Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Blondifier Gloss, Shampoo Szampon nabłyszczający dla włosów blond

Loreal Professionnel Blondifier Gloss Szampon do Włosów Blond 300ml
notino.pl
Loreal Blondifier Gloss Szampon nabłyszczający do włosów blond 300 ml
Loreal Professionnel Serie Expert Blondifier Gloss 500ml szampon nabłyszczający do włosów blond
Bodyland.pl
Loreal Blondifier Gloss | Szampon nabłyszczający do włosów blond 500ml

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2024 o 12:07
    Nawilża, wygładza i nabłyszcza włosy
    Szampon ma średnio gęstą, bogatą formułę. Posiada piękny odcień i zapach. Jego aplikacja na skórę głowy i włosy jest bezproblemowa. Dobrze się pieni i z łatwością spłukuje. Jest bardzo wydajny. Do jednej aplikacji na włosy potrzeba niewielkiej ilości szamponu. Opakowanie stabilnie stoi na podstawie. Włosy po stosowaniu szamponu są miękkie, nawilżone i wygładzone. I co najważniejsze mają piękny połysk. Z pewnością sięgnę po niego ponownie.
    Woman77
    10 kwietnia 2024 o 18:31
    Doskonały
    Szampon pozostawia włosy miękkie, sypkie i lśniące. Jest bardzo wydajny, znakomicie domywa skórę głowy, wystarczy jedna pompka, by cieszyć się zadbanymi włosami. Niezbyt tani, ale przy tej wydajności wybaczam cenę Zaskoczona jestem jak bardzo wydobywa blask włosów. Jestem zachwycona
    Wady:
  • 15 marca 2024 o 13:57
    Super szampon!
    Bardzo mi się sprawdził do moich długich blond włosów. Zapach ma owocowy bardzo przyjemny, jest wydajny i dobrze się pieni. Posiadam opakowanie z pompką, które jest bardzo wygodne w stosowaniu i dozowaniu odpowiedniej ilości produktu. Jest przeźroczysty, niezbyt gęsty ale mi to osobiście nie przeszkadza. Po użyciu moje włosy są lekkie, sypkie a blond zyskuje na wyglądzie. Włosy błyszczą, są gładkie i czyste. Poza tym dużym plusem jest rozczesywanie, które staje się łatwiejsze.
  • 19 lutego 2024 o 18:53
    No spoko ale czy warto aż tyle za niego płacić
    Zdecydownie jest doskonałym wyborem dla blondynek, pragnących trochę dodatkowego blasku. Jednakże, trzeba być świadomym, że jest to produkt droższy niż wiele innych szamponów dostępnych na rynku. Efekt, jaki ten szampon daje moim włosom, jest imponujący - stają się one lśniące i zdrowsze. Konsystencja jest przyjemna, a zapach delikatny i świeży. Nie jest to jednak szampon fioletowy, co chyba ma słabsze działanie w pozbywaniu się niechcianych żółtych refleksów.
  • 18 sierpnia 2023 o 10:53
    Moim zdaniem najlepszy
    Według mnie szampon jest bezkonkurencyjny. Dzięki niemu moje włosy bez farbowania od kilku miesięcy dalej wyglądają pięknie(dobrze neutralizuje żółte odcienie oraz pomaga w utrzymaniu farby). Nie podrażnił mnie pomimo iż z większością produktów tak się dzieje. Cena jest wysoka, ale opłaca się. Lepiej zainwestować w taki szampon za 90zl niż chodzić do fryzjera co 2/3 miesiące i wydawać minimum dwa razy tyle. Szampon starcza mi na około pół roku przy myciu włosów co dwa/trzy dni i używaniu niewielkiej ilości. Bardzo polecam. Sama regularnie kupuje.