31 maja 2026 o 20:43
Fajnie odżywia
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Lubiłam się z tym kremem - fajnie odżywiał i ujędrniał skórę. Skóra po nocy była gładka, promienna i jakby bardziej elastyczna i świeża. Doskonały efekt w połączeniu z serum z tej serii :)
18 maja 2026 o 11:17
Ekstra jest ten krem
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ten krem zaskoczył mnie swoją bogatą, a jednocześnie szybko wchłaniającą się konsystencją. Już po kilku dniach poczułam, że skóra stała się bardziej jędrna i elastyczna. Połączenie tradycyjnych koreańskich składników z nowoczesną wiedzą naukową działa w przypadku tego kremu doskonale.
22 kwietnia 2026 o 8:35
Używam tego kremu od 3 lat
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Używam ten krem przez 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Moja skóra jest zawsze nawilżona. Nie daje żadnego obciążenia, nie zatka pory. Mam skórę tłustą.
Polecam bo super
15 kwietnia 2026 o 10:08
Bardzo fajny ten krem jest
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Kremu używam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że moja skóra jest zawsze pięknie nawilżona i ready na cały dzień. Jedyny minus to wysoka cena tak więc warto jest polować na promocje.
4 kwietnia 2026 o 11:44
Solidny nawilżajaco - odżywczy krem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem CLIV Premium Ginseng Berry kupiłam z ciekawości – zachęcił mnie skład z ekstraktem z żeń-szenia oraz opinie o koreańskiej pielęgnacji. Po zużyciu całego słoiczka mogę podzielić się swoimi wrażeniami.
Krem ma dość lekką, kremowo-żelową konsystencję. Bardzo łatwo rozprowadza się na skórze i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Dzięki temu dobrze sprawdza się zarówno na dzień pod makijaż, jak i wieczorem jako ostatni krok pielęgnacji.
Najbardziej zauważalny efekt to dobre nawilżenie i wygładzenie skóry. Po kilku tygodniach stosowania cera była bardziej miękka i wyglądała na bardziej wypoczętą. W składzie znajdują się m.in. niacynamid, kwas hialuronowy czy oleje roślinne, które wspierają nawilżenie i kondycję skóry.
Nie zauważyłam natomiast spektakularnego działania liftingującego czy wyraźnego spłycenia zmarszczek – raczej jest to solidny krem nawilżająco-odżywczy niż silnie przeciwstarzeniowy.
Zapach jest delikatny, lekko ziołowy – wyczuwalny jest charakterystyczny aromat żeń-szenia. Nie jest bardzo intensywny i szybko się ulatnia, choć może nie przypaść do gustu osobom preferującym typowo perfumowane kosmetyki.
Krem zamknięty jest w eleganckim, ciężkim słoiczku w ciemnoczerwonym kolorze, który wygląda bardzo luksusowo na półce w łazience. Opakowanie sprawia wrażenie produktu z wyższej półki, choć klasyczny słoiczek wymaga nabierania kremu palcem lub szpatułką.
To przyjemny w użyciu krem, który dobrze nawilża i wygładza skórę, a przy tym ma lekką konsystencję i eleganckie opakowanie. Nie jest to jednak kosmetyk, który spektakularnie odmieni kondycję skóry – raczej solidny produkt do codziennej pielęgnacji. Sprawdzi się szczególnie u osób szukających lekkiego kremu odżywczego z koreańskiej pielęgnacji.
7 lutego 2026 o 11:49
Takiego kremu potrzebowała moja skóra
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem kupiłam z polecenia. Mam cerę dojrzałą, po przejściach trądzikowych i wymagającą nawilżenia a jednocześnie lekkości aby nie zatkać porów.
Ten krem okazał się strzałem w dziesiątkę! Świetny, lekki, nawilżający, wygładzający i jednocześnie super nadający się pod makijaż. Zapach bardzo przyjemny, a wydajność kremu zaskakująca oczywiście na plus. W zimie też go stosuję pod krem z filtrem i nie zatykają się mi pory. Dobry zakup.
12 października 2025 o 15:45
Rewelacyjny krem w dobrej cenie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Pierwsze opakowanie kremu dostałam w prezencie i od te pory jest to mój ulubieniec.
Krem zamknięty z ładnym, eleganckim opakowaniu. Słoiczek szklany a nakrętka metalowa..
Konsystencja dość treściwa ale na twarzy nie sprawia wrażenia ciężkiej. Ładnie się wchłania i dobrze rozprowadza.
Zapach dość mocny, dla mnie trochę sztuczny ale jest przyjemny.
Najważniejsze jest jego fenomenalne działanie. Krem sprawia, że cera jest napięta i ładnie wygładzona.
Krem jest dobry dla kobiet po 50. ja jestem z niego bardzo zadowolona i na pewno wypróbuję jeszcze więcej koreańskich kosmetyków.
Polecam.
6 października 2025 o 13:37
Niezastąpiony
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem to moje odkrycie ostatnich lat. Zużyłam już mnóstwo opakowań i kupię go ponownie.
Mam suchą i bardzo wrażliwą skórę, a ten krem nie dość, że nie robi jej żadnej krzywdy, to jeszcze naprawdę działa.
Bardzo dobrze nawilża i uspokaja skórę, nie pozostawiając lepkiego filmu, którego nie cierpię. Doskonale nadaje się zarówno na dzień, pod makijaż, jak i na noc. Ma świetną, kremową konsystencję, dzięki czemu bardzo łatwo się nakłada i używanie go jest czystą przyjemnością. Jest wydajny, ja co prawda często na noc nakładam naprawdę grubą warstwę, ale przy normalnym używaniu wystarczy na długo. Nie zapycha, nie uczula, nie powoduje u mnie żadnych skutków ubocznych. Polecam z czystym sumieniem.
Zalety:
nawilża, uspokaja skórę
szybko się wchłania
nie lepi się
ma przyjemną, kremową konsystencję
nie uczula
nie zapycha
jest wydajny
ma ledwo wyczuwalny, przyjemny zapach
cena w promocji jest przystępna
Wady:
cena regularna może wydawać się wysoka, ale często jest w promocji
26 września 2025 o 16:53
Najlepszy krem przeciwzmarszczkowy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Moim zdaniem ten krem to jeden z najlepszych kremów ujędniających. Krem ma treściwą konsystencje ale nie jest ciężki. Idealnie mi sie sprawdza jako krem na noc ale pod makijaz tez zdaje egzamin. Naprawde dobrze zainwestowane pieniadze :D
12 września 2025 o 11:15
Bardzo dobry kosmetyk
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Bardzo dobry produkt na spłycenie zmarszczek i odbudowę. Stosuje już trzeci tydzień i skóra jest bardziej jędrna i wygładzona. Opakowanie jest bardzo wydajne i szklane co bardzo sobie cenie, bo można wykorzystać później na coś innego.
29 sierpnia 2025 o 11:11
Krem Cliv
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Krem Cliv Premium z jagodami żeń-szenia to dla mnie prawdziwe odkrycie. Od pierwszego użycia zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej napięta i jędrna. Po kilku dniach stosowania cera wygląda zdrowiej, jest bardziej elastyczna i promienna.
Konsystencja kremu jest bogata, ale nie obciąża skóry. Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co dla mnie jest dużym plusem. Dodatkowo, krem ma przyjemny zapach, który umila codzienną pielęgnację.
Jestem również zadowolona z wydajności produktu – wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz. Dla mnie to istotne, ponieważ krem jest dość drogi, ale jego efektywność i wydajność sprawiają, że jest wart swojej ceny.
Podsumowując, krem Cliv Premium to produkt, który spełnia moje oczekiwania. Dzięki niemu moja skóra wygląda zdrowo, jest nawilżona i jędrna. Zdecydowanie polecam go osobom szukającym skutecznej pielęgnacji z wykorzystaniem naturalnych składników.
7 lipca 2025 o 9:10
Jeden z moich ulubionych
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jest to jeden z moich ulubionych kremow !
Zamknięty w ładny, czerwonym słoiczku.
Wyglada luksusowo i elegancko
Skuteczne działanie odżywcze i ujędrniające
Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra jest bardziej jędrna, sprężysta i elastyczna. Regularne stosowanie daje efekty zdrowszej i odzywionej skory ale tez poprawia się koloryt, cera wygląda zdrowo i promiennie.
Krem ma dosc Gęsta, bogatą konsystencje ale bez efektu ciężkości
Krem jest treściwy, ale nie zapycha i świetnie się rozprowadza. Idealny na noc, choć przy suchej skórze sprawdza się również pod makijaż. Dobrze i szybko sie wchłania.
Jego zapach jest naprawdę piękny.
Jest dość wydajny, często dostępny w.promocji.
25 kwietnia 2025 o 21:15
Więcej niż zadawalający
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo dobry krem w ładnym opakowaniu. Naprawdę jest odżywczy i lekko ujędrnia, więc opis się zgadza.
Stosowałam go razem z ampułką z tej samej serii i efekt był widoczny. Skóra po aplikacji nawilżona. Polecam
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
1 marca 2025 o 11:14
Przyzwoity krem do twarzy, tylko ten zapach...
Liczba zużytych opakowańkilka próbek
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Krem o fajnej konsystencji. Skóra się nie klei, jest ładnie nawilżona. Nie zauważyłam żeby coś podejrzanego pojawiało się na twarzy. Zapach niekoniecznie przyjemny, bo właśnie czuć ten żeń szeń.
9 lutego 2025 o 14:28
Boski krem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Świetny krem, dzięki niemu moja skóra jest jakby rozświetlona, mięciutka i w ogóle nie zapycha. Mimo że nie jest to lekki krem daję lekkie i przyjemne poczucie ja twarzy. Moja skóra go kocha ale chciałoby się by był odrobinę tańszy.
31 lipca 2024 o 15:30
Odżywienie i ujędrnienie dla wymagającej cery!
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Krem z jagodami żeń-szenia to mój sposób na odżywienie i ujędrnienie skóry. Jego bogata formuła doskonale nawilża i regeneruje cerę, dodając jej młodzieńczego blasku. Skóra jest bardziej sprężysta i wygląda zdrowo.
Zalety:
Intensywnie odżywia i nawilża skórę.
Ujędrnia i poprawia elastyczność cery.
Zawiera jagody żeń-szenia, które dodają blasku i energii.
Cała linia Ginseng Berry bardzo mnie interesowała już od lat. W końcu zdecydowałam się na zakup, zaczęłam od kremu i ....... jakoś mnie nie porwał.
W pielęgnacji stawiam przede wszystkim na nawodnienie mojej odwodnionej cery, ale też inwestuję w preparaty, które pozwolą mi zachować dłużej młodość mojej 40letniej cery. Jak na razie idzie mi to dobrze, skromnie rzecz ujmując.
- OPAKOWANIE: krem znajduje się w tekturowym pudełku w kolorze odpowiadającym szklanemu, solidnemu słoikowi, który chowa sam krem. Szata graficzna jest minimalistyczna, dla mojego oka to bajka. Do tego ten krwisty kolor... naprawdę słoik cieszy oko.
- KONSYSTENCJA: krem posiada bogatszą formułę, ale nie obciąża cery, gładko i przyjemnie sunie po skórze i dobrze się wchłania.
- ZAPACH: nie należy do udanych, przyznaje, jest sztucznie cytrusowy, ale nie drażnił mnie szczególnie, na szczęście nie był trwały
- DZIAŁANIE: powiem szczerze, że krem jest dla mnie kosmetykiem neutralnym. Nie zdziałał nic szczególnego. Po kremie mogłabym spodziewać się podbicia mojej rutyny pielęgnacyjnej, ale po zużyciu całego opakowania, przez te kilka miesięcy stosowania kosmetyku, moja skóra, owszem nadal dobrze wygląda, ale działam tu retinolem, kwasami i intensywnym nawilżeniem. ten krem nie wniósł niczego dodatkowo.
Nakładałam produkt na serum, ale potrzebowałam jeszcze na ten krem dołożyć nawilżenia, co jednak spowodowane jest wspomnianym odwodnieniem. Ponieważ ten kosmetyk nie jest skierowany na ten problem, to trudno mu tu zarzucać wadę. Owszem, nawilżył i dla skór, które nie walczą z odwodnieniem może to być wystarczające. Dlatego nie mogę tutaj brać tego za wadę. Nie. Krem fajnie nawilża.
Skóra po zastosowaniu była przyjemnie gładka, miękka, ale obietnice producenta raczej są nad wyraz przerysowane.
Zalety:
konsystencja
dobrze się wchłania
nie obciąża
współgra z rozbudowaną pielęgnacją
wygładza
nawilża
pozostawia skórę miękką
Wady:
nie zauważyłam zwiększonej jędrności czy elastyczności skóry - krem był neutralnym kosmetykiem i wnosił dodatkowych właściwości do mojej pielęgnacji
Krem posiada bardzo dobre opinie na wielu portalach, więc tym razem nie odniosę się do jego działania, a to z jednej prostej przyczyny - zapach tak bardzo mnie drażnił, że musiałam ten krem odstawić! Kupiłam go w bardzo korzystnej promocji, czytając wiele pozytywnych opinii na temat jego działania: świetny skład, napięcie i oczyszczenie skóry, ujędrnienie. Cóż z tego... Może ten krem po prostu nie jest dla mnie, aczkolwiek na pewno warto go sprawdzić.