Serum do twarzy

Miya Cosmetics BEAUTY.lab
MIYA BEAUTY.lab Serum Wygładzające Anti-Aging 30ml
Miya Miya Serum wygładzające z kompleksem anti-aging 5%

• 5 stycznia 2025 o 3:50
    Miało robić wiele, a zrobiło nic
    Zakupiłam to serum ze względu na potrzebę dodatkowego kosmetyku o właściwościach nawilżających, regenerujących, anty-aging i nadającego się pod makijaż. Ze wszystkich warunków ten produkt spełnił tylko jeden, ponieważ rzeczywiście pod makijażem nie sprawiał problemów. Natomiast jeśli chodzi o całą listę deklarowanych przez producenta rezultatów, to jedyny, jaki zauważyłam po zużyciu prawie całej butelki, była lekko zauważalna gładkość skóry. Z tych nie wymienionych, powodował dyskomfort w postaci ściągniętej skóry, która wręcz błagała o nałożenie kolejnego, prawdziwie nawilżającego produktu. Także, gdyby ktoś dał mi ten kosmetyk bez etykiety czy opisu i kazał go używać, to niestety nie byłabym w stanie powiedzieć, w jakim celu ten produkt został stworzony i jakie daje korzyści, ponieważ jedyne odpowiedzi na te pytania to: do niczego i po nic.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Może być stosowany pod makijaż
    • Noe stanowi problemów z innymi produktami pielęgnacyjnymi
    Wady:
    • Brak efektów deklarowanych przez producenta
    • Powodował uczucie ściągniętej skóry
  • 12 grudnia 2024 o 9:24
    Po prostu bardzo dobre serum :)
    Serum kupiłam na którejś promocji w Rossmannie 3za2, wtedy skusiłam się na te jako dodatkowy produkt do tej akcji. Produkty Miya bardzo lubię i tym razem się nie zawiodłam. Serum zamknięte jest w ciemnej buteleczce z pipetką - pamiętajcie, że pipetką nie jeździmy po twarzy, brak kontaktu skóra-pipetka, najlepiej wycisnąć sobie na dłoń z daleka i dopiero zaaplikować na twarz ;) Ma ładny zapach, a konsystencję żelowo-wodną, dzięki czemu bardzo szybko się wchłania, praktycznie już przy nakładaniu, dlatego też od razu można przejść do kolejnych etapów pielęgnacji. Stosuję go na noc, również pod oczy (tak jak jest napisane na etykiecie) i nic mnie nigdy nie podrażniło ani nie piekło. Skoro to serum to wiadomo stosuje się przed kremem, nawet tym pod oczy ;) Produkt bardzo dogłębnie nawilża skórę, przy regularnym stosowaniu można zauważyć delikatny efekt wygładzenia, szczególnie widzę to w okolicy oka. Jest też baaardzo wydajny, zresztą jak chyba wszystkie sera z Miya (mam jeszcze z wit C i również na długo mi starcza), więc myślę, że naprawdę warto się nim zainteresować, szczególnie na promocji i szczególnie osoby już 25+/30+, aby działać zapobiegawczo zmarszczkom :)
  • 11 listopada 2024 o 12:56
    Super Serum
    Kupiłam to serum w promocji w Rossmanie. Zamknięte w ciemnej buteleczce z pipetą. Ładnie owocowo pachnie. Ma konsystencję przezroczystego rzadkiego żelu, w związku z tym nie trzeba dużej porcji do rozprowadzenia na twarzy. Jest bardzo wydajne. Ładnie się wchłania, nie powoduje napięcia skóry, nie jest lepkie. Rzadko które serum może być aplikowane w okolicy pod okiem, a to może - dla mnie to duży plus. Poprawia kondycję skóry i ładnie nawilża. Może działać prewencyjnie anty-agingowo, choć dla mnie to po prostu dobre i wydajne serum nawilżające na dzień i na noc. Stosuje ponad miesiąc a nie dobrnęłam nawet do połowy butelki.
    W perfumerii
  • 6 lipca 2024 o 18:55
    ulubieniec
    To moje ukochane serum, zawsze jest w mojej kosmetyczce. Właśnie kupiłam już 4 opakowanie. Ma dosyć wodnistą konsystencję, przez co bardzo szybko się wchłania. Ładnie napina skórę i nawilża ją. Mam suchą, wrażliwą cerę i to serum jej nie podrażnia. Latem używam go razem z kremem pod oczy i spf i to zupełnie mi wystarcza.
    Drogeria Natura
    MarAn90
    13 kwietnia 2024 o 20:57
    Przyjemne serum, ale nie pod makijaż
    Serum ma klasyczny wygodny aplikator. Zapach jest przyjemny, choć nie jest to raczej mój hit. Sama konsystencja dość oleista, przez co mi nie sprawdzało się pod makeupem, ale na noc jest w sam raz. Dobrze nawilża, na dłuższą metę może trochę ujędrnia. Minus to dla mnie taka trochę lepka konsystencja.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Lepkość formuły