Błyszczyki

PAESE Błyszczyk Beauty Lipgloss z olejem meadowfoam 05 Glazed 3ml
PAESE Błyszczyk Beauty Lipgloss z olejem meadowfoam 02 Sultry 3ml

• 19 maja 2024 o 0:17
    Polecam!
    Zdecydowanie nie jest to mój ulubiony produkt ,ale zasługuje na dobrą opinię. Produkt jest w bardzo wygodnym opakowaniu. Ma świetny ,przyjemny i równomiernie nakładający pędzelek. Formula błyszczyka nie jest zbyt klejąca. Bardzo ładnie wygląda na ustach, dając im bardzo ładny ,w miarę długotrwały efekt. Błyszczyk zostawia ładnie błyszczące się drobinki. Produkt ma bardzo ładny ,delikatny ,różowy kolor.
  • 14 maja 2024 o 8:50
    Pozostawia delikatny kolor. Drobinki ładnie się mienią. Usta wyglądają na nawilżone.
    Błyszczyk zamknięty jest w klasycznym opakowaniu z aplikatorem. Aplikator mały, wyprofilowany by lepiej pasować do ust. (przyzwyczaiłam się do dużego aplikatora w błyszczykach, którym można jednym pociągnięcie pokryć całe usta. Ten nie jest zły po prostu trzeba zanurzyć aplikator dwa czy trzy razy w błyszczyku) Konsystencja lekko gęsta. Minimalnie się lepi (mi nie przeszkadza ten efekt w końcu to błyszczyk) kolor 06 vivid czerwony z błyszczącymi drobinkami. Na ustach pozostawia delikatny kolor. Efekt wizualny to błyszczące drobinki i połysk. Wydajny. Błyszczyk nadaje ładny blask. Większa warstwa błyszczyku minimalnie zbiera się w liniach (jest to widoczne z bardzo bliska). Jest z tych błyszczyków, które bardziej się lepią, ale nie jest to nieprzyjemne uczucie. Mogłabym to nazwać trochę otulającym. Przez delikatnie gęstą konsystencję nie rozlewa się poza usta. Trwałość jak na błyszczyk bardzo dobra. Na długo utrzymuje blask i nawilżenie ust. Bardzo dobry klasyczny błyszczyk który nadaje wygląd pełniejszych, piękniejszych i nawilżonych ust. Na codzień świetny. Zalety: Delikatny kolor i nawilżenie Drobinki Błyszcząca tafla Wydajny Błyszczyk z tych bardziej klejących
  • 17 kwietnia 2024 o 17:11
    On naprawdę jest beauty
    To już kolejny egzemplarz testowany przeze mnie w tym roku. Tym razem firma Paese mocno zaskoczyła mnie na plus. Mój odcień to Glowing, który bardzo dobrze wygląda na ustach. Są one delikatnie podkreślone,jakby powiększone (bez efektu papryczki;) ) a jednocześnie nawilżone. Duży plus za aplikator,nie za duży,nie za skomplikowany,za to fajnie wyprofilowany,i naprawdę ciężko zrobić sobie nim krzywdę. Dodatkowo produkt nie migruje,nie klei się,nie wchodzi nieestetycznie w kąciki ust tylko trzyma się swojego miejsca dopóki go nie zjemy. Zapach bardzo przyjemny a cena konkurencyjna. Naprawdę mam wrażenie,że ten kosmetyk upiększa:)
    Zalety:
    • Polska marka, delikatne drobinki,fajne opakowanie,cena
  • 23 sierpnia 2023 o 9:20
    Ulubiony!
    Jestem codzienną użytkowniczką błyszczyków - jednak muszą spełniać kilka warunków. Trwałe (oczywiście jak na błyszczyk), nie ciągnące się, nie zbierające na granicy śluzówki ust i warunek konieczny - muszą nawilżać. Bo używam nie tylko w celach "makijażowych", ale również pielęgnacyjnych. I wszystkie te cechy ma ten produkt od Paese. Posiadam błyszczyk w odcieniu 01, pochodzi z kalendarza noworocznego Paese. Na żywo odcień jest mniej różowy, bardziej cielisty i ciepły niż na swatchach i visualach producenta. Obawiałam się że będzie stereotypowo "karynowy" i za jasny dla mojej ciepłej karnacji. Nic bardziej mylnego - jest to idealny błyszczyk nude, który można nakładać bez lusterka. Towarzyszy mi niemal codziennie od grudnia i wciąż mam go trochę do wykorzystania (pojemność 3,4 ml). Piękny błysk, długo się trzyma nawet przy piciu i jedzeniu, nie zbiera (a mam z tym problem) i cudownie nawilża. Na pewno skuszę się na kolejne opakowanie i inny odcień. Opakowanie jest świetne, mimo poniewierania w torebce. Zapach cukierkowy, ale nie nazbyt nachalny.
    Zalety:
    • solidne opakowanie
    • ładny zapach
    • działanie nawilżające
    • bezproblemowo i długo się nosi
    Wady:
    • Brak wad
  • 15 kwietnia 2023 o 16:47
    Dobry
    Błyszczyk posiada bardzo ładne opakowanie. Solidne, ciężkawe, wygląda dobrze po miesiącach użytkowania. Ma bardzo przyjemny zapach i fajnie wyprofilowany aplikator, który bardzo ułatwia rozprowadzanie produktu. Jeśli chodzi o sam produkt to jest z tych gęściejszych konsystencji, która otula usta. Nie klei się , nie zbiera nieestetycznie. Czuć go na ustach i dość długo się utrzymuje. Posiada delikatne drobinki ( miałam chyba kolor 04) i bardzo subtelny kolor. Bardzo lubiłam go używać natomiast do ideału brakuję mu dwóch rzeczy - minimalnie mocniejszego koloru i powiększania ust ( kocham ten efekt i najbardziej lubię takie błyszczyki właśnie). Aczkolwiek ma tyle zalet że gdzieś w pamięci go zapisuje i być może wrócę.