Wszystkie składniki:
aqua (water), c15-19 alkane, propanediol, mica, isododecane, tripelargonin, niacinamide, ci 77891 (titanium dioxide), sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, saccharide isomerate, glycerin, dimethicone, isohexadecane, hydroxyethyl acrylate/ sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, hydroxyacetophenone, cocos nucifera (coconut) oil, argania spinosa kernel oil, polysilicone-11, sodium stearoyl glutamate, citric acid, olus oil, tocopherol, polysorabte 60, polysorbate 80, ethylhexylglycerin, peg/ppg-18/18 dimethicone, trideceth-6, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, sodium phytate, caffeine, maltodextrin, sorbitan isostearate, sorbitan oleate, sodium hyaluronate, tin oxide, helianthus annuus (sunflower) seed oil, gardenia tahitensis flower extract, hydroxyethylcellulose, sodium citrate, xanthan gum, urea, glycine soja (soybean) oil, phenoxyethanol, parfum (fragrance), hydroxycitronellal, linalool, limonene, benzyl salicylate, citronellol, hexyl cinnamal, ci 60725, ci 16035 (fd&c red no. 40).