Maski do włosów

Dr. Sante Anti Hair Loss, Trichogen Complex Hair Mask Maska stymulująca wzrost włosów

Dr. Sante Anti Hair Loss Maska Stymulująca Wzrost Włosów 300ml
notino.pl
Sante Dr Dr Anti Hair Loss Maska stymulująca wzrost włosów 300ml

Edytaj7
    13 lutego 2022 o 21:48
    Przyzwoita
    Od czasu do czasu lubię dopieścić swoje włosy. Tej maski jeszcze nie stosowałam i byłam ciekawa jej działania. Opakowanie to plastikowy słoik. Lubię takie opakowania, bo nie ma problemu z zużyciem produktu do końca. Maska ma całkiem znośny zapach ale konsystencja jest raczej rzadka. Chociaż nie ma problemu z nakładaniem jej na włosy. Trzymam ją około pół godziny. Po użyciu włosy rzeczywiście wyglądają nieco lepiej. Są wygładzone, łatwiej się rozczesują. I rzeczywiście nie wypadają tak. Produkt wydajny.
    Zalety:
    • wygładza
    • po użyciu włosy łatwiej się rozczesują
    Wady:
  • 12 sierpnia 2020 o 15:56
    Lekka Maska
    Maska do włosów ma na zadanie przeciwdziałać wypadaniu, oraz moc im rosnąć. Maskę nakładałam po myciu włosów, na wilgotne włosy i zostawiałam na około 30 min owinięte ręcznikiem. Potem zmywałam, suszyłam włosy i gotowe. Maska / odżywka nie obciąża włosów, nie przetłuszcza ich oraz nie powoduje podrażnień skóry głowy. Ogólnie włosy po masce są miękkie, pachnące, łatwiej je rozczesać. Po kilku tygodniach, zauważyłam poprawę ogólna włosów. Ich kondycja się poprawiła, pojawiły się małe włoski, i zauważyłam że dużo mniej wychodzą...Ogólne jestem bardzo zadowolona z tej maski. Kupiłam ją w Lobo za około 13 zł.
    Zalety:
    • Działanie