Szampony do włosów

Ecolab Szampon laminujący `Japońska magnolia`

Leelo1
    31 października 2022 o 16:45
    Nie dla mnie
    Kupiłam ten szampon z myślą, że moje włosy w końcu będą ładnie wygładzone. Niestety szampon się u mnie nie sprawdził. Po umyciu miałam wrażenie, że są brudne. Może po prostu ten szampon jest dla mnie za ciężki. Płukałam włosy trzy razy dłużej, ale to nic nie dało. Dodam, że nie używałam go codziennie, tylko raz na jakiś czas. Mimo tego był za ciężki. Szkoda, bo bardzo lubię tę markę i byłam pewna, że produkt się u mnie sprawdzi.
    Zalety:
    Wady:
    • Jest za ciężki
  • 5 stycznia 2021 o 11:10
    świetny delikatny szampon
    Szampon używam od około 3 miesięcy, mniej więcej raz w tygodniu (nie jest to jedyny szampon, którego używam). Ze względu, że ma on właściwości laminujące postanowiłam nie używać go co każde mycie. Po umyciu włosów szamponem ecolab włosy są wygładzone, zwiększają swoją objętość (nie powoduje tzw "przyklapu"). Fajnie się pieni, odrobina produktu wystarczy na umycie długich włosów - jest mega wydajny. Polecam
    Zalety:
    • wygładza włosy, nie powodując tzw. "przyklapu"
    Wady:
    • szampon nie zostawia zapachu na włosach, ale raczej nie można nazwać tego wadą
    • małe opakowanie
  • 13 listopada 2020 o 14:05
    Ulubiony
    Jak ja uwielbiam ten szampon. Wydawało mi się że bedzie obciążał moje cieniutkie włosy, ale nic bardziej mylnego. Szampon jest łagodny, a mimo to świetnie oczyszcza moje przetłuszczające włosy. Nie przeciąża, włosy są mięciutkie, sypkie, ładnie się rozczesują i pięknie błyszczą. Bardzo dobry produkt w świetnej cenie. Dodatkowo wydajny i pięknie pachnie.
  • 20 lipca 2020 o 12:49
    Dobry, ale nie do codziennego mycia
    Szampon kupiłam przypadkiem, był akurat przeceniony w markecie. Znam markę Ecolab i wiedziałam, że mają produkty z dobrym składem. Nie zawiera mocnych substancji myjących, których staram się unikać gdyż zazwyczaj wysuszają mi skóry głowy. Jest delikatny, nie podrażnia. Konsystencja rzadka, trochę słabo się pieni ale dobrze oczyszcza skórę i włosy. Ma przyjemny zapach, który długo się utrzymuje. Szampon jest proteinowy, używam go raz na jakiś czas. Zbyt częste stosowanie powoduje przesuszenie i puch. Warto jest używać go z odżywką emolientową, by domknąć łuski włosów. Ogólnie bardzo go polubiłam. Jeden z lepszych z niższej półki cenowej.
    • dobry skład
  • 8 czerwca 2020 o 18:08
    Zwykły
    Zachęcona obietnica laminowania kupiłam szampon, natomiast żadnego efektu wow pod tym względem nie zauważyłam. Na pewno na plus to, że ładnie oczyszcza, jest łagodny, ale żaden szampon bez odżywki cudów nie zdziała. Przeszkadza mi zapach, jest dla mnie mdły.
    Zalety:
    • łagodne oczyszczanie
    • brak efektu laminowania