Maski do włosów

Wella Professionals Oil Reflections, Luminous Reboost Mask Maska wzmacniająca połysk włosów

Wella Professionals Oil Reflections
Sephora
Wella Professionals - Oil Reflections – Pielęgnacja Twarzya Do Włosów Nadająca Połysk - Oil Reflections Pielęgnacja Twarzy 150ml - Dla Kobiet

Monko
    19 grudnia 2023 o 19:50
    Nawilża i nie obciąża
    Maska jest świetna dla suchych włosów. Realnie czuć nawilżenie, włosy stają się miękkie i sypkie. Zdarzyło mi się nałożyć za dużo produktu, ale nie obciążył on włosów, co dla mnie jest ogromnym plusem. Jest wydajna i pięknie pachnie!
    • nawilżenie
  • 14 grudnia 2020 o 21:20
    Najlepsza z najlepszych
    Najlepsza maska ze wszystkich, które stosowałam, a było ich naprawdę dużo. Skład do najlepszych nie należy, ale maska robi z moimi włosami prawdziwe cuda, więc przymykam na to oko. Rzadko zdarza się by opis producenta pokrywał się z rzeczywistością. W tym przypadku maska robi wszystko co obiecano: głęboko odżywia i regeneruje, sprawia, że włosy są aksamitnie miękkie i odżywione. Do tego maska przepięknie pachnie. Włosy po umyciu łatwiej się rozczesują, są lśniące i wyglądają jak po wizycie od fryzjera. Mimo, iż lubię testować przeróżne maski do włosów, do tej zawsze wracam. Jest to taka moja królowa mask. Nigdy nie zawodzi.
  • 19 stycznia 2020 o 13:13
    Polecam
    Z czystym sumieniem polecam ta maskę! mam włosy rozjaśnione i przesuszone i przeszłam już chyba większość dostępnych masek na naszym rynku -od tych bardzo tanich po drogie.... Po jej zastosowaniu (razem z olejkiem z tej serii) włosy wyglądają na zdrowsze, są wygładzone i pięknie błyszczą dodatkowo nie mam problemu z ich rozczesaniem. Jest jak na razie moim nr 1!
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • ułatwia rozczesywanie
    • nawilża włosy
    • nabłyszcza
    Wady:
    • zbyt częste stosowanie może przetłuszczać włosy u nasady
    • dość wysoka cena
  • 9 sierpnia 2019 o 12:26
    Wygładzenie i sypkość x 100000000
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maska świetnie wygładza włosy. Włosy po niej są sypkie i łatwo się rozczesują. Po wyprostowaniu włosów błyszczą się jak psu jajca :D Bardzo ładny też jest zapach. Naprawdę polecam
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Sypkość
    • Błysk
    kamoni7
    18 maja 2019 o 20:37
    Zmniejsza puszenie, nadaje połysk
    Maska znajduje się w plastikowym słoiku. Łatwo ją wydobyć z opakowania. Posiada mydlany zapach. Jest gęsta i nie spływa z włosów. Łatwo rozprowadza się na włosach i bez problemu się ją spłukuje. W trakcie spłukiwania czuć, że włosy są bardzo śliskie. Dzięki temu nie plączą się i łatwo je rozczesać. Jeszcze żadna maska czy odżywka nie ułatwiała mi rozczesywania moich kręconych włosów jak właśnie ta. Po wysuszeniu efekt mega gładkich włosów trochę się ulotnił. Włosy niestety jednak trochę nadal się puszyły. Ale trzeba przyznać, że odżywka nadaje włosom blask. Sprawia, że wyglądają one na zadbane i zdrowe. Ładnie się układają. Skręt jest podkreślony. Maska nie obciąża włosów, ani nie sprzyja ich szybszemu przetłuszczaniu. Ogólnie dobra maska dla umiarkowanie suchych i kręconych włosów.