Odżywki do brwi

Radical Lash Architect, Serum regenerujące, zagęszczające i wzmacniające brwi

• 9 maja 2021 o 20:58
    Działa, po prostu działa
    Jestem totalnie zaskoczona. Ten produkt działa. Stosuję go od ok 5 tygodni. Brwi mam bardzo rzadkie, jasne, delikatne... Teraz zyskały na jakości i objętości. Nie przypuszczałam, że coś może zadziałać dokładnie jak w reklamie. Zwykle to sciema- a tutaj przyjemnie się zaskoczyłam.
    Zalety:
    • Działanie, sposób nakladania
    Wady:
  • 8 lutego 2021 o 21:21
    Bardzo dobre serum!
    Serum wyraźnie przyciemniło i zagęściło moje brwi, który są z natury jasne, rzadkie i cienkie. Używam go dopiero od dwóch miesięcy, a cała kuracja powinna trwać cztery więc efekty pewnie będą jeszcze bardziej widoczne.
    • działanie
  • 2 września 2020 o 13:39
    Ciężko stwierdzić
    Jestem posiadaczką lichych, cienkich włosków w obrębie brwi, stąd też postanowiłam zakupić ten produkt w celu ich wzmocnienia i zagęszczenia. Używałam go przez kilka miesięcy i nie wiem, czy jestem w stanie ocenić, jak sprawdził się w tym zakresie. Widzę jakieś tam włoski w miejscach, w których ich nie było, ale nie jest to nic spektakularnego. Serum nie podrażniało, w zasadzie był to tylko dodatkowy krok w pielęgnacji, który niekoniecznie był potrzebny. Na pewno irytowało mnie opakowanie, bo jestem przyzwyczajona, że napis, logo producenta znajduje się na dole opakowania, a tu jest na odwrót. Przez to wielokrotnie źle otwierałam serum, co było po prostu denerwujące. Trudno stwierdzić, jakie efekty daje ten kosmetyk. :)
    Zalety:
    • coś tam podziałało, widoczne są niewielkie włoski
    • brak podrażnień
    Wady:
    • brak szczególnych efektów
    • mylące opakowanie
  • 15 grudnia 2019 o 22:00
    u mnie się nie sprawdziło
    Moje brwi to dosłownie 4 włoski na krzyż i po dwumiesięcznej kuracji nie widzę żadnych efektów. Łyse polany między tymi 4 włoskami jak były, tak są nadal. Szczerze to spodziewałam się jakiegoś efektu, może nie tak spektakularnego jak przy Revitabrow ale przynajmniej jakiegoś minimum, przyciemnienia istniejących włosków czy coś... A tu wielkie NIC. Plusem jest niska cena i dostępność ale co z tego...
  • 30 czerwca 2019 o 10:36
    Super
    Zawsze miałam problem z rzadkimi i cienkimi brwiami. Od kiedy pamiętam wyglądały jakby ich wcale nie było. Za sprawą swojej własnej głupoty pogłębiam swój problem. W wieku 13 lat stwierdziłam że wyreguluje sobie brwi. Co mogło pójść nie tak? Przecież to takie proste pff. Niestety brwi przestały odrastać i stały się jeszcze cieńsze. Kilka lat starałam się zamaskować ' błąd młodości' i domalowywalam sobie brwi. Niedawno dowiedziałam się od mojej przyjaciółki o tym serum do brwi. Byłam nakręcona bo już miałam dosyć malowania tych brwi i chciałam się od tego uwolnić. Ja kobieta w gorącej wodzie kąpana, niby 20 lat na karku a myślałam że brwi w cudownych okolicznościach wyrosną mi jak szalone w jeden dzień . Po tygodniu stosowania nie widziałam żadnych efektów. Tak naprawdę nic się nie działo tylko ładnie się układały. Postanowiłam że będę stosować dalej te serum bo może jednak coś ono da. Po ok 1.5 miesiąca stosowania patrząc w lustro byłam zadowolona. Miałam brwi gęste i wyrosły tam gdzie wcześniej ich nie było . Na początku byłam w szoku bo już miałam chwilę zwątpienia a tu taki 'cud'. Nie spodziewałam się że ten produkt będzie aż taki skuteczny. Muszę przyznać że warto było czekać na ten efekt.

Zobacz także inne Odżywki do brwi