Kremy i maski do rąk

Avon Care, Radiant with Rose Water & Shea Butter, Hand Cream Rozświetlający krem do rąk z wodą różaną i masłem shea

• 4 września 2020 o 14:42
    Przyzwoity
    Właściwie trudno zrozumieć mi siebie- kupuję kolejny krem do rąk z Avonu, mimo że dawno nie znalazłam tam niczego, co zasługiwałoby na 5. W każdym produkcie znajduję mankament i zwykle nawet nie rozważam ponownego zakupu. Został mi w zapasie jeszcze jeden krem i składam sobie kolejny raz obietnicę, że to ostatni raz. Produkt jest obecnie w każdym katalogu Avonu, więc zakup nie stanowi większego problemu. Cena typowa dla produktów tej serii- 8 złotych, wydajność w miarę dobra, więc właściwie opłaca się kupić. Opakowanie proste, tuba trwała, napisy nie zamazują się. Mam te wersję z grafiką bardziej klasyczną- białe z różą i orzechem. W miarę ładne, takie stonowane. Krem ma lekką konsystencję, łatwo rozprowadza się na dłoniach i też bardzo szybko się wchłania. Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to zapach- taki jednak trochę babciny, ciężki, nieprzyjemny. Krem lekko nawilża. Nadaje się bardziej do skóry normalnej, niewymagającej niż dla tej potrzebującej dogłębnej pielęgnacji. Taki bardziej na lato niż na zimę. Nie zauważyłam poprawy stanu paznokci, ale właściwie też nie tego oczekiwałam- nie zaliczę tego nawet na minus. Właściwości kojących raczej brak. Krem za to bardzo ładnie rozświetla skórę. Mam wrażenie, że po prostu wygląda ładniej, tak zdrowiej. Prosty, zwykły, w miarę poprawny krem bez zachwytów. W miarę miło się z niego korzystało,ale nie na tyle fajnie, żebym chciała do niego wrócić. Na tle kremów tej serii wypada nieźle.
    Zalety:
    • Niska cena.
    • Dostępność w każdym katalogu.
    • Ładne, proste opakowanie.
    • Lekka konsystencja.
    • Szybko się wchłania.
    • Nawilża.
    • Rozświetla.
    Wady:
    • Do mnie niespecjalnie przemawia zapach.
    • Nie poradzi sobie z przesuszoną skórą.
    • Raczej nie koi.
    agi1234
    25 czerwca 2020 o 17:21
    Skuszona różą!
    Na zakup kremu zdecydowałam się ze względu na skład z wodtą różaną, kocham zapach róży w kosmetykach także! Ponadto był w dużej promocji, więc cena była dosłownie za grosze. Estetyczna tubka, zamykana na klik, skrywa lekką emulsję. Szybko się wchłania, dobrze nawilża oraz uelastycznia skórę. Zapach jest piękny- różany, nie jest nachalny, jednak długo wyczuwalny. Dla mnie super krem!
    Zalety:
    • wchłanianie
    • nawilżenie
    • estetyka
  • 1 maja 2020 o 16:55
    Lekki kremik do częstego stosowania
    plusy: + dosyć przyjemny, trochę męski zapach + dosyć gęsta konsystencja + nietłusty + dość dobrze nawilża minusy: - nie rozświetla inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - słaba dostępność - niewydajny
  • 7 marca 2020 o 13:42
    kolejny na tak
    Kremy z tej serii są nie najgorsze i nawet dość ładnie nawilżają. Ten krem z wodą różaną wzięłam ze względu na zapach i się nie zawiodłam. Pachnie delikatnie i przyjemnie, w miarę szybko się wchłania i nawet nawilża suche dłonie . polecam
  • 12 lutego 2020 o 19:32
    Jestem więcej niż zadowolona
    Jestem więcej niż zadowolona z używania tego kremu. Ma bardzo delikatny zapach, szybko się wchłania i nie zostawia tłustych plam na dotkniętych rzeczach. Ten krem łączy się z woda różaną, kremem do twarzy, scrubem do ciała oraz do balsamu do ciała. Zdecydowanie mój faworyt, zostaję przy tym kremie.