Odżywki do włosów

Natura Care Odżywka do włosów suchych i zniszczonych

• 20 marca 2021 o 18:43
    Dobra / Wydajna
    Dziś Wam napiszę kilka słów o odżywce do włosów którą kupiłam w Drogerii Natura za 4,99 zł na promocji . Odżywka jest dość gęsta przez co jest mega wydajna . Do tego dobrze nakłada się na włosy i dobrze się spłukuję . Ja osobiście nakładam odżywkę na całą noc i rano myje włosy. Po tej odżywce włosy są mega gładkie i nawilżone . Jestem zadowolona z tej odżywki . Lubię się z nią i będę do niej wracać :) Tym bardziej gdzie ma super skład :)
    Zalety:
    Wady:
  • 5 grudnia 2020 o 21:19
    Fajna odżywka
    Ja akurat polubiłam się z tą odżywką . Moje włosy nie są zniszczone , ale wiadomo wymagają odżywiania . Odżywką ma świetny zapach , nie ziołowy,ale taki bardziej perfumowy. Jest wydajna i ma fajny aplikator w postaci pompki. W jej składzie znajduje się olej kokosowy i arganowy, a także aloes . Moje włosy świetnie nawilża , odżywia i wygładza . Ja stosuję ją inaczej niż zaleca producent. Nie nakładam na 2 min i spłukuje , tylko po myciu na wilgotne włosy aplikuję niewielka ilość i rozczesuje włosy ( swoją drogą ułatwia rozczesywanie) i nie spłukuje. U mnie zdaje egzamin.
  • 15 kwietnia 2020 o 21:20
    Bez większych zachwytów
    Dostałam ten produkt za złotówkę do większego zamówienia w Naturze. Ucieszyłam się, bo uwielbiam próbować różnych produktów do moich biednych, słabych włosków. Moje włosy są cienkie, przetłuszczaja się na czubku głowy, a mają suche końce. Końce się łamią i regularnie je podcinam. Maska nie wywarła na mnie żadnego wrażenia. Jest chyba za lekka, zbyt delikatna. Zapach przyjemny, naturalny. Działania regeneracyjnego nie zauważyłam żadnego, a to dziwne, bo moje włosy lubią produkty bez SLS i tym podobnych. Na pewno nie można powiedzieć, że odżywka ta nawilża włosy. Tak jak się łamały, tak się łamią. Owszem, mój gatunek włosa jest bardzo wydajny, ale nawet biorąc to pod uwagę, nie można powiedzieć wiele dobrego na temat tej odżywki. O, do plusów można zaliczyć opakowanie z pompka. Po użyciu włosy dosyć gładkie, dobrze się rozczesuja, ale to tyle. Na pewno nie kupię ponownie, gdyż jest takich odżywek masę na rynku.
  • 6 kwietnia 2020 o 15:40
    Dobra naturalna odżywka
    Odżywkę zakupiłam zachęcona dość naturalnym składem, odżywka nie zawiera sls, sles, silikonów. Mimo, że nie mam zbytnio suchych włosów, często mi się przetłuszczają, to końce mam zniszczone i szybko mi się łamią mimo systematycznego podcinania. Odżywka nawilża i wygładza moje włosy, planuję też wypróbować ją do emulgowania oleju. Nie zapobiega jednak całkowicie rozdwajaniu końców.