Kremy uniwersalne

Bielenda Vegan Muesli, Nawilżający krem do twarzy `Owies, pszenica, mleczko kokosowe`

Bielenda Vegan Muesli Krem do Twarzy Nawilżający 50ml
Bielenda Vegan Muesli
HOBB
Bielenda VEGAN MUESLI Krem nawilżający, owies + pszenica + mleczko kokosowe, 50 ml
Bielenda Vegan Muesli - Krem nawilżający Pszenica / Owies / Mleczko kokosowe 50ml

joanakk
    14 kwietnia 2025 o 7:11
    Kiedy skóra potrzebuje nawilżenia
    Bardzo przyjemny krem do codziennej pielęgnacji, który świetnie sprawdza się przy cerze potrzebującej nawilżenia i ukojenia. Ma lekką, ale treściwą konsystencję, dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Skład oparty na owsie, pszenicy i mleczku kokosowym naprawdę robi różnicę skóra po użyciu jest miękka, gładka i wygląda zdrowo. Bardzo podoba mi się również opakowanie krem zamknięty jest w estetycznym, szklanym słoiczku z zakrętką, co nadaje mu trochę bardziej "eko" i luksusowy charakter. Dodatkowy plus za delikatny, naturalny zapach i to, że nie zapycha porów. Idealny na dzień pod makijaż, ale też sprawdza się wieczorem.
    Zalety:
    • Delikatny dla skóry wrażliwej
    • Nie świeci się na skórze
    • Szybko się wchłania
  • 20 marca 2025 o 23:48
    Nie sprawdził mi się
    Ten krem przyciągnął mnie niską ceną i całkiem przyjemnym składem, ale niestety nie sprawdził się na mojej skórze. Plusy: Cena – jest przystępny, więc nie boli, jeśli się nie sprawdzi. Opakowanie – wygodne i praktyczne. Minusy: Pozostawia film na skórze – przez co kiepsko sprawdza się pod makijaż. Podkład gorzej się rozprowadza i szybciej wygląda nieświeżo. Brak efektu nawilżenia i rozświetlenia – zamiast zdrowo wyglądającej skóry mam wrażenie, że nic się nie zmienia. Podejrzewam, że mnie zapycha – po dłuższym stosowaniu zauważyłam więcej zaskórników, więc podejrzewam, że krem nie służy mojej skórze. Podsumowując, mimo niskiej ceny i fajnego opakowania, nie kupię go ponownie – dla mnie to kosmetyk, który bardziej szkodzi niż pomaga.
    Zalety:
    • Cena – jest przystępny, więc nie boli, jeśli się nie sprawdzi.
    • Opakowanie – wygodne i praktyczne.
    Wady:
    • Pozostawia film na skórze – przez co kiepsko sprawdza się pod makijaż. Podkład gorzej się rozprowadza i szybciej wygląda nieświeżo.
    • Brak efektu nawilżenia i rozświetlenia – zamiast zdrowo wyglądającej skóry mam wrażenie, że nic się nie zmienia.
    • Podejrzewam, że mnie zapycha – po dłuższym stosowaniu zauważyłam więcej zaskórników, więc podejrzewam, że krem nie służy mojej skórze.
  • 26 lutego 2025 o 11:17
    Bielenda Vegan Muesli, Nawilżający Krem do Twarzy „Owies, Pszenica, Mleczko Kokosowe” – Nic Specjalnego
    Bielenda Vegan Muesli Nawilżający Krem do Twarzy „Owies, Pszenica, Mleczko Kokosowe” to produkt, który nie zrobił na mnie dużego wrażenia. Dałam mu 3/5 gwiazdek, ponieważ choć jest to całkiem przyjemny krem, nie wyróżnia się niczym specjalnym w porównaniu do innych produktów dostępnych na rynku. Krem ma dość lekką konsystencję i przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co może być plusem dla osób preferujących delikatne aromaty. Aplikacja jest łatwa, a produkt wchłania się całkiem szybko, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze, co również jest plusem. Niestety, jeśli chodzi o działanie, nie zauważyłam spektakularnych efektów. Skóra była nawilżona, ale nie była to głęboka regeneracja, której się spodziewałam po kremie tego typu. W porównaniu do innych produktów, które stosowałam, nie widziałam wyraźnej różnicy w stanie mojej skóry – nie była ani bardziej promienna, ani bardziej elastyczna. Dzięki dużemu wyborowi dostępnych dziś kosmetyków, możemy znaleźć produkty o lepszych właściwościach nawilżających i regenerujących. Mimo że krem Bielenda Vegan Muesli jest przyjemny w użyciu, nie wyróżnia się na tle konkurencji i w mojej opinii nie zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki. To raczej produkt dla osób, które szukają czegoś prostego i podstawowego, bez większych oczekiwań.
  • 20 lutego 2025 o 16:48
    Polecam.
    Krem ma bardzo ładny, delikatny zapach z nutą słodyczy. Jego konsystencja jest dość lekka, rzadka i aksamitna. Błyskawicznie się wchłania. Zgadzam się z producentem co do tego, że nadaje skórze miękkości i wygładzenia. Do tego koi i nawilża. Cera po aplikacji jest satynowa i wygląda zdrowo.
  • 31 stycznia 2025 o 14:19
    Śliczny zapach
    Leciutki krem o naprawdę ślicznym zapachu (tak jak pozostałe kosmetyki z serii) nadaje sie do cery wrażliwej! Jeśli ktoś lubi lekkie formuły to krem jest godny polecenia! Nie polecam dla cery bardzo suchej ponieważ może nie wystarczyć, ale na pewno w połączeniu z nawilżającym serum będzie wystarczający.
    Zalety:
    • Super pachnie
    Wady:
    • Nie jest to krem ultranawilżający