Szampony do włosów

Pantene Pro-V Miracles, Grow Strong, 'Biotin + Bamboo' Shampoo Wzmacniający szampon do włosów z biotyną i bambusem

Nasi użytkownicy zostawili 166 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 stycznia 2025 o 13:07
    Bardzo fajny
    Szampon do włosów pięknie pachnie już po otwarciu opakowania, pieni się cudownie , włosy są fajnie odżywione , miękkie , dwa razy myje włosy i po tygodniu są znacznie lepszej kondycji. Cena jest w miarę. Opakowanie super wygodne. Polecam każdemu kto chce fajnie odżywić włosy.
  • 20 października 2024 o 20:20
    Dobry szampon
    Szampon jest gęsty, kremowy i dobrze się pieni. Ma ładny zapach. Zawiera biotyne. Po umyciu włosy nie pusza się i nie przetluszczaja. Jak dla mnie bardzo dobry.
    Zalety:
    • Gęsty, kremowy,wydajny
  • 4 lutego 2024 o 14:49
    Dobry ale bez cudów
    Szampon dostajemy w dość estetycznej i praktycznej butelce. Bardzo nie lubię kosmetyków w opakowaniach o krzykliwych kolorach, a ta seria ładnie komponuje się z kolorystyką mojej łazienki. Bardzo dobry szampon do włosów. Wystarczy niewielka ilość a od razu się pieni. Jest wydajny, pięknie pachnie, zapach bardzo długo utrzymuje się na włosach. Włosy są po nim miękkie, lśniące i wyraźnie mocniejsze. Końce przestały się łamać więc myślę że jest to jego zasługa w połączeniu z odżywka tej samej serii. Myślę że kupię ponownie nie raz. Polecam
  • 16 czerwca 2023 o 22:48
    Więcej nie kupię.
    Mam włosy cienkie, gęste, raczej średnioporowate, z tendencją do przetłuszczania się. Szampon na początku zapowiadał się w porządku. Dobrze się pienił, pachniał ładnie - chociaż nie jakoś szczególnie. Wydawało się, że dobrze domywa włosy. Jednak po paru użyciach zaczął mi się pojawiać łupież, taki typu dzięcięcego, tłustawy, przylegający do skóry. Na szyi natomiast pojawiły się wypryski. Włosy parę godzin po umyciu wyglądały na nieświeże. Zwykle myłam włosy co drugi dzień, a podczas stosowania tego szamponu musiałam czasem już popołudniu ratować się suchym szamponem. Mąż używał razem ze mną tego szamponu i też zauważył, że musi częściej myć włosy, bo zaraz są przetłuszczone, oblepione wręcz. Dobrze, że szampon używaliśmy razem to dzięki temu daliśmy radę go zużyć w miarę szybko i a nie wyrzucić. Może szampon faktycznie trochę wzmocnił same włosy, były też zdecydowanie bardziej błyszczące. Minusów jednak było więcej i one przeważyły.
  • 26 lutego 2022 o 18:57
    Bardzo fajny szampon
    Pantene mnie zaskoczyło. Ten szampon nie przetłuszcza mi włosów. Jest gęsty i kremowy. Bardzo dobrze się pieni. Ma ładny zapach. Oczyszcza włosy i nie obciąża ich. Nie puszą się i dobrze się układają.Wyglądają na zdrowe. Faktycznie mniej wypadają po zużyciu całego opakowania choć jest małe. Wolałabym jakby było sprzedawane w większej butelce. Dobrze, że zawierają biotynę, która wzmacnia włosy. W składzie też znajdziemy bambus. Opakowanie wygodne i ładne. Klasyczne dla Pantene. Polecam.
    Zalety:
    • Skuteczność.
    Wady:
    • Małe opakowanie.