Serum do twarzy

Nacomi Youth Serum Anti-aging Regenerating Serum przeciwzmarszczkowo - regenerujące

Nacomi Serum Przeciwzmarszczkowo-Regenerujące 40ml
Nacomi Vegan Youth

• 12 lutego 2024 o 22:10
    Warte uwagi
    Markę znam doskonale i mam do niej spore zaufanie, dlatego też bez dłuższych rozmyślań skusiłam się na to serum w drogerii. Podczas aplikacji produkt delikatnie chłodzi, dzięki czemu daje odświeżające odczucie, a aplikacja jest naprawdę przyjemna. Produkt dobrze się wchłania delikatnie napina i przygotowywuje skórę do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych. Produkt jest całkiem wydajny. Jedynie zapach mnie nie przekonuje.
  • 20 lipca 2023 o 13:45
    Bardzo przyjemne serum o rozbudowanym działaniu
    Kupiłam je z myślą o regeneracji, mam 22 lata i mam nadzieję że nieprędko ujrzę pierwsze zmarszczki, ale znając markę wiedziałam że mogę się spodziewać fajnego produktu i dokładnie tak jest. Serum ma przyjemną konsystencję, mam wrażenie że złagodziło podrażnienia z dnia na dzień, i zadziałało wygładzająco. Opakowanie wystarczająco higieniczne (preferuję pompki), trzeba uważać żeby nie dotykać twarzy aplikatorem ????. Zużyłam całe opakowanie i jestem skłonna kupić następne.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • dobra wydajność
    • szeroki zakres działania
  • 9 stycznia 2023 o 20:15
    Napina skórę, ale działania przeciwzmarszkowego brak
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Serum kupiłam skuszona opiniami koleżanki, poniekąd nawet podzielam jej opinie, ale nie jestem aż tak zachwycona. Opakowanie to szklana, przezroczysto-mleczna buteleczka za co plus, bo widzimy ile serum nam ubywa. Pojemność opakowania to 40 ml. W zakrątce znajdz8emy pipetę, dzięki której sprawnie nab9erzemy odpowiednią ilość produktu. Zanim przejdę do konsystencja to muszę zaznaczyć, że produkt należy trzymać w lodówce, ponieważ szybko się psuje i wydziela bardzo nieprzyjemny zapach, co sprawiło, że pół opakowania poszło do kosza, nie dało rady go używać, bo zwyczajnie siedział. Konsystencja niby jest żelową, ale taka bardziej rzadsza niż gęsta, trzeba uważać, dlatego ja nie aplikuję bezpośrednio na twarz tylko na rękę. Kolor serylum jest zielony. Zapach... no dla mnie to serum od otwarcia ma nieprzyjemny aromat, na szczęście nie jest wyczuwalny na twarzy. Działanie.. zacznę od tego, że bardzo szybko się wchłania i pozostawia bardzo delikatna lepiącą warte, daje uczucie ściągnięcia skóry. Ja używałam serum przez dwa miesiące codziennie wieczorem. Co zauważyłam po tym czasie? Na pewno to, że skóra zrobiła się bardziej napięta, taka zbita, mniej jak ja to mówię flakowaty. Serum. Buzia jest taka odżywiona, jaśniejsza, mogę śmiało stwierdzić, że wygląda naprawdę lepiej mi się ogląda twarz w lusterku. To nie jest zły produkt, tylko, bo działanie ma zadawalające, tylko zniechęciło mnie to, że nie może np stać na półce w łazience bo się psuje czy, że nie ma informacji o przechowywaniu tego produktu a to dość istotna kwestią według mnie. No i mogłoby to serum być troszkę bardziej wydajne ;)
  • 26 grudnia 2022 o 20:32
    Jest naprawdę ok
    Serum otrzymałam w prezencie urodzinowym. Wcześniej nie miałam styczności z marką a szkoda bo widzę, że mają wiele ciekawych produktów. Opakowanie - serum zamknięte w szklanym słoiczku o pojemności 40 ml. Ma pipetę, która działa bez zarzutów. Szata graficzna jest bardzo prosta ale podoba mi się. Wygodna w użyciu. Zapach i konsystencja - zapach jest delikatny, raczej mało wyczuwalny. Konsystencja jest dość rzadka, a nawet troszkę za bardzo bym rzekła. Z czasem się jednak przyzwyczaiłam. Działanie - serum szybko się wchłania. Skóra o poranku wygląda na dobrze nawilżoną i promienną. Podoba mi się efekt. Zdarzało się że używałam również z rana i przyznam że nadaje się pod makijaż :) polecam wypróbować.ysle że jeszcze wrócę do niego
    Zalety:
    • skóra o poranku wygląda na dobrze nawilżoną
    • promienna cera
    • szybko się wchłania
    • delikatny zapach
    • szklane opakowanie
    • pipeta działa bez zarzutów
    Wady:
    • zbyt wodnista konsystencja
    Saori89
    1 października 2022 o 16:43
    NIE
    Po około 2 miesięcy od otwarcia zapach straszliwie się zmienił, na tyle, że nie byłam go w stanie dłużej używać. Data ważności luty 2023, a ja wyrzuciłam go na wakacjach 2022. Zapach zgniłej wody po wyciągnięciu starych kwiatków z wazonu albo po prostu... gnojówki. Być może to była tylko wina tej partii, nie wiem. Aczkolwiek nie kupię go ponownie, bo pomijając zapach, pozytywnych efektów też nie widziałam.