Balsamy do ciała

Selfie Project Body Stories #Get lucky!, Kiwi mus do ciała

• 24 lutego 2020 o 18:12
    Bardzo fajny, tylko szkoda, że tak mała pojemność
    Ciekawią mnie wszystkie nowo wypuszczane kosmetyki, więc musiałam wypróbować i te nowości od Selfie Project. Balsam okazał się bardzo fajny. Opakowanie wystarczyło mi na 3 użycia na całe ciało. Balsam ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza, dobrze i szybko wchłania, nie roluje. Skóra jest miękka, nawilżona, wygładzona i ładnie pachnąca. Szkoda, że występuje tylko w takim małym opakowaniu, bo skusiłabym się,gdyby był dostępny w większym.
    Zalety:
    • nawilża; wygładza; szybko wchłania; nie roluje się; zapach
    Wady:
    • mała pojemność
  • 8 listopada 2019 o 12:01
    Przyjemna chwila
    Do zakupu zachęciło mnie małe poręczne opakowanie. Balsam łatwo jest wydostać i nie jest jego tam mało jak się wydaje. Pachnie bardzo ładnie zapach jest dobrze wyczuwalny ale nie nachalny. Dobrze się wchłania i pozostawia skórę miękka , delikatną i nawilżoną. Może nie daje spektakularnych efektów ale idealnie sprawdzi się w podróży i na wyjeździe.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Koi
    • Wygodne opakowanie
  • 12 września 2019 o 20:26
    Całkiem fajny
    Używa od:próbka
    Mus do ciała o zapachu kiwi, kupiłam na promocji w Rossmannie, będąc ciekawą, czy spełni to, co obiecano. Po pierwsze ma łatwe w użyciu opakowanie, co jest dużym plusem. Po drugie ma piękny zapach, który utrzymuje się do kilku godzin po użyciu. Skóra od razu jest nawilżona, gładka i miła w dotyku, jednak po dwóch godzinach tego nawilżenia już nie czuć, można powiedzieć, że w moim przypadku sucha zrobiła się sucha. Mimo wszystko polecam produkt, dla samej, chwilowej przyjemności. I niech mała tubka nikogo nie zmyli- musu jest naprawdę dużo.