Odżywki do włosów

Joanna Konopie, Odżywka-wcierka do skóry głowy i włosów nawilżająco-wzmacniająca

Joanna Konopie
Joanna Konopie odżywka wcierka nawilżająco-wzmacniająca 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 153 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

laluska
    3 kwietnia 2025 o 15:53
    Świetna wcierka na co dzień
    Wcierka marki Joanna jest jak dotąd jedyną wcierką, która faktycznie wzmocniła moje osłabione rozjaśnianiem włosy. Stosowałam ją na co dzień, po każdym myciu, przez to wyglądały one cały dzień świeżo, były odżywione i błyszczące. Wcierka ma delikatny, przyjemny zapach, po nałożeniu nie czuć żadnego pieczenia skóry, jest delikatna. Czuć poprawę w kondycji skóry głowy, a włosy, jak już pisałam, rosły o wiele mocniejsze. Zauważyłam sporo baby hair, natomiast nie przyspieszyła porostu włosów. Produkt zamknięty jest w bardzo wygodnym, przezroczystym opakowaniu z aplikatorem, który się nie zacina i pozwala wydobyć odpowiednią ilość produktu. Jak za tą cenę - mega świetny kosmetyk, kupię go ponownie.
    Zalety:
    • działanie
  • 30 marca 2025 o 21:12
    Całkiem przyjemna wcierka
    Kupiłam ten produkt, ponieważ miał sporo dobrych opinii. Wcierka Joanna konopie zachęca nas do używania zapachem, który jest subtelny i przyjemny. Ja wcierki używam w połączeniu z masażerem, wykonując masaż skóry głowy, pobudzając cebulki do wzrostu. Wcierka niewątpliwie nawilża skóre głowy powodując, że włosy wyglądają na bardziej świeże. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że włosy szybciej rosną, szczególnie baby hair. Ale nie jest to jeszcze ten efekt wow.
    Bea_1
    27 marca 2025 o 11:24
    Rewelacyjna wcierka – nawilża, koi i wzmacnia
    To jedna z moich ulubionych wcierek, po każdym użyciu czuć wyraźne nawilżenie skóry głowy - jest miękka, elastyczna i przyjemna w dotyku. Po regularnym stosowaniu sprawia, że włosy wyglądają zdrowiej, są mocniejsze i bardziej lśniące. Opakowanie jest łatwe w obsłudze a konsystencja wcierki lekka, dzięki czemu aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Dodatkowym atutem jest piękny, delikatny zapach, który umila stosowanie. Warto też wspomnieć o świetnej cenie – produkt często bywa na promocji, co sprawia, że jest jeszcze bardziej opłacalny. Zdecydowanie warto wypróbować! Spełnia swoje zadanie w 100% i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, kto szuka skutecznej i przyjemnej w stosowaniu wcierki.
    Zalety:
    • nawilża
    • łagodzi podrażnienia
    • przywraca równowagę skórze głowy
    • wzmacnia i odżywia włosy
    Wady:
  • 19 marca 2025 o 16:02
    Super wcierka nawilżająca
    Wcierka Joanna Konopie świetnie nawilża i łagodzi podrażnienia. Używam głównie po peelingu skóry głowy i myciu mocno oczyszczającym. Sprawdzi się u skór wrażliwych i przetłuszczających się. Nie pozostawia uczucia ściągnięcia, swędzenia ani pieczenia. Dobra wcierka w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • niska cena
  • 17 marca 2025 o 22:34
    Ogólnie produkt oceniam pozytywnie.
    Odżywka-wcierka Joanna Konopie to produkt, który zaciekawił mnie ze względu na naturalne składniki, takie jak ekstrakt z nasion konopi, aloes, niacynamid i kompleks roślinnych ekstraktów. Skład wygląda całkiem dobrze – zawiera sporo substancji nawilżających i wzmacniających, a także kojących skórę głowy. Jest też kilka konserwantów i substancji zapachowych, ale to standard w kosmetykach. Po kilku użyciach zauważyłam, że skóra głowy jest bardziej nawilżona i mniej podrażniona. Włosy u nasady wydają się świeższe i trochę uniesione, ale nie obciąża ich ani nie sprawia, że szybciej się przetłuszczają. Ma bardzo przyjemny, lekko ziołowy zapach, który długo się utrzymuje. Aplikator jest wygodny i ułatwia równomierne rozprowadzenie wcierki na skórze. Co do efektów wzmacniających, trudno mi powiedzieć po krótkim czasie, ale mam wrażenie, że włosy są w nieco lepszej kondycji. Nie zauważyłam wysypu baby hair, ale może wymaga to dłuższego stosowania. Minusem może być wydajność – dość szybko się zużywa, zwłaszcza jeśli aplikuję codziennie. Dobrze nawilża i odświeża skórę głowy, a do tego ma przyjemny zapach. Myślę, że warto spróbować, zwłaszcza jeśli ktoś szuka lekkiej wcierki bez alkoholu, która nie podrażnia i nie obciąża włosów.