Tusze do rzęs

Sephora Collection, Size Up Immediate Supersize Volume Mascara Maskara zwiększająca objętość rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 marca 2025 o 14:22
    ładnie podkreśla rzęsy
    Tusz ma mocno czarny kolor. Ładnie podkreśla rzęsy i ich nie skleja. Nie osypuje się i nie rozmazuje, nawet na łzawiących oczach. Przetrwał deszczowy dzień wyglądając idealnie. Ma dużą pojemność aż 14 ml, za tą cenę to super opcja. Szczoteczka jest duża, ale nie pobiera za dużo produktu.
    W perfumerii
    ALM007
    22 maja 2024 o 7:01
    Sephora Size Up Mascara: spektakularny efekt i wygodna aplikacja
    Bardzo lubię ten tusz Sephory o stosuję go do dłuższego czasu! Sephora Collection Size Up Immediate Supersize Volume Mascara to jedna z moich ulubionych maskar, która naprawdę robi robotę w moim makijażu. Maskara daje fantastyczny efekt, który sprawia, że moje rzęsy wyglądają na gęstsze i pełniejsze. To, co szczególnie mi się podoba, to jej gruba szczoteczka. Wbrew opisowi tutaj, IE jest ona silikonowa, ale jest bardzo wygodna. Dzięki niej aplikacja jest prosta i precyzyjna, a rzęsy są równomiernie pokryte tuszem, bez grudek i sklejania. Maskara dostępna jest w dwóch rozmiarach - normalnym i travel size. Chociaż używam obu, uważam, że mniejsza wersja jest zdecydowanie opłacalna cenowo. Mimo to, wersja podróżna jest niezwykle praktyczna, zwłaszcza na wyjazdy, gdy chcę mieć pewność, że moje rzęsy zawsze będą wyglądały świetnie, a nie mam dużo miejsca w bagażu. Stąd czasem ją kupuje :) Formuła maskary jest również godna pochwały. Utrzymuje się przez cały dzień, nie osypując się i nie rozmazując, co jest szczególnie ważne dla osób prowadzących aktywny tryb życia. Jest to maskara, na której można polegać w każdej sytuacji, od codziennych obowiązków po wieczorne wyjścia. Dla mnie ten tusz nie ma minusów. Podsumowując, Sephora Collection Size Up Immediate Supersize Volume Mascara to fantastyczny produkt dla osób szukających maskary, która naprawdę zwiększa objętość rzęs. Jej wyjątkowa szczoteczka, trwała formuła i dostępność w dwóch rozmiarach sprawiają, że jest to produkt wart uwagi. Choć mniejsza wersja może nie być najbardziej opłacalna cenowo, jej praktyczność na pewno zasługuje na uwagę. Jeśli szukasz maskary, która doda Twoim rzęsom objętości i sprawi, że będą wyglądały spektakularnie, Sephora Size Up Mascara jest świetnym wyborem. Używałam wielu tuszów i za tę cenę on naprawdę jest bardzo dobry.
    Zalety:
    • Bardzo dobry efekt zwiększonej objętości rzęs
    • Wyjątkowa szczoteczka zapewniająca precyzyjną aplikację
    • Dostępność w dwóch rozmiarach: normalnym i travel size
    • Długotrwała formuła, która się nie osypuje i nie rozmazuje
    • Idealna zarówno do codziennego użytku, jak i na specjalne okazje
    Wady:
    • Mniejsza wersja jest mniej opłacalna cenowo
    • moja osobista preferencja - wolę bardziej eleganckie opakowania, ale to ma małe znaczenie :)
    ItaNera
    5 listopada 2023 o 16:23
    Zawsze do niego wracam
    Miałam wiele tuszy, kupowanych konkretnie ze względu na wydłużenie, pogrubienie itd.. Ten spełnia wszystko. Cena początkowo nie była mała ale zakupiłam wersję mini co się lepiej opłaciło. Nie wysycha, pogrubia, wydłuża, nie skleja, nadaje ładny czarny kolor. Kupiłam po raz kolejny i nie ostatni bo jest dobry. Dobrze się też zmywa podczas demakijażu. Nie powoduje wypadania rzęs co po niektóre inne tusze. Sceptycznie podchodziłam do marki Sephora ale miałam miłe zaskoczenie.
    Zalety:
    • pogrubia
    • wydłuża
    • ładny, czarny kolor rzęs
    • nie skleja
  • 5 lipca 2023 o 10:49
    Przyzwoita
    Jeśli chodzi o działanie to jest dobrze, mascara podkreśla rzęsy, nie osypuje się, jest bardzo trwała, dość szybko zasycha, co dla mnie akurat jest zaletą, bo tusz się nie odbija, a ja akurat nie mam konieczności majstrowania przy jednym oku pół godziny. Jedyną wadą jest to, że tego tuszu chyba nakłada się za dużo przez co mam wrażenie, że ciężej się nakłada tusz na rzęsy
    Zorzoli
    15 czerwca 2023 o 21:18
    podoba mi się
    Maskara zwiększająca objętość rzęs Sephora jest solidnym produktem do podkreślania rzęs. Oferuje pewną poprawę objętości moich rzęs, ale nie jest to spektakularny efekt. Po kilku warstwach maskary, moje rzęsy wydają się trochę pełniejsze i bardziej podkreślone, ale nie jest to wynik wow. Trzeba przyznać, że maskara ma dobrą trwałość. Po nałożeniu rano utrzymuje się na miejscu przez cały dzień, bez rozmazywania lub osypywania się. Nie muszę martwić się o poprawki w trakcie dnia. Jednak, w niektórych przypadkach, mogę zauważyć minimalne ślady pod oczami pod koniec dnia. Pędzelek maskary jest stosunkowo standardowy i dobrze sprawdza się przy aplikacji. Choć nie jest wyjątkowy, umożliwia równomierne pokrycie rzęs i precyzyjne dotarcie do trudno dostępnych miejsc. Co do formuły, maskara jest w porządku. Nie powoduje podrażnień ani uczuleń, co jest ważne dla osób o wrażliwych oczach. Nie zauważyłem również, żeby moje rzęsy stały się łamliwe czy sklejone po użyciu tej maskary. Jednak, nie jest łatwa do zmycia i wymaga solidnego demakijażu. Opakowanie maskary jest estetyczne i poręczne. Można je łatwo przenosić w kosmetyczce czy torebce, co jest wygodne w podróży lub w codziennym użytkowaniu.
    Zalety:
    • fajny efekt
    • nie skleja rzęs

Zobacz także inne Tusze do rzęs