych trzech tygodniach zauważyłam wyraźne efekty. Nie miałam żadnych oczekiwań co do tego produktu. Dostałam w Douglasie miniaturkę (7ml) od konsultantki, która szepnęła, że to serum jest świetne. Raczej nie oceniam miniaturek, ale ta zasługuje na recenzję. Byłam pozytywnie zszokowana wydajnością tego eliksiru, minęły trzy tygodnie, a zużyłam dopiero połowę fiolki, chociaż nakładam go w ilości jak każde inne serum. Efekty: dzisiaj przyjrzałam się mojej twarzy, zauważyłam, że skóra nabiera gęstości, lepiej trzyma się kości policzkowych :) Był to efekt, który najbardziej chciałam uzyskać stosując jakikolwiek kosmetyk do twarzy! Krem nie dał sobie z tym rady, dopiero to serum. Dodam, że jestem w wieku 30+, moja cera jest po przejściach z trądzikiem (pożegnałam go na szczęście), z mocno rozszerzonymi porami, ostatnio traciła na gęstości, co mnie bardzo dobijało, ale ten eliksir zaczyna ją odmieniać na lepsze! Serum ma niezbyt lepiącą, mętną konsystencję. Pachnie wyraźnie i morsko, co niezbyt mi pasuje, ale dramatu nie ma. Bardzo szybko się wchłania i nie czuć go po chwili. Kremik na dzień bardzo ładnie się po nim wchłania. Serum jest drogie, ale po efektach jakie dała miniaturka skuszę się na pełnowymiarowy produkt. Jestem ciekawa jakie efekty przyniesie np. po trzech miesiącach stosowania! :) 21.02.2024 Edycja po 6 tygodniach stosowania: Serum w wersji 7ml starczyło mi na 6tygodni normalnego użytkowania. Po tym czasie skóra nabrała jeszcze więcej jędrności. Niestety dwa tygodnie po skończeniu się serum, jędrność powoli traci na stabilności i wracam do efektów sprzed stosowania, skóra znów staje się ziemista i o mało zdrowym kolorycie. :( Także działanie nie jest długotrwałe. Niemniej z efektów w trakcie stosowania jestem baaardzo zadowolona!
    Zalety:
    • Działa! Cierpliwość popłaca - zauważalne efekty.
    • Dobrze się wchłania, lekki.
    • Bardzo wydajny
    • Nie lepi rąk i skóry.
    Wady:
    • Specyficzny wyraźny zapach.
  • 24 października 2023 o 17:27
    Wygładzające i nawilżające serum w podwodnej odsłonie
    Konsystencja: Bezbarwne płynne serum, bez problemu rozprowadza się na twarzy i dość szybko wchłania, choć pozostawia skórę nieco lepką, nawet po nałożeniu na nim kremu Wydajność: Standardowa Zapach: Morski i orzeźwiający Działanie: Widocznie wygładza i nawilża skórę, działa poprawnie, choć nie spektakularnie, nie podrażnia wrażliwej skóry i nadaje się do każdego wieku Podsumowanie: Przyjemny i orzeźwiający produkt, sprawdza się lepiej niż eliksir z tej serii. Dobre serum, choć w tej cenie chyba spodziewałam się czegoś więcej.
    Zalety:
    • Poprawne działanie
    • Ładna buteleczka
    Wady:
    • Efekty w tej cenie nie są spektakularne