Kremy i maski do rąk

Avon Care, Replenishing Moisture with Avocado, Hand Cream Nawilżający krem do rąk z olejkiem z awokado

ALM007
    28 czerwca 2024 o 12:16
    Lekki i przystępny cenowo krem do rąk od Avon
    Avon Care Replenishing Moisture with Avocado Hand Cream to nawilżający krem do rąk stworzony z myślą o skórze suchej i bardzo suchej. Dzięki zawartości olejku z awokado, krem ma za zadanie intensywnie nawilżać i odżywiać skórę dłoni. ✅ Zalety Avon Care Replenishing Moisture with Avocado Hand Cream Skład i działanie Krem zawiera kilka kluczowych składników: - Olej z awokado: Bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3 i witaminy, pomaga głęboko nawilżyć i odżywić skórę, sprawiając, że staje się ona miękka i gładka. - Witamina E: Działa jako antyoksydant, chroniąc skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników oraz wspomagając jej regenerację Efekt na skórze Krem doskonale nawilża i odżywia skórę dłoni, sprawiając, że staje się ona miękka i gładka. Regularne stosowanie pomaga zredukować suchość i szorstkość, co jest szczególnie istotne w chłodniejszych miesiącach. Konsystencja i aplikacja Konsystencja kremu jest lekka, co ułatwia jego rozprowadzanie i szybkie wchłanianie. Produkt nie pozostawia tłustej warstwy, co jest dużym plusem, zwłaszcza gdy potrzebujemy szybko wrócić do codziennych czynności po jego aplikacji. Cena Produkt jest dostępny w przystępnej cenie, co czyni go atrakcyjnym wyborem dla osób poszukujących taniego, a jednocześnie skutecznego kremu do rąk. ❎ Wady Avon Care Replenishing Moisture with Avocado Hand Cream Dostępność Produkt jest dostępny głównie poprzez konsultantów Avon oraz online, co może być ograniczeniem dla osób preferujących zakupy w stacjonarnych sklepach. Podsumowanie Podsumowując, Avon Care Replenishing Moisture with Avocado Hand Cream to dobry krem do rąk, który zapewnia dobrą ochronę i nawilżenie. Lubię go:)
    Zalety:
    • Olej z awokado i witamina E dla intensywnego nawilżenia i odżywienia
    • Lekka konsystencja, szybkie wchłanianie
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Dostępność głównie poprzez konsultantów Avon i online
  • 1 kwietnia 2024 o 20:59
    Mega dobry krem do rąk.
    Krem godny polecenia. Nie myślałam, że w Avonie trafię na tak dobry produkt. Byłam mega pozytywnie zaskoczona już po pierwszym stosowaniu. Krem bardzo dobrze nawilża skórę dłoni, nie pozostawiając tłustej powłoki. Fajnie i szybko się wchłania. Nie mówię już o zapachu, bo jest nie do przekazania, lekki i delikatny zapach świeżości, awokado. No po prostu sztos…Będę kupować ten produkt ponownie, bo jest mega.
    • działanie
  • 28 grudnia 2023 o 19:01
    Dokładnie tak jak z większością kremów do rąk od Avon - na zimę za słaby, ale wiosną i jesienią sobie poradzi, dodatkowo otulając przyjemnym, trwałym zapachem
    Używałam już wszystkich kremów do rąk z linii Avon Care. Mam już w tej grupie swoich ulubieńców i przeciętniaki, po które niekoniecznie sięgnę kolejny raz. Ten krem jest gdzieś po środku. Zużyłam już kilka opakowań, nie jest najgorszy, ale zachwytu też nie powoduje. Ten krem jest nieco bogatszy i ma troszkę cięższą konsystencję, niż mój kakaowy ulubieniec, dzięki czemu radzi sobie w przejściowym okresie pogodowym, tzn. jesień i wiosna. Jak to z wszystkimi kremami z linii Avon Care - na zimę jest za słaby, nie daje sobie rady z właściwą pielęgnacją dłoni w tym najcięższym dla nich okresie. Natomiast na lato jest już nieco zbyt ciężki i miałam odczucie, że za długo się wchłania i pozostawia lekko lepką warstewkę. Krem jest zamknięty w plastikowej tubce o pojemności 75 ml z nakrętką typu klik, co ułatwia aplikację. Krem ładnie się rozsmarowuje i dość szybko wchłania (z wyjątkiem okresu letnich upałów). Producent dedykuje ten krem skórze suchej i bardzo suchej deklarując jej nawilżenie. Osobiście stwierdzam, że bardziej nadaje się do skóry normalnej. Do suchej, a tym bardziej bardzo suchej, raczej się nie sprawdzi. Zużyłam już kilka opakowań tego kremu i na pewno jeszcze nie jedno zużyję. Mimo, że działanie kremów do rąk z linii Avon Care nie jest jakieś spektakularne, to porównując je do innych dostępnych na rynku, mogę stwierdzić, że są całkiem przyzwoite i w dobrej cenie. I właściwie wszystkie pięknie pachną, a zapach ten pozostaje na skórze wyczuwalny jeszcze długo. Dlatego na pewno będę je nadal kupować. Szczególnie, gdy znam je już na tyle, że wiem, który sprawdzi się latem, a który jesienią, czy wiosną.
    Zalety:
    • zamknięcie z nakrętką typu klik
    • intensywny i trwały zapach
    Wady:
    • na zimę zbyt słaby
    Miroku
    5 grudnia 2022 o 17:53
    Słaby
    Bardzo lubię kremy do rąk z Avonu-znaczna większość spisuje się zadowalająco na moich dłoniach, do tego są tanie, ładnie pachną i szybko się wchłaniają. Krem z awokado jedynie zapachowo się spisuje-jest to taki przyjemny, lekko słodki kremowy zapach, umila stosowanie kremu. No i cenowo, kosztuje kilka złotych, a jest naprawdę wydajny. Jednak już z działaniem jest słabo. Latem byłam z niego nawet zadowolona, ale latem moje dłonie nie są tak wymagające. Wtedy delikatnie je nawilżał oraz wygładzał podtrzymując ich dobry stan. Jednak wraz z pierwszymi chłodami jesieni skóra stała się szorstka oraz sucha, nawet przy jego częstym stosowaniu, efekt wygładzający znika od razu po umyciu dłoni. Nie chroni dostatecznie przed wysuszeniem oraz niekorzystnymi czynnikami, warstwa okluzyjna jaką zostawia też jest zbyt delikatna by chronił narażoną skórę. Do tego ma dziwną konsystencję-niby lekką, ale prawie się nie wchłania, a bardziej ślizga na skórze i dłonie po jego użyciu też są nieprzyjemnie śliskie oraz brudzą wszystko czego się dotknę.
  • 3 października 2022 o 8:24
    Lubimy się
    Czytam opinie poniżej że krem słabo nawilża dłonie. Ja mam zupełnie inne odczucia. Na moją skórę działa jak plaster. Nawilża i nie zostawia tłustych rąk. Szybko się wchłania. Świetnie pachnie. Do tego niska cena. Ja jestem na tak i polecam
    • Nawilżenie