Kremy na noc

Bielenda Professional SUPREMELAB Barrier Renew, Intensywnie odżywczy krem na noc z ceramidami

Bielenda Professional SupremeLAB Barrier Renew Odżywczy Krem na Noc z Ceramidami 50ml
Bielenda
Supremelab Intensywnie odżywczy krem na noc z Ceramidami
Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew Intensywnie odżywczy krem na noc z Ceramidami
hairstore.pl
Bielenda Pro krem na noc ceramidy SupremeLab 50ml

Kaisja
    1 sierpnia 2023 o 0:25
    Krem jest bardzo dobry nawet dla mieszanej, wrażliwej, trudnej i dojrzałej cery, choć pozostawia lekki acz lepki film
    Bardzo dobry nocny krem Bielendy z linii Professional Supremelab z ceramidami trafił do mnie jako składowa nagrody towarzyszącej tytułowi Recenzentki Miesiąca Maja 2022, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję Redakcji Portalu Wizaz.pl :-) oraz Wszystkim Wizażankom i Wizażanom, którzy polubieniami okazują zainteresowanie i poparcie moim recenzjom :-) . Dopiero teraz go skończyłam; jest tak wydajny, że wystarczył mi na przeszło pół roku. Zamknięto go w ładnym, skromnym, żółto-białym estetycznym apteczną urodą cylinderku z pompką, działającym bez zarzutu, choć średnicę dzióbka wypluwającego kosmetyk jeszcze bym zmniejszyła, żeby nie musieć aż tak uważać na delikatne pompowanie, aby nie wycisnąć go za dużo. Krem jest lekki, natomiast tak sycący, że maleńki kleks wystarczał mi na jednorazową aplikację do cery mieszanej (dojrzałej), choć tu przy okazji ujawnia się jedyna w mojej ocenie wada specyfiku (nie wpływająca na najwyższą ocenę) – zbyt słaba wchłanialność, przez którą nawet pomimo mocniejszego wmasowywania w skórę, specyfik i tak pozostawiał na cerze lekko lepki cieniutki film. Krem jest na noc, więc lepkość aż tak nie przeszkadza, choć nie lubię, kiedy taka warstewka wsiąka w poduszkę. Za to aplikację umila śliczny zapach. Bardzo subtelny, więc niedrażniący, balsamiczny, nektaryjnie-waniliowy aromat pszczelego wosku. I działanie. Bardzo skuteczne, odżywcze, nawilżające i wygładzające. Moja cera pielęgnowana tym specyfikiem była gładka, miękka, delikatna, ukojona, pozbawiona drobnych linii i szczególnych niedoskonałości, choć mam do nich skłonność. Cena – kilkadziesiąt złotych – w czasie akcji promocyjnych nawet o połowę mniej – nie niska, ale do przyjęcia i adekwatna do jakości kosmetyku. Z uwagi na świetne działanie polecam szczerze, choć może nie aż tak płomiennie, gdyż z uwagi na wspomnianą lepkość cery po jego użyciu, czego nie znoszę, raczej już sama do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • skład – ceramidy, skwalan, kwasy tłuszczowe, fitosterole;
    • efekt – głęboko nawilżona, odżywiona, wygładzona, pozbawiona niedoskonałości, jędrna, wypielęgnowana cera;
    • wydajność – wybitna – pogubiłam się w liczeniu miesięcy, ale na pewno wystarczył mi na sporo powyżej pół roku;
    • konsystencja – przyjemna, gładka w dotyku, bogata, treściwa;
    • zapach – śliczny, bardzo subtelny, niemęczący – balsamiczny, nektaryjnie-waniliowy zapach pszczelego wosku;
    • opakowanie – ładny, biało-żółty plastikowy cylinderek ze sprawnie działającą pompką, ale z dzióbkiem o zbyt dużej średnicy;
    • cena – na zewnętrznej granicy przystępności – kilkadziesiąt złotych, choć w promocji nawet o połowę taniej, a tak czy inaczej walory kremu – działanie i wydajność są jej warte
    Wady:
    • średnica "dzióbka" – Osoby nie dawkujące sobie nadmiaru kosmetyków bardzo muszą uważać, aby nie wypompować przez nią tego kremu zbyt dużo;
    • wchłanialność – przy mojej cerze mieszanej, dojrzałej za słaba – krem pozostawia lekko lepki filmik na twarzy – coś takiego zwyczajowo eufemistycznie zwane jest w kosmetyce "otulającą kołderką", ale ja akurat wolę, aby wonności, którymi się namaszczam na noc nie wsiąkały w poszwy prawdziwej pościeli
  • 9 maja 2024 o 21:46
    Nie bez powodu ten krem dostał odznakę KWC !
    Od dawna czaiłam się na markę Bielenda SupremeLab! Jakiś czas temu miałam przyjemność testować mleczny tonik z tej linii i byłam z niego na tyle zadowolona, że zapragnęłam czegoś jeszcze z tej marki ! Upłynęło trochę czasu, ale po reklamach w Internecie i po wielu poleceniach postanowiłam zakupić ten krem. Mam cerę suchą, która mocno dawała o sobie znać w okresie zimowym. Masa suchych skórek, podrażnienia, naczynka... zniszczona naturalna bariera hydrolipidowa, ogólnie ciężka sprawa! Wertując katalog KWC natrafiłam na ten krem i już na drugi dzień nakładałam go na twarz. ❤OPAKOWANIE Krem otrzymujemy w dosyć dużym papierowym kartoniku ze sporą ilością informacji. Uważam, że dałoby się obejść bez niego, ewentualnie kartonik mógłby być o połowę mniejszy. Opakowanie bezpośrednie to plastikowy flakonik z pompką. Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie, bo jest higieniczne i dozuje idealną ilość kosmetyku. Szata graficzna jest minimalistyczna i opiera się na ładnym, żywym żółtym kolorku, mamy też kilka srebrnych zdobników. Nie mam do czego doczepić się jeśli chodzi o opakowanie. Widać, że jest przemyślane i praktyczne! ❤KREM Krem jest dosyć treściwy, ma lekko żółty kolor i bardzo przyjemnie pachnie. Kosmetyk wprost rewelacyjnie się wchłania i mam wrażenie, że już od pierwszej chwili jest dla mnie niczym opatrunek na przesuszoną i podrażnioną twarz. Wchłania się szybko, nie pozostawia lepkiej warstwy, a skóra twarzy staje się miękka i delikatna w dotyku. Krem jest dedykowany cerom suchym, odwodnionym, wrażliwym, dojrzałym, wymagającym ukojenia. Formuła Skin-Like to składniki cementu międzykomórkowego i składają się na nie: - Ceramidy, które wzmacniają barierę ochronną skóry, wspomagają nawilżenie i odżywienie. Dodatkowo chronią skórę przed czynnikami zewnętrznymi, zwiększają jej elastyczność i jędrność - Skwalan, zapewnia optymalne nawilżenie i zapobiega utracie wody ze skóry, wzmacnia i uszczelnia . - Kwasy Tłuszczowe i Fitosterole - zawarte w naturalnych olejach roślinnych, wspierają prawidłowe działanie bariery skórnej. Sam skład jest dosyć długi i pewnie analizując go znalazłabym kilka niepokojących rzeczy, ale sam producent nie wspomina nam tu nic o naturalnym składzie, więc byłam świadoma tego co kupuję. ❤MOJE ODCZUCIA Jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczona działaniem tego kremu i jestem pewna, że jeszcze go kupię. Cena jest dosyć wysoka, bo opiewa na około 80 złotych, ale często widuję go na promocjach w Hebe. Uważam, że jest warty swojej ceny, ale jako wprawny łowca promocji nie wyobrażałam sobie kupić go w cenie regularnej ;) Dla mnie łowienie promocji jest niczym polowanie i sprawia mi masę radości ! Nakładałam krem wieczorem, jako ostatni etap wieczornej pielęgnacji. Natychmiastowo widziałam ulgę i ukojenie skóry, natomiast rano buźka wyglądała zdrowo, nie była nadmiernie przetłuszczona. Po miesiącu stosowania zauważyłam, że cera przestała być tak mocno wrażliwa i podrażniona, co było dla mnie znakiem że moja naturalna bariera hydrolipidowa wreszcie się regeneruje ! Moja cera jest coraz lepiej nawilżona, wygląda na zdrową, promienną. Uważam, że to jeden z lepszych drogeryjnych kremów i z pewnością sięgnę po ten krem w kolejnym okresie zimowym. Polecam !
    Zalety:
    • świetny wpływ na cerę suchą i wrażliwą - nawilża, regeneruje, koi
    • przy długotrwałym stosowaniu widać regenerację bariery hydrolipidowej
    • świetnie się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze
    • bardzo wydajny
    • przyjemnie pachnie
    • praktyczne i fajne opakowanie
    Wady:
    • jak dla mnie pudełko za wielkie
    • nie da się wzrokowo ocenić ile zostało nam jeszcze produktu
    • cena regularna może być dosyć zaporowa
  • 1 kwietnia 2022 o 20:10
    Krem wielozadaniowy
    # Produkt kupiłam po przeczytaniu licznych pozytywnych recenzji.  Stwierdziłam,  że skoro aż tyle osób go polecą to i ja musze spróbować. # krem znajduje się  w opakowaniu o pojemności 50ml, wygodna pompka, która się nie zacina, a dozuje nam odpowiednią ilość produktu. U góry dodatkowe zabezpieczenie w postaci przezroczystej nakrętki. Szata graficzna to biel z żółtymi odcieniami, srebrnymi dodatkami. Ja za ten krem zapłaciłam około 50zł. # muszę przyznać że produkt jest bardzo treściwy, po naciśnięciu pompki otrzymałam zbita, ale puszysta formę krem. Ma też delikatnie wyczuwalny zapach. # Jestem posiadaczką cery mieszanej więc zależało mi na kremie,  który pomoże odbudować moją barierę hydrolipidową skóry,  ale jednocześnie nie przetłuści bardziej strefy T i nie doprowadzi do wysypu niedoskonałości. Używałam go na noc, ponieważ chciałam poczuć całe spektrum jego działania,  chciałam mu dać te kilka godzin z moją cera,  nie nakładając na nią fluidów,  pudrów. Różnicę, oczywiście pozytywną zauważyłam po 3 tygodniach. Skóra stała się zregenerowana,  odżywiona i bardziej elastyczna. Widać była że twarz jest ukoiona,  nie było już tej szarości. Policzki, które mam ciągle suche stały się delikatne w dotyku, całkowicie pozbyłam się z nich czerwonych plam . Jeśli chodzi o niedoskonałości nie było żadnych dodatkowych w trakcie używania kremu. Moja Buzia nabrała blasku,  wygląda zdrowo. Po nocy trochę mocniej świeciła się moją strefa T, ale nie przeszkadzało mi to bo dzień zaczynam od mycia twarzy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, dawno nie posiadałam kremu, który potrafi tak dobrze podnieść kondycję skóry.
    Igaigi
    28 września 2024 o 16:00
    Krem doskonały
    Ten krem sprawia że czuję jak moja skóra go chłonie. Mam wrażenie ze wreszcie mogę ją napoić. Nie pozostawia żadnego filmu tylko naprawdę wchłania się w skórę, pozostawiając ja nawilżona, miękka i pełna blasku. Krem jest wydajny, opakowanie z pompka pozwala na precyzyjna, oszczędna aplikacje z zachowaniem sterylnosci produktu. Jestem zachwycona i nie zamienię go na żaden inny
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Odzywczosc
    • Wydajnosc
    • Ładny zapach
    • Przyjemna aplikacja
  • 27 września 2024 o 11:31
    super produkt!
    ten krem bardzo dobrze nawilża! po nałożeniu go na noc budzę się z super nawilżoną skórą, totalnie polecają. Krem ma bardzo fajną, przyjemna konsystencję, nie jest za ciężki. Zapach również przyjemny, taki cytrusowy. Testuję go i naprawdę widzę różnicę na mojej twarzy.
    • super nawilżenie