Serum do twarzy

Nivea Hyaluron Cellular Filler, Wypełniające perły przeciwzmarszczkowe

• 15 czerwca 2023 o 16:07
    No nie wiem …
    Generalnie mam mieszane uczucia co do tego produktu. Moim zdaniem ładnie nawilża skore skóra się po nim nie lepi, jest miękka i gotowa na dalsza pielęgnacje ale uważam ze nie spłyca zmarszczek, w ogóle nie robi nic ze zmarszczkami samo opakowanie jest wygodne w użyciu pozwala wziąć dokładnie tyle produktu ile potrzebujemy serum jest bezzapachowe.
    Zalety:
    • Nawilża skore
    • Wygodne opakowanie
    • Bezzapachowe
    Wady:
    • Nie spłyca zmarszczek
  • 21 czerwca 2021 o 10:39
    Zaskoczenie
    Kupiłam perły na promocji razem z kremem z tej samej serii i jestem zaskoczona. Mam cerę tłustą/mieszaną ze skłonnością do podrażnień i ten produkt jest dla niej idealny. Nie podrażnia, nie wysusza, nadaje się pod inne kremy oraz makijaż. Po dłuższym i regularnym stosowaniu, skóra jest widocznie ujędrniona i jakby gładsza. Jedynie cena mogłaby być trochę niższa bo kosmetyk dość szybko znika:)
  • 14 maja 2021 o 13:44
    Perełki
    Perłowa formuła to intensywna, skoncentrowana kuracja przeciwzmarszczkowa na dzień i na noc. Dla mnie są ja serum. Intensywny zastrzyk dla mojej skóry. Skóra po nich jest bardziej napięta. Powoduje optyczne wygładzenie zmarszczek. Po dłuższym, regularnym użytkowaniu spłycenie zmarszczek jest długotrwałe. Zapewnia uczucie liftingu skóry twarzy. Bardzo mocno również nawilża skórę twarzy. Jak dla mnie bardzo ładne, eleganckie opakowanie. Takie powiedziałabym 'ekskluzywne'. 2-3 naciśnięcia pompki wystarczają na posmarowanie twarzy oraz szyi.
  • 27 marca 2019 o 14:18
    Dla mnie najlepszy
    Muszę napisać, że nie spodziewałam się takich efektów po używaniu. Skóra jest naciagnieta, miła w dotyku, nawet owal twarzy jest poprawiony. Dostałam na święta z zagranicy i cieszę się, że również w Polsce jest dostępny. Ja używam tylko na noc i myślałam, że efektów widać nie będzie. A jednak. Jest wydajny (używam raz dziennie), od świąt mam prawie połowę opakowania. Dwa nacisniecia starczają na całą twarz i szyję. Pomimo, że cena jest spora to warto kupić. U mnie się sprawdziło