Kremy na noc

Dr Irena Eris Aquality, Intense Moisturising Youth Cream Krem nawilżający

Dr Irena Eris Aquality Intensywnie Nawilżający Krem Odmładzający 50ml
Sephora
Dr Irena Eris - Intense Moisturizing Youth Cream - Krem Nawilżający - Aquality Aquality Light Formula Cream - Dla Kobiet

• 27 grudnia 2020 o 1:27
    Lubimy się, ale..
    .. się roluje na twarzy :( Jestem w trakcie używania 3 słoiczka. Krem kupuję zawsze na lotnisku w strefie wolnocłowej za 70-80zł. Pierwszy słoiczek to było WOW, znalazlam wreszcie cos, co mnie nie podraznia, nie uczula a przy tym robi robote czyli NAWILZA przepieknie. I o ile przy pierwszym sloiczku nie zrolowal mi sie ani razu na twarzy, tak przy kolejnych już cos zaczeło sie miedzy nami psuć :( :( ;( Szkoda bo bardzo go lubie za dzialania i efekt jaki daje. To na prawde jest bardzo fajny krem, cery suche i odwodnione moglyby byc uradowane gdyby sie nie rolowal ;( Jak na razie nie mam na niego żadnego zamiennika ale chyba bede musiala cos znalezc a szkoda bo konsystencja jest przecudowna, krem w stycznos i ze skora jakby zamienia sie w wode! Tylko skad te wałkowanie...
    W strefie wolnocłowej
  • 24 kwietnia 2020 o 11:57
    Kompleksowa pielęgnacja, dogłębne nawilżenie
    Krem to absolutny fenomen! Wspaniała, lekka, a przy tym treściwa, kremowa konsystencja. Skóra jest nawilżona, napięta, a przy tym nie tłusta - twarz po kremie się nie świeci - zatem idealna opcja pod makijaż. Szybko się wchłania, pozostawiając na skórze przyjemne uczucie nawilżenia przez cały dzień. Idealnie sprawdza się również wieczorem - po demakijażu działa jak kompres - "wycisza" moja zaczerwieniona skórę, dając przyjemne uczucie ukojenia. Uwielbiam również za delikatny, kobiecy zapach i wydajność - jedno opakowanie starcza mi na ok 3 miesiące codziennego stosowania. To jeden z moich ulubionych kremów do twarzy - na pewno czesto będę do niego wracała. Polecam!
  • 3 kwietnia 2020 o 13:55
    Najcudowniejszy krem do cery mieszanej!
    Na początku wspomnę, że długo szukałam swojego ulubionego kremu. Przez dłuższy czas używałam tylko naturalnych kosmetyków, ale one mocno pogorszyły stan mojej cery . Była odwoniona, wiecznie zaczerwieniona, z widocznymi suchymi skórkami, ściągnięta po myciu, ale w ciągu kilku godzin pojawiała się nadmierna ilość sebum. W dodatku ciągle pojawiały się zaskórniki. Dopóki całkiem nie zmieniłam codziennej pielęgnacji i jako jej podstawę wprowadziłam ten krem. Początkowo kremu używałam tylko na noc. Po pierwszym użyciu, skóra była zmiękczena i ukojona skóry. Z czasem przestały pojawiać się nowe zaskórniki aż praktycznie zniknęły. Dobrze nawilżył policzki i wyregulował produkcję sebum w strefie T. Ale co dla mnie najważnieksze i za co stał się moim hitem , zniwelował zaczerwienienia na mojej skórze, do tego stopnia, że pierwszy raz odkąd pamiętam jestem w stanie wyjść z domu bez żadnego podkładu i wiem, że moja skóra wygląda dobrze! Reasumując ukojenie + niekomodogeność + nawodnienie to coś czego szukałam i odnalazłam w tym kremie.
    Zalety:
    • cudownie łagodzi zaczerwienienia
    • nie uczula
    • lekka, szybko wchałaniająca się formuła
    • długofalowe działanie nawilżające suchych partii i regulujące tłustych
    • brak zapychania
    • świetny dla skóry mieszanej, wrażliwej
    • szklany słoiczek
    • efekt po 1 użyciu
    • dobry na noc jak i pod makijaż
    • działanie przeciwzmarszczkowe
    Wady:
    • wersja light przy mojej skórze mieszanej jest idealna, ale może nie sprawdzić się przy skórach bardzo suchych
  • 29 stycznia 2020 o 13:53
    Dobry, ale nie za te pieniądze
    Krem dostałam w prezencie. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania, nawilża skórę i lekko ją wygładza. Najlepiej sprawdzi się u osób młodych, które nie mają z cerą większych problemów. Przy regularnym używaniu skóra była dobrze nawilżona i nawodniona. Opakowanie typowe dla kremów marki - szklany, elegancki słoiczek. Sama nie kupiłabym tego kremu ze względu na cenę. Patrząc na efekty, myślę, że można znaleźć na rynku coś tańszego o podobnym działaniu.
    Zalety:
    • szybkie wchłanianie
    • delikatny zapach
    • nawilżenie
    Wady:
    • wysoka cena
    • brak spektakularnych efektów
    a ga ta
    28 stycznia 2020 o 21:14
    Krem, jak krem
    Krem dobrze się wchłania. Nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego nawilżenia po jego użyciu. Takie same efekty można uzyskać używając dużo tańszych produktów. Jak w większości tego typu kosmetyków perfumeryjnych, drażnił mnie jego zapach(mdły). Cena niewspółmiernie wysoka, w stosunku do jakości.

Zobacz także inne Kremy na noc