Kremy i mleczka do włosów

Montibello Treat Naturtech, Repair Active Sealed Ends Krem odbudowujący na końcówki

• 11 marca 2022 o 2:08
    Miłość od pierwszego użycia
    Polubiłam ten produkt od pierwszego użycia. Względu na jego cenę, prosiłam o niego na prezent, który okazał się niezwykle trafiony. Dzięki końcówki naprawdę odżyły, mam wrażenie że efekty widać najbardziej przystosowaniu codziennym. Ma bardzo przyjemną, delikatną konsystencję, szybko wchłania się w końcówki włosów i przecudownie pachnie. Z pewnością sięgnę po kolejne opakowanie!
    Zalety:
    • Poprawa jakości końcówek włosów
    • Cudowny zapach
    • Delikatna kremowa konsystencja
    • Nie przetłuszcza włosów
    Umberta
    12 kwietnia 2021 o 14:44
    Jestem dobry ale mały
    Trochę mała pojemność za ta cenę produktu. Efekt mnie jednak zadowala. Końcówki się nie puszą i ładnie układają Produkt dosyć rzadki wiec trzeba uważać żeby nie wydusic za dużo
  • 8 stycznia 2021 o 11:22
    Absolutna miłość od pierwszego użycia
    Kocham kocham kocham Cudownie działa na końcówki i włosy są miękkie i odżywione , a ten zapach .... Cudo ♥️ Bardzo polecam również ze względu na wydajność, korzystam z pierwszego opakowania od ponad 7 miesięcy ????
    Zalety:
    • Pięknie scala końcówki
    • Cudownie pachnie
    • Jest bardzo wydajny
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Brak wad ????
    U konsultantki
  • 21 marca 2020 o 13:37
    Bardzo dobry produkt, po który regularnie będę sięgać.
    Jak każda posiadaczka farbowanych i to na blond włosów zmagam się z wysuszonymi końcówkami. U mnie dodatkowym problemem jest nadmierne przetłuszczanie, dlatego sięgając po kosmetyki do włosów zwracam uwagę też na to, by nadmiernie ich nie przeciążały. Takim specyfikiem jest zdecydowanie krem odbudowujący na końcówki od Montibello. Jest to produkt z serii profesjonalnych, o ich skuteczności przekonałam się nie raz. Krem znajduje się w 75 ml tubce, bardzo wygodnej w użyciu. I choć wydawać by się mogło, że szybko się zużyje, tak nie jest. Specyfik ma średnio gęstą konsystencję, taka mieszanka kremu z żelem i jest bardzo wydajny. Wystarczą 3 krople, by rozprowadzić go na 1/3 (bo tak robię) długości włosów (mam do ramion). Używam go po umyciu głowy, gdy włosy są lekko wilgotne. Jak już wspomniałam mam przetłuszczające się włosy, jednak nie zauważyłam, by krem od Montibello nasilał ten problem. Na pewno nawilża i zamyka otwarte łuski włosa, co widać już po pierwszym użyciu. Włosy wyglądają na zdrowsze i są lśniące, jak po wyjściu od fryzjera. Czy naprawia barierę lipidową włókien włosowych jak obiecuje producent? Nie wiem, bo stosuję go od kilku tygodni. Na pewno po zużyciu opakowania sięgnę po kolejne - cena ok. 60 zł wcale mnie nie przeraża. Efekty są dla mnie ważniejsze.
    Zalety:
    • Wygładza.
    • Nawilża.
    • Skleja rozdwojone końcówki.
    • Nie obciąża.
    • Jest wydajny.
    Kopanda
    27 grudnia 2019 o 7:30
    Cudo ratujące włosy w dobrej cenie.
    Na produkt trafiłam z polecenia koleżanki. I muszę przyznać, że jest to rewelacyjny produkt w dobrej cenie, a przy tym mega wydajny. Mam włosy farbowane, rozjaśnione, z tendencją do puszenia i przesuszania. Początkowo używałam kremu od Montibello na same końcówki włosów i sprawdzał się świetnie - końcówki były nawilżone, odżywione, wyglądały na zdrowe. Z czasem zaczęłam używać produktu na całe włosy i tutaj wielki plus - powoduje wygładzenie włosów bez szybszego przetłuszczania, włosy są odżywione i ładnie błyszczą.
    Zalety:
    • pomimo małego opakowania produkt jest mega wydajny
    • świetnie odżywia końcówki i całe włosy
    • nabłyszcza
    • wygładza
    • nie obciąża włosów, nie powoduje szybszego przetluszczania
    • dobra cena
    Wady:
    • Brak wad