L´Oreal Professionnel, Serie Expert, Blondifier Gloss, Shampoo (Szampon nabłyszczający dla włosów blond)
2 HIT!
77 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiSzampon Blondifier Gloss dla wszystkich odcieni blond. Profesjonalna formuła z polifenolami zawartymi w ekstrakcie z jagód Acai. Szampon delikatnie myje włosy i podkreśla wielowymiarowy blask włosów blond. Formuła wzbogacona o ekstrakt z jagód Acai oferuje intensywne odżywienie i nadaje włosom blask.
Sposób użycia: Nanieść na mokre włosy i spienić. Starannie spłukać.
Cechy produktu
- Właściwości
- oczyszczające, podtrzymujące kolor, nabłyszczające
- w butelce
- Pojemność
- >250ml
- Skóra głowy
- sucha i wrażliwa, normalna
- Odcienie
Recenzje 103
5 /5 HIT!
24 lutego 2021, o 20:22
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Moim zdaniem szampon spełnia swoje obietnice, szampon nablyszcza włosy a przede wszystkim fajnie je oczyszcza, nie przeciąża włosów, oraz dzięki niemu nie są szybko przetluszczone tak jak mialam dotychczas bez używania go.. Ma przepiękny zapach, jedyny minus to cena ale tu cena jest adekwatna do wlasciwosci . Przerzucilam się z taniego drogerii na ten I ewidentnie czuć różnice. Polecam jak najbardziej :)
ZALETY: +zapach
+Nabłyszcza włosy
+Fajnie oczyszcza włosy
+Przedłuża świeżość włosów
+Włosy po nim są wygładzone
WADY: - wysoka cena A mała ilość
18 stycznia 2021, o 20:54
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Doskonały
Świetny szampon dla moich blond włosów, które lubią trochę żółknąć po farbowaniu. Nawilża, odżywia, lekko nabłyszcza, zapewnia chłodny odcień - dla mnie same plusy. Do tego pięknie pachnie i jest bardzo wydajny. Jest wart swojej ceny. Na pewno kupię go jeszcze raz :-)
ZALETY: Nawilża, nadaje chłodny odcień, pięknie pachnie
WADY: Nie jest najtańszy
22 grudnia 2020, o 21:26
15 grudnia 2020, o 19:47
Wykorzystała: jedno opakowanie
15 grudnia 2020, o 03:38
Świetny
Szampon stosowałam na bardzo suchych i zniszczonych włosach blond (rozjaśnianych produktami Loreal).
Jego działanie jest w 100% zgodne z opisem.
Szampon bardzo ładnie nabłyszcza i wygładza włosy, widać już to w trakcie mycia. Poprawia ich kondycję. Nie wypłukuje farby.
Pięknie pachnie. Polecam.
15 grudnia 2020, o 03:20
Wykorzystała: jedna próbka
Jestem mile zaskoczona, że szampon do włosów potrafi tak odżywic kolor włosów.
Kosmetyki do włosów firmy L'Oréal otrzymałam w ramach testowania na wizażu. Od razu po otrzymaniu kosmetyków zabrałam się za testowanie.
Szampony mają super konsystencję oraz zapach. Włosy po ich użyciu pachną niesamowiscie oraz są lśniące i pełne energii. Maska oraz odżywka odpowiednio odżywiają włosy i je wygładzają. Jestem bardzo mile zaskoczona działaniem kosmetyków L'Oréal, na pewno sięgnę po nie jeszcze nie raz.
14 grudnia 2020, o 18:13
Bez fioletowych refleksów
Spodziewałam się fioletowego szamponu, ponieważ cała linia miała być do zniwelowania żółtych refleksów.
Wydajny, dobrze myje włosy, doskonale się pieni. Opakowanie ładne i ergonomiczne. Przyjemny zapach. Włosy w prawdzie są żółtawe, ale za to doskonale nawilżone i wygładzone, a przy tym nie obciążone.
14 grudnia 2020, o 12:57
Wykorzystała: jedna próbka
Idealny szampon nabłyszczający
Szampon Blondifier Gloss zgodnie z obietnicą producenta świetnie radzi sobie z nabłyszczaniem włosów. Po jego użyciu (oczywiście razem z całą gamą pielęgnacyjną z tej serii) włosy są piękne, lśniące, gładkie. Włosy wyglądają na o wiele zdrowsze, dzięki wygładzeniu sprawiają wrażenie jak świeżo po wizycie w salonie.
14 grudnia 2020, o 12:41
Dla mnie bomba!
Z natury mam matowe i szorstkie włosy naturalny blond niefarbowane.
Zakupiłam go właśnie dla tej obietnicy efektu nabłyszczenia.
I muszę powiedzieć że moje włosy bardzo się z nim polubiły. Już po pierwszym użyciu włosy nabrały takiego delikatnego blasku nie widziała jeszcze czegoś takiego na moich włosach :)
Po dłuższym stosowaniu zauważyłam też że moje włosy mimo blasku są miękkie i lepiej się układają.
Szampon pięknie pachnie i dość długo utrzymuje się na włosach.
Cena może odstraszyć ale warto upolować go na promocji bo na prawdę warto!
ZALETY: + zapach
+ faktycznie nabłyszcza
+ wydajny
+ poprawia ogólną kondycję włosów
+ praktyczne opakowanie
+ łatwo się spłukuje
WADY: - cena regularna
14 grudnia 2020, o 11:23
Błyszczące i zdrowe włosy
Ten Szampon Blondifier stosowałam zamiennie z szamponem neutralizującym. Dzięki szamponowi i serii Blondifier włosy są nawilżone, miękkie i wydają się zdrowsze. Szampon ma subtelny zapach i skrywa się w wygodnej w użyciu butelce.
Niewielka ilość wystarczy by dokładnie umyć włosy, naprawdę są dobrze oczyszczone, a szampon dobrze się pieni i jest bardzo wydajny. Po wysuszeniu mają delikatny zapach i łatwo się stylizują. Efekt lśniących włosów zyskałam po dłuższym stosowaniu szamponu, jak tylko się trochę odżywiły :)
Bardzo doceniam półprzeźroczystą buteleczkę, doskonale widać ile szamponu zostało w opakowaniu do wykorzystania.
3 /5
13 grudnia 2020, o 23:18
Nie kupi ponownie
Nie zauważyłam efektu nabłyszczenia
Drugi szampon z serii Blondifier, ktory mogłam przetestowac sprawdził się troche gorzej. Szampon znajduje sie w porecznej, przezroczystej butelce, jest wydajny, ja myje wlosy metoda kubełkową, dobrze sie przy tym spienia. Do tego ładnie pachnie, nie plącze włosów, tak jak przy fioletowym szamponie z tej serii tak i po tym włosy sa miekkie, matomiast nie zauważyłam na swoich rozjasnianych włosach efektu nabłyszczenia, a szkoda. Z tego tez względu nie siegnę po niego ponownie, gdyz nie uzyskałam efektu jaki obiecuje producent,
3 /5
13 grudnia 2020, o 22:48
Nie kupi ponownie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Dobry szampon, ale bez efektu WOW
Szampon Blondifier Gloss ma za zadani nabłyszczać włosy i rozświetlać blond. Nie zauważyłam spektakularnych efektów, ale włosy są po bim błyszczące, a przez to jednocześnie bardziej zdrowe. Używałam podobnego szamponu, który według mnie daje lepszy efekt.
Szampon dość dobrze się pieni i jest wydajny. Nie zauważyłam podrażnienia skóry głowy po zastosowaniu.
produktów40
recenzji178