Serum do twarzy

The Inkey List Niacinamide Face Serum Serum z witaminą B3

Sephora
The Inkey List - Serum Normalizujące Z Niacynamidem - Serum Niacinamide 30ml - Dla Kobiet

• 30 maja 2023 o 9:03
    Naprawdę dobre działanie
    Niacinamid ma bardzo szeroki zakres działania: zmniejsza ilość wyprysków i zaskórników, rozjaśnia przebarwienia, łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia - i tak właśnie działa to serum. Złagodzenie widoczne jest prawie od razu, na resztę trzeba poczekać od kliku dni (wypryski) do kilku tygodni (przebarwienia), ale warto bo kondycja skóry z dnia na dzień bardzo ładnie się poprawia. Konsystencja jest dość gęsta i lekko lepiąca, ale przy nakładaniu na dzień powoduje to że makijaż lepiej się do twarzy przyczepia i dłużej trzyma. Polecam w zasadzie do każdej skóry!
    Kasjaax
    3 kwietnia 2022 o 20:58
    Nie podoba mi się
    Lepka konsystencja, dziwny zapach, zero widocznych efektów na twarzy.. Nie kupię ponownie i teraz zastanawiam się czy to po prostu moja skóra nie reaguje na niacynamid czy ten produkt.
  • 26 października 2021 o 12:50
    Lepsze niż the Ordinary
    Serum dla każdego rodzaju cery- dla mojej suchej idealne. Rozjaśnia przebarwienia, wyrównuje koloryt cery. Opakowanie jest niezbyt ciekawe- utrudnia precyzyjną aplikacje produktu. Serum robi to co producent obiecuje- świetna raobotę.
    Zalety:
    • Dobra cena do ilości, prosty skład, rozświetla, rozjaśnia przebarwienia
    Wady:
    • Opakowanie, niedostępność produktu na polskim rynku
    cora
    21 października 2021 o 16:53
    Bardzo miłe zaskoczenie
    Serum The Inkey List kupiłam przez pomyłkę, gdyż chciałam inne kosmetyki pewnej marki, która brzmi podobnie, ale pomyliłam się. Nabyłam w ten sposób dwa kosmetyki, ale powiem Wam, jestem z obu zadowolona. Serum zamknięte w buteleczce z charakterystycznym zamknięciem jak w szamponach, nietypowe rozwiązanie dla serum, ale sprawdza się doskonale. Konsystencja żelowa, lekka, nawet płynna. Kosmetyk nie przelewa się przez palce. Wchłania się idealnie szybko. Używam na dzień i na noc. Doskonale nawilża i przywołuje cerę do porządku, ograniczając rozległe świecenie czy zmęczenie, tu naprawdę działa wiele, wiele pozytywnego. Wieczorem po peelingu to serum niestety wywoływało lekkie pieczenie, ale wymyśliłam opcję stosowania tego serum gdy nie jestem po peelingu. I działa. Jestem zadowolona. Korzystna cena, ok opakowanie. Mało znana firma, ale pozytywnie jestem zaskoczona.
    Zalety:
    • prostota, skromność opakowania,
    • działanie nawilżające, dyscyplinujące,
    • poprawa wyglądu skóry,
    Wady:
    • w składzie należałoby coś usunąć, gdyż jest tam problematycznie
    U konsultantki
  • 9 lutego 2021 o 17:37
    Dobry skład, słabsze działanie
    Myślałem, że będzie fajnym zamiennikiem serum z The Ordinary. Składowo lepszy, ale działanie ma lepsze, jednakże mimo to, że The Ordinary jest moim ulubieńcem to i tak warto wypróbować Niacynamid z The Inkey List bo to kwestia gustu. Produkt tani i łatwo dostępny. Na pewno daje efekty, aczkolwiek nie takie jakich ja potrzebuje.
    Zalety:
    • cena i dostępność